Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.676
Επιτελους,κάποιος που το λεει στα ίσαΌτι είσαι μαλακας σου το υπογράφω, ότι σου λέω.
Επιτελους,κάποιος που το λεει στα ίσαΌτι είσαι μαλακας σου το υπογράφω, ότι σου λέω.
Γιατί, θα φοβηθούμε τους μαλακες;Επιτελους,κάποιος που το λεει στα ίσα
Και βαλε τα μηνύματά του,θα δεις οτι πόσα αφορουν το νήμα μου,ενω εγω απλα οποιον δεν θελω να συναντησω,απλά δεν του μιλαω και τον βάζω σε αγνόησηΓιατί, θα φοβηθούμε τους μαλακες;
Με σταυρο υπογράφεις βέβαια το μόνο σίγουρο .Ότι είσαι μαλακας σου το υπογράφω, ότι σου λέω.
Μόνο στις τελευταίες 10 σελίδες του το 80%+ των μηνυμάτων του είναι στο νήμα σου, σα γραμματόσημο τον έχεις κολλήσει με τόσο φτύσιμο που του έχεις ρίξει.Και βαλε τα μηνύματά του,θα δεις οτι πόσα αφορουν το νήμα μου,ενω εγω απλα οποιον δεν θελω να συναντησω,απλά δεν του μιλαω και τον βάζω σε αγνόηση
Αμα δεν έχει κατι καλύτερο να κανειΜόνο στις τελευταίες 10 σελίδες του το 80%+ των μηνυμάτων του είναι στο νήμα σου, σα γραμματόσημο τον έχεις κολλήσει με τόσο φτύσιμο που του έχεις ρίξει.
Μόνο που ξεχνάς ότι εγώ τη κράζω ενώ εσυ είσαι ο Σαλιάρης αν αυτό σου λέει κάτι … έλα ταχυδρόμε έχεις γράμμα ρίξε λίγα σάλια ακόμα …Μόνο στις τελευταίες 10 σελίδες του το 80%+ των μηνυμάτων του είναι στο νήμα σου, σα γραμματόσημο τον έχεις κολλήσει με τόσο φτύσιμο που του έχεις ρίξει.
Είναι "άντρας" όμως, όσο να πεις.....Αμα δεν έχει κατι καλύτερο να κανει
Δεν κατάλαβες τύπε, κανείς δε χαλάει τη ζαχαρένια του, ούτε τσακωμός υπάρχει, ένα παράσιτο κυκλοφορεί εδώ και μήνες στο συγκεκριμένο νήμα και ψεκάζω λίγο να καθαρίσει.Ρε μάγκες μην τσακωνόσαστε και χαλάτε τις ζαχαρένιες σας. Εδώ βρισκόμαστε για να περνάμε καλά με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται και όχι για να δημιουργούμε έχθρες μεταξύ μας βρισκόμενοι σε συνεχείς καυγάδες
Τώρα τα μετράει περίμενε λίγο να πάρει το χρόνο του κανει καταμέτρηση …Και βαλε τα μηνύματά του,θα δεις οτι πόσα αφορουν το νήμα μου,ενω εγω απλα οποιον δεν θελω να συναντησω,απλά δεν του μιλαω και τον βάζω σε αγνόηση
Ωωωωωω, προσβολααααααΚαι βαλε τα μηνύματά του,θα δεις οτι πόσα αφορουν το νήμα μου,ενω εγω απλα οποιον δεν θελω να συναντησω,απλά δεν του μιλαω και τον βάζω σε αγνόηση
Εποχιακός είσαι η μόνιμος ρε σαλιαρη ?Δεν κατάλαβες τύπε, κανείς δε χαλάει τη ζαχαρένια του, ούτε τσακωμός υπάρχει, ένα παράσιτο κυκλοφορεί εδώ και μήνες στο συγκεκριμένο νήμα και ψεκάζω λίγο να καθαρίσει.
Τι να σου πω τύπε ότι καταλαβαίνεις κάνε. Εγώ απλά από χθες στο νήμα της @Anna24 μέχρι και τώρα βλέπω συνεχείς εντάσεις. Ο καθένας έχει την άποψή του για την οποιαδήποτε κοπέλα απλά να μη θίγει και να μη γίνεται εμμονικός και εμπαθήςΔεν κατάλαβες τύπε, κανείς δε χαλάει τη ζαχαρένια του, ούτε τσακωμός υπάρχει, ένα παράσιτο κυκλοφορεί εδώ και μήνες στο συγκεκριμένο νήμα και ψεκάζω λίγο να καθαρίσει.
Α γεια σου, τώρα μπήκες στο νόημα.Τι να σου πω τύπε ότι καταλαβαίνεις κάνε. Εγώ απλά από χθες στο νήμα της @Anna24 μέχρι και τώρα βλέπω συνεχείς εντάσεις. Ο καθένας έχει την άποψή του για την οποιαδήποτε κοπέλα απλά να μη θίγει και να μη γίνεται εμμονικός και εμπαθής
Το ότι σε γράφω στα αρχιδια μου κ θα λεω ότι γουσταρω στο είπα ? Άντε σαλιαρη αγαπουλη που θα κουνήσεις κ το δάχτυλο .Α γεια σου, τώρα μπήκες στο νόημα.
Εσυ αμα δεν γουστάρεις να μη βλέπειςΤο ότι σε γράφω στα αρχιδια μου κ θα λεω ότι γουσταρω στο είπα ? Άντε σαλιαρη αγαπουλη που θα κουνήσεις κ το δάχτυλο .
Αμα δε γουστάρεις να μη βλέπεις . Είσαι κομπλέ τώρα , οποτε ξεκολα .
Και τι θα κάνει μετά στη μίζερη ζωή του;Εσυ αμα δεν γουστάρεις να μη βλέπεις
Εσυ κοιτα να αλλάξεις κανα κολάν γιατί έχει λιώσει από το πλύνε-βάλε κ τις μπότες της δεκαετίας του 80 ….Αχού το, νευράκια το έπιασαν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τι θα κάνει μετά στη μίζερη ζωή του;