professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.446
- Πόντοι
- 11.096
Δεν έχω εφιάλτες ακόμα ρε μανΕσύ έχεις σφίξει Στέφ ?
Δεν έχω εφιάλτες ακόμα ρε μανΕσύ έχεις σφίξει Στέφ ?
Εγώ που λές είχα κανονίσει , αλλά τελευταίο στενό πριν φτάσω για κάποιον ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗ λόγο έκανα μεταβολή και πήγα και τα έφαγα σουβλάκιαΔεν έχω εφιάλτες ακόμα ρε μαν
εισαι κοιλιοδουλος μουνης για αυτοΕγώ που λές είχα κανονίσει , αλλά τελευταίο στενό πριν φτάσω για κάποιον ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗ λόγο έκανα μεταβολή και πήγα και τα έφαγα σουβλάκια
Τα σέβη μου μίστερεισαι κοιλιοδουλος μουνης για αυτο
Μήν στεναχωριέσαι θά σού κλείσω ραντεβού με τήν ΑγγελικήΕγώ που λές είχα κανονίσει , αλλά τελευταίο στενό πριν φτάσω για κάποιον ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗ λόγο έκανα μεταβολή και πήγα και τα έφαγα σουβλάκια
φιλτατε ολιγολεπτο διαλειμμα κανωΤα σέβη μου μίστερ
Τελειώσατε από την ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΉ εργασία σας ?
επειδη εχεις καλο κονε με την κοπελλα εδω,πες δυο καλες κουβεντες στην κοπελλα και για τον αλλον που εχει λυσσαξει επειδη εφαγε ΧΜήν στεναχωριέσαι θά σού κλείσω ραντεβού με τήν Αγγελική
Μου έταξε ένα τενεκέ λάδιεπειδη εχεις καλο κονε με την κοπελλα εδω,πες δυο καλες κουβεντες στην κοπελλα και για τον αλλον που εχει λυσσαξει επειδη εφαγε Χ
Ούτε από εμενα , έχω κ προσωπική ζωή .Το ξέρω οτι πλάκα κάνεις,γιατι ραντεβου δεν θα κλειστεί
Ποιος απο ολους εχει λυσσάξει ,γιατι δεν είναι μονο εναςεπειδη εχεις καλο κονε με την κοπελλα εδω,πες δυο καλες κουβεντες στην κοπελλα και για τον αλλον που εχει λυσσαξει επειδη εφαγε Χ
Για εμένα λέει.. του έχω τάξει ένα μωβ για να με φτιάξειΠοιος απο ολους εχει λυσσάξει ,γιατι δεν είναι μονο ενας
Οτι δηλαδη εσυ ξημεροβραδιαζεσαι εδω και δεν εχεις αλλες υποχρεώσεις περα απο σεξ; Μου αρεσει που το λες ειρωνικα κιολας και μονο που δεν με εβρισες και δεν μου επιτεθηκες οταν το ειπα αυτο γ την προσωπικη ζωη,χαλαρωσε,μην μας δειρεις κιόλαςΟύτε από εμενα , έχω κ προσωπική ζωή .
καλησπερα αν θέλεις στείλτο μου και εμένα. ευχαριστωΚαλησπερα Αγγελικη αν θελεις στειλε μου το τηλεφωνο σου.
Δεν μπορώ καν να σου στείλωΚαλησπερα Αγγελικη αν θελεις στειλε μου το τηλεφωνο σου.
Σχετικά με την προσωπική ζωη,αυτό σου λεει κάτι; Αν δηλαδη κάποια έχει και μικρά παιδιά;Ούτε από εμενα , έχω κ προσωπική ζωή .
Υπάρχει κάποιο site να κλείσω ραντεβού ;
Καλησπερα Αγγελικη αν θελεις στειλε μου το τηλεφωνο σου.
Στείλε μου οπότε μπορέσεις το τηλέφωνο σου
καλησπερα αν θέλεις στείλτο μου και εμένα. ευχαριστω
ρε που το εχω ξαναδει αυτο το εργο?Καλησπέρα στείλε μου το τηλ σου pm
Απλά αηδία κατάντησε αυτο το εργο,δεν ξερουν να γράφουν τιποτα αλλο στο νημα μουρε που το εχω ξαναδει αυτο το εργο?