dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.299
- Πόντοι
- 22.936
Τρέχουμε όλοι μαν μου να εξυπηρετήσουμε τον συμφορουμίτη που θέλει να τουΕνημερωμένους σας βρίσκω πάντως όλα τά ξέρετε
Τρέχουμε όλοι μαν μου να εξυπηρετήσουμε τον συμφορουμίτη που θέλει να τουΕνημερωμένους σας βρίσκω πάντως όλα τά ξέρετε
Τρέχουμε όλοι μαν μου να εξυπηρετήσουμε τον συμφορουμίτη που θέλει να τουζωγραφίσουντη γυναίκα
Ναι γύρισα σήμερα το απόγευμαΘα το αντέξω .
Είπε όμως 1 εβδομάδα έλειψα . Έλειψα όχι λείπω . Άρα ????? Γυρισε . Αγγελα απαντα .
Μόνο εγώ ρε αγγελω σε παρακολουθώ τι γράφεις . Μόνο εγώ .Ναι γύρισα σήμερα το απόγευμα
Λείπω ρε , πάω να μαζέψω ελιές@feragamo σε ζητάνε ρε.
Γύρισε το κορίτσι.
Στείλε μήνυμα για να έχεις προτεραιότητα
Θα είναι και ορεξατη μετά το ταξίδι.
Μια βδομάδα νηστεία είχε
Ποια Στεφανία ρε σεις , η εύμορφη λαδοκόρη ?Λείπω ρε , πάω να μαζέψω ελιές
Αλλα επειδη τα λες επίτηδες επειδη έχω φαει Χ ευχομαι να δεις εφιάλτη τη στεφανια στον ύπνο σου με το κομπινεζόν να σου γαργαλάει με το στεφάνι της το πουτσο
Ευκαιρία είναι νά πάρεις τήν θέση τού μύστη πού πήγε για τής ελιέςΠοια Στεφανία ρε σεις , η εύμορφη λαδοκόρη ?
....μπαινουν ως "επισκεπτες"Ενημερωμένους σας βρίσκω πάντως όλα τά ξέρετε
Το ξέρω οτι πλάκα κάνεις,γιατι ραντεβου δεν θα κλειστείεγω θα κανω υπομονη και θα περιμενω την κριτικη του feragamo για την αγγελικη....
Κατα τα άλλα δεν τους αρέσω,αλλά μια χαρα είναι στο νημα μου,εμένα αν δεν μου αρέσει καποιο νημα,απλά δεν το διαβάζω καν....μπαινουν ως "επισκεπτες"
Ευκαιρία είναι νά πάρεις τήν θέση τού μύστη πού πήγε για τής ελιές
Γαμιόλες και οι δύο....μπαινουν ως "επισκεπτες"
Τρένο πάει το νήμα ΑγγελικήΚατα τα άλλα δεν τους αρέσω,αλλά μια χαρα είναι στο νημα μου,εμένα αν δεν μου αρέσει καποιο νημα,απλά δεν το διαβάζω καν
Τρένο πάει το νήμα Αγγελική
ΤΡΕΝΟ
592 σελίδες , μην παραπονιέσαι
Το ξερω,πάντα θα γίνεται χαμος,εδω λίγες ωρες να λείψω,και πόσα εχω να διαβάσωΤρένο πάει το νήμα Αγγελική
ΤΡΕΝΟ
592 σελίδες , μην παραπονιέσαι
Ψιλοκομμένο μαν;Έλα δίπλα στο "τι τσίμπησες"
Θα δώσω συνταγή για πατσά
Εσύ έχεις σφίξει Στέφ ?Ψιλοκομμένο μαν;