Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22.346
Αυτο ήθελαΣτη κοκκινισε τη κωλαρα σου.
Αυτο ήθελαΣτη κοκκινισε τη κωλαρα σου.
Πρωτα ξυλο στι κωλι και μετα κωλογαμησιΑυτο ήθελα
Ωραια βογγας.ειδικα οταν σε σκιζει απο κωλο.Γαμήσι και μπρος και πίσω
Πονεσα,αλλά χαλαλι μου αρεσεΩραια βογγας.ειδικα οταν σε σκιζει απο κωλο.
Επιτέλους είδαμε φως, τόσες μέρες όλο τσακωμούς και ειρωνεία.Τελειες..Καλά μπήκε αυτή η εβδομάδα
Αφου ζητησανε φωτο και βιντεο,τα έχουν τωραΕπιτέλους είδαμε φως, τόσες μέρες όλο τσακωμούς και ειρωνεία.Τελειες..
Αντεχεις γκαβλιαρα..Βίντεο δεν θέλατε;
Τον ρουφάει όλον η κωλοτρυπίδα σου!Γαμήσι και μπρος και πίσω
Τον εξαφανιζειΤον ρουφάει όλον η κωλοτρυπίδα σου!
Έτσι! Δυνατή παίκτρια!Τον εξαφανιζει
γιατι πονεσες; δεν ειχατε λιπαντικο;Πονεσα,αλλά χαλαλι μου αρεσε
Την τρίτη φωτογραφία, την βλέπεις σε κάθε σπίτι όταν έρχεται η ΔΕΗ.Καλά μπήκε αυτή η εβδομάδα
Επειδή φαίνεται ότι είσαι νέος θα σου πω με λίγα λόγια. Κάθε κοπέλα έχει τους αγαπουληδες. Αγαπουληδες είναι αυτοί που είτε έχουν οικονομικό συμφέρον ( εκπτώσεις καλύτερες υπηρεσίες) η νοητική στέρηση και νομίζουν ότι είναι η γκόμενα τους η κάτι τέτοιο. Όταν εμφανίζεται μια κοπέλα που προσφέρει κάτι σε χαμηλότερη τιμή με ίδιες ή περισσότερες υπηρεσίες ίσως και καλύτερες ( αυτό είναι υποκειμενικό) αρχίζει η υποτίμηση από κάποιους να της χαλάσουν το προφίλ κτλπ κτλπ. Στο παρόν νήμα 2-3 είναι οι στάνταρ που έχουν αναλάβει αυτό το έργο. Αυτό γινόταν γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται όσο το επιτρέπει η διοίκηση.Εγώ δν καταλαβαίνω γτ γίνεται όλο αυτό. Αν δν σας αρέσει η κοπέλα απλά μην κάνετε ραντεβού μαζί της τώρα να προσπαθείτε να την μειώσετε και σαν άνθρωπο και σαν σύνοδο δν υπάρχει λόγος....
Καλά μπήκε αυτή η εβδομάδα
Αυτά έχει η Αγγελικούλα και μας μένει αξέχαστη μέσα στην καρδιά μαςΓαμήσι και μπρος και πίσω
Κούκλαγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Μάλιστα!!! Πρέπει να γεμίσω και εγώ αυτήν την τρύπα....!!!Γαμήσι και μπρος και πίσω