Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.773
Ουτε στη σχέση μου δεν είχα απαιτήσεις να μου φερει ολα αυτάΛουλούδια σοκολατάκια αρκουδάκι έχει ; Πώς νά πάει πανουλη;
Μέντορας είναι αυτός![]()
Ουτε στη σχέση μου δεν είχα απαιτήσεις να μου φερει ολα αυτάΛουλούδια σοκολατάκια αρκουδάκι έχει ; Πώς νά πάει πανουλη;
Μέντορας είναι αυτός![]()
Ο @dimigoall είναι κύριος με τά κορίτσια Αγγελική με ότι συνεπάγεται αυτό.Ουτε στη σχέση μου δεν είχα απαιτήσεις να μου φερει ολα αυτά
τυπε γραψε δυο λογια,πως πηγε η συναντηση.
Γαμιόλατυπε γραψε δυο λογια,πως πηγε η συναντηση.
![]()
Αυτο δε το καταλαβαινω,ν χανω χρονο ενω δε θελω,ψιλομαλακιαΚαι αηδία σαν να εχει καταντησει που λενε γ πλάκα να κλεισουν ραντεβου,λες και σαν να πιέζονται απο κάποιον να κλεισουν
Ναι απλά μην μου δίνει σημασία ο αλλος,ποιος ο λόγος επισης να μπαινει στο νημα,ή ενας π ειπε οτι θα με εδιωχνε αμα με έκλεινε,ε αφου με έχει δει και ξέρει πώς ειμαι,ποιος ο λογος να πληρώσει δωματιο,να καψει βενζίνη αν ερθει με αυτοκινητο,να σπαταλήσει χρονοΑυτο δε το καταλαβαινω,ν χανω χρονο ενω δε θελω,ψιλομαλακια
Ισως καποιου ειδους "εκδικηση"Ναι απλά μην μου δίνει σημασία ο αλλος,ποιος ο λόγος επισης να μπαινει στο νημα,ή ενας π ειπε οτι θα με εδιωχνε αμα με έκλεινε,ε αφου με έχει δει και ξέρει πώς ειμαι,ποιος ο λογος να πληρώσει δωματιο,να καψει βενζίνη αν ερθει με αυτοκινητο,να σπαταλήσει χρονο
Δύσκολο να βρεις δωμάτιο σήμερα στιςΚαλημέρα σας διαθέσιμη κάποιες ωρες σήμερα Αγίου Βαλεντίνου
Σημερα θα γαμήσεις με τις κάλτσες ;Δύσκολο να βρεις δωμάτιο σήμερα στιςγαμιστρώνεςκαταραμένε κορέκτορα! Ξενοδοχεία ημιδιαμονής ήθελα να γράψω.
Εννοείται γίγαντα!!! Με τέτοιο ψωλόκρυο;;;;Σημερα θα γαμήσεις με τις κάλτσες ;
Κοίτα τι σας έχω για απόψε!!!Εννοείται γίγαντα!!! Με τέτοιο ψωλόκρυο;;;;
Κ εμενα αξιολογότατηΔεν νομίζω..
Σε συζήτηση που έχουμε κάνει, σε θεωρή αξιόλογη περίπτωση ραντεβού..
Αυτό σκόπευα,να σε ξεζουμίσωΕγώ παιδιά μια φορά και ραντεβού έκλεισα σήμερα, και δωμάτιο βρήκα και πολύ καλά περάσαμε με την Αγγελικούλα. Ένα μόνο θα πω ο πρώτος γύρος κράτησε καμιά 50ρια λεπτά... , ένα ήταν το λάθος μου ότι έκλεισα την συνάντηση καπάκια στην δουλειά και τώρα δεν με σηκώνουν τα πόδια μου!
Παντως πολλοι σοβαρά το λένε αυτόΚ εμενα αξιολογότατη![]()
Και όμως οι συναγωνιστές βρήκανεΔύσκολο να βρεις δωμάτιο σήμερα στιςγαμιστρώνεςκαταραμένε κορέκτορα! Ξενοδοχεία ημιδιαμονής ήθελα να γράψω.
Εκδίκηση; Λες και έχουν δηλαδή κάτι προσωπικό μαζι μου που ούτε ξέρουν ποια είμαι αμα με δουν έξωΙσως καποιου ειδους "εκδικηση"
Είχε χέρι ο φωτογράφος!Kάτι απ του Αγίου Βαλεντίνου
Το χεις απόλυτα στο να τραβας φωτο,βίντεο εντελώς το ξέχασα να βγάλουμεΕίχε χέρι ο φωτογράφος!