Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.916
Οχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποταΔευτέρα έχει λαγάνα δεν δουλεύουμε.![]()
Οχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποταΔευτέρα έχει λαγάνα δεν δουλεύουμε.![]()
Θα σηκώσεις πολλούς χαρταετούς σίγουραΟχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποτα
εσφιξες τη φουρναρισσα του κυριου καθηγητη μαν ή ακομα?![]()
Από πού η λαγάνα μαν ?
εσφιξες τη φουρναρισσα του κυριου καθηγητη μαν ή ακομα?
![]()
Καθίστε φρόνιμα γιατί θά πω στην αγγελω νά σάς βάλει σε τάξη
you are sexyεπαγγελματίας και συνοδεία οχι,αλλά τον Αύγουστο ίσως δουλέψω σε κάποιο στουντιο της επαρχίας για 15-20 μέρες,μπορεί,δεν είναι σίγουρο. αλλά ναι,είμαι κυρίως για γνώμες εδώ
you are sexy
Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα έλεγαν "εεεε όχι και Καθαροδευτέρα ραντεβού!!! Έχουμε και ζωή εκτός bou ρε νιαμού"Οχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποτα
Απλά τυχαίνει να βρίσκομαι εδω την καθαρά Δευτέρα,και όλο και κάποιος θα ξεμείνει ΑθηναΚάποιοι κακοπροαίρετοι θα έλεγαν "εεεε όχι και Καθαροδευτέρα ραντεβού!!! Έχουμε και ζωή εκτός bou ρε νιαμού"
![]()
Όμορφα χειλάκιαγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Να σαι καλάΌμορφα χειλάκια
Θελω να ερθω απλως δεν ξερω ουτε τηλ ουτε διευθυνση. Τι ωρες μπορεις;Απλά τυχαίνει να βρίσκομαι εδω την καθαρά Δευτέρα,και όλο και κάποιος θα ξεμείνει Αθηνα
Δεν εχεις προσωπική ζωή εσύ ?Οχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποτα
Γυμναστική και πρόγραμμα!Eδω και μήνες προσπαθώ να χάσω καμια δεκαριά κιλα,αλλά δεεεν
Γτ θα μπουκάρουν και στα ξενοδοχεία; ΧαχΧαχαΠαιδιά καλησπέρα,Πεμπτη διαθέσιμη καποιες ωρες,και Παρασκευη δεν θα γίνουν ραντεβου,γιατι είναι περιεργη μέρα λογω των Τεμπων και της απεργίας,Κυριακή και Δευτέρα σας περιμένω και πάλι
Ναι Αγγελική έτσι...δώσε πόνο...!!! Σίγουρα είναι και κάποιοι από εμάς που θέλουμε να πετάξουμε πουτσαετο μαζί με την Αγγελική την καθαρή Δευτέρα....έτσι μουναρε...!!!Απλά τυχαίνει να βρίσκομαι εδω την καθαρά Δευτέρα,και όλο και κάποιος θα ξεμείνει Αθηνα
γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γ
ρε την Αγγελικαραγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Δεν θα ξεμείνει κανείς , κανένα ναυάγιο μόνο.Απλά τυχαίνει να βρίσκομαι εδω την καθαρά Δευτέρα,και όλο και κάποιος θα ξεμείνει Αθηνα