dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 43.207
- Πόντοι
- 22.936
Με ψωμί ή με πατάτα προτιμάς παππούλη ?Πόσο χρεώνεις την ταραμοσαλάτα;

Με ψωμί ή με πατάτα προτιμάς παππούλη ?Πόσο χρεώνεις την ταραμοσαλάτα;
Με ελια πάνω?Πόσο χρεώνεις την ταραμοσαλάτα;
Ανάμιξη.Με ψωμί ή με πατάτα προτιμάς παππούλη ?
![]()
![]()
Με ελια πάνω?
Με ψωμί ή με πατάτα προτιμάς παππούλη ?
![]()
![]()
Καλαμον?Ανάμιξη.
Ναι. Και μπόλικο λάδι.
Μεσσηνίας γενικώς.Καλαμον?
Είδα και τα επεισόδια απεξω που έγινανΈχω κλείσει δωμάτιο Μεγάλη Βρετανία σε περιμένω απόψε
Κοτούλα φοβάσαι ? Έχω βγει ταράτσα και τα χαζεύωΕίδα και τα επεισόδια απεξω που έγιναν
Ας σταματήσει τωρα η πλάκα τετοια μεραΚοτούλα φοβάσαι ? Έχω βγει ταράτσα και τα χαζεύω
Ας σταματήσει τωρα η πλάκα τετοια μερα
Ενώ εσυ που θα πηδιόσουνα άνετα αν είχε συγκοινωνίες δε θα ήταν ντροπή τέτοια μέρα . Άσε ρε αγγελω στη πουτανα πουτανιες λέει δε χωράνε .Καλημέρα,και ντροπή τωρα να κάνουμε πλάκα και να βγάζουμε κακία τέτοια μέρα,οπου 57 οικογένειες έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Αμα ήταν δικοί σας συγγενεις,να σας εβλεπα αν θα είχατε ορεξη για τρολάρισμα
Eίχε 9-5 τρένα,αν ήθελα μπορούσα να παω,και δεν έκανα ούτε ένα ραντεβουΕνώ εσυ που θα πηδιόσουνα άνετα αν είχε συγκοινωνίες δε θα ήταν ντροπή τέτοια μέρα . Άσε ρε αγγελω στη πουτανα πουτανιες λέει δε χωράνε .
Και δεν είναι αναγκη να βγαζεις χολη συνέχεια,δεν σου κανω ,οκ,εχει τόσες αλλες εδω να βρεις. Δηλαδη πες οτι πήγες σε μια καφετέρια και σου φέρανε εναν καφε ο οποιος δεν πινόταν συμφωνα με εσενα,ή πήγες να φας σε μια ταβερνα και δεν σου αρεσε το φαγητο καθολου,θα περναγες κάθε μερα απο εκει να προσβαλλεις τους υπαλλήλους;Ναι οκ
Και δεν είναι αναγκη
Ναι οκΟχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποτα
Είχε οπως είπα τρενα 9-5 ,γενικως η ολη μέρα δεν ήταν γ ραντεβου,και οχι μονο απο θεμα μετακινησης,για αυτους που ζητάγανε ραντεβου σημερα κουβέντα ομωςΝαι οκ
,για αυτους που ζητάγανε ραντεβου σημερα κουβέντα ομως