Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.829
Οχι,δεν εννοω ωμό αυτη τη φοράΓειά σου Αγγελική με τα υπονοούμενα σου....
Φυσικά ώμο κρέας θα εννοείς έτσι?
Οχι,δεν εννοω ωμό αυτη τη φοράΓειά σου Αγγελική με τα υπονοούμενα σου....
Φυσικά ώμο κρέας θα εννοείς έτσι?
Χα χα χα...!!!Οχι,δεν εννοω ωμό αυτη τη φορά![]()
Έχει προηγηθεί μάχη στο κρεβάτιΚαι αφού χωνέψαμε ότι φάγαμε χτες,ξανά εδώ
Μπαμπατσικη η Αγγελικούλα....Και αφού χωνέψαμε ότι φάγαμε χτες,ξανά εδώ
Μην παρεξηγηθεί είναι του γούστου μουΜπαμπατσικη η Αγγελικούλα....
Σε ευχαριστώ πολύΜην παρεξηγηθεί είναι του γούστου μου
διαδίδεται οτι είσαι καλή προξενήτραΤώρα που δεν είμαι διαθεσιμη,τι μηνύματα εχω λάβει επισης,να με ρωτάνε αφου δεν είμαι εγω,αν ξέρω καποια που να ασχολείται με το χώρο,λες και δεν μπορούν να βρουν μόνοι τους απο εδω,εμένα περίμεναν να τους συστήσω![]()
Εφαγες πολυ κρεας....Και αφού χωνέψαμε ότι φάγαμε χτες,ξανά εδώ
ΒέβαιαΕφαγες πολυ κρεας....
Καταραμένοι Ρώσοι... Βέβαια υπάρχει και η σοφία του Κινέζου "Όταν ο Κόκκινος Ποταμός είναι πλημμυρισμένος, πάρε το λασπωμένο μονοπάτι…", βέβαια θα μου πεις, Κινέζος άρα μικροτσούτσουνος θα 'τανε!Καλημέρα σας,σήμερα και για άλλες 4-5 μέρες δεν είμαι διαθέσιμη,διοτι ήρθε η περίοδος
Θα συμβεί και αυτό μια φορά το μήνα δυστυχώς παντωςΚαταραμένοι Ρώσοι... Βέβαια υπάρχει και η σοφία του Κινέζου "Όταν ο Κόκκινος Ποταμός είναι πλημμυρισμένος, πάρε το λασπωμένο μονοπάτι…", βέβαια θα μου πεις, Κινέζος άρα μικροτσούτσουνος θα 'τανε!
Δώσε κάνα καλό στανταράκι ΑγγελικήΤώρα που δεν είμαι διαθεσιμη,τι μηνύματα εχω λάβει επισης,να με ρωτάνε αφου δεν είμαι εγω,αν ξέρω καποια που να ασχολείται με το χώρο,λες και δεν μπορούν να βρουν μόνοι τους απο εδω,εμένα περίμεναν να τους συστήσω![]()
Χμμμ δεν ξέρω τι γούστα εχειςΔώσε κάνα καλό στανταράκι Αγγελική
![]()
![]()
Παίξε άσο τον ΘΡΥΛΟ!!!Δώσε κάνα καλό στανταράκι Αγγελική
![]()
![]()
Ψήνεσαι για διπλό μαν?Δώσε κάνα καλό στανταράκι Αγγελική
![]()
![]()