Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 21.902
Βρεθήκαμε επίσης; Μου κίνησες την περιέργεια τώραΤο ότι φακελώνεις, δεν ισχύει σίγουρα.
Συνέχισε, κορίτσι, αυτό που κάνεις και μην ασχολείσαι με τους κακεντρεχείς
Βρεθήκαμε επίσης; Μου κίνησες την περιέργεια τώραΤο ότι φακελώνεις, δεν ισχύει σίγουρα.
Συνέχισε, κορίτσι, αυτό που κάνεις και μην ασχολείσαι με τους κακεντρεχείς
...δεν δεχεται και δαχτυλα, ουτε sex toys.Λοιπόν, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, να πω δυό λόγια.
η Αγγελική είναι ένα φρέσκο και πολύ τίμιο κορίτσι.
Το μόνο που δεν δέχεται, είναι να τελειώσεις στο στόμα της.
Δίνει και κώλο, με ευχαρίστηση.
Πολύ συμμετοχική στον αγώνα, το ιδρώνει το στρινγκ.
Για τα χρήματα που παίρνει είναι vfm.
Για όσους δεν έχετε δοκιμασει, προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Σωστά,μπράβο που το θυμάσαι...δεν δεχεται και δαχτυλα, ουτε sex toys.
Βρε κορίτσι να μην θυμάσαι ποιος σε ντροπή... Εκτός αν ήταν αερογαμης λεςΒρεθήκαμε επίσης; Μου κίνησες την περιέργεια τώρα
Πού να θυμάμαι τοσα usernameΒρε κορίτσι να μην θυμάσαι ποιος σε ντροπή... Εκτός αν ήταν αερογαμης λες
Kαλημερα και σε εσέναΚαλημέρα κοριτσάρα!!!
Σεσημασμενος παραμυθάςΠού να θυμάμαι τοσα username
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Kαλημερα και σε εσένα
Δεν είμαι και εγκυκλοπαίδειαΣεσημασμενος παραμυθάς
....βρηκαμεΚαι επίσης σχετικά που λετε οτι δεν δεχομαι δαχτυλα και χυσιμο στο στομα,δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν μου αρέσει. Και τουλάχιστον είμαι ξεκάθαρη τι κάνω και τι όχι,δεν ειμαι "άλλα λεω απο εδω ,και άλλα κάνω απο κοντα",αμα καποιος δεν καλύπτεται απο εμένα ,να του θυμίσω οτι υπάρχουν τοσες άλλες κοπέλες του χωρου. Οποιος θελει χυσιμο στο προσωπο ή στομα ή δάχτυλα ή deepthroat,ας πάει να βρει άλλη κοπέλα
Δλδ,αν πάνω στο 69 και στο γλυφομούνι, χαϊδέψουμε λίγο την κλειτορίδα ;Καήκαμε;...δεν δεχεται και δαχτυλα, ουτε sex toys.
Χαδια ναι,επιτρεπωΔλδ,αν πάνω στο 69 και στο γλυφομούνι, χαϊδέψουμε λίγο την κλειτορίδα ;Καήκαμε;
Απ'ότι καταλαβαίνω, δάκτυλα ΜΈΣΑ σε μουνί και κώλο ΤΖΙΖ!!!
Αγγελική, είσαι το απόλυτο κορίτσι.. Θα τα πούμε σύντομα...Χαδια ναι,επιτρεπω
Δικαίωμά μου να έχω καποια οριαΠρέπει να βγάλεις ένα manual χειρισμού. Να το μελετούμε να εξεταζόμαστε και αν περνάμε ένα όριο που θα βάλεις σαν βάση να προχωράμε σε ραντεβού !! Εεεεε????
Εννοείται !!!απλά για διευκόλυνση των χρηστών το λέω επειδή το κάνεις πολύπλοκο και θα μπερδευτούν κατά την χρήση !!!Δικαίωμά μου να έχω καποια ορια
Κοπελιά, επειδη δεν θυμαμαι αν εχει γραφτει. Κατουρημα δεχεσαι; με το αναλογο τιμημα φυσικά.Χαδια ναι,επιτρεπω
Χαχαχα θες και τα λες; Το σκέφτηκες πολύ να το γράψεις αυτο;Κοπελιά, επειδη δεν θυμαμαι αν εχει γραφτει. Κατουρημα δεχεσαι; με το αναλογο τιμημα φυσικά.
Είδες που σου λέω Αγγέλω βγάλε ένα manual ,αναλυτικό να μην σε ζαλίζουν !!! Όπως οι ηλεκτρικές συσκευές !!!Χαχαχα θες και τα λες; Το σκέφτηκες πολύ να το γράψεις αυτο;