Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.704
Ετσι,να με βλέπετε να το ευχαριστιέστεΈχω μείνει με τη γλώσσα έξω... Καταπληκτικο
Ετσι,να με βλέπετε να το ευχαριστιέστεΈχω μείνει με τη γλώσσα έξω... Καταπληκτικο
Ε φτιαξε κανα καινουργιο τωραΕτσι,να με βλέπετε να το ευχαριστιέστε
Μπορεις να βαλεις ενα με δονητη να γαμας τη κωλαρα σου.Ακομα δεν έχω αλλο,δεν παιρνουν και οι παρτενερ πρωτοβουλίες βλεπετε
Δεν μου αρέσουν τα sex toysΜπορεις να βαλεις ενα με δονητη να γαμας τη κωλαρα σου.
Επιτέλους,κάποιος που τα λεει μετά απο καιρό! Και πράγματι ,για αυτό γινεται το ραντεβου,γ να ασχολούμαστε ο ενας με τον αλλονΣυνάντησα με την Αγγελική εκεί στον ημιόροφο του Bill. Κοπέλα της διπλανής πόρτας που γουστάρει το σεξ και δεν σε αφήνει σε ησυχία καθόλη την διάρκεια του ραντεβού!
Ένα τηλέφωνο έχουμε ζητήσει ρε Αγγελική και μας έχεις γράψειΕπιτέλους,κάποιος που τα λεει μετά απο καιρό! Και πράγματι ,για αυτό γινεται το ραντεβου,γ να ασχολούμαστε ο ενας με τον αλλον
Δεν εχω γραψει κανεναν,απλά πού να απαντηθουν αμέσως ολα τα μηνυματαΈνα τηλέφωνο έχουμε ζητήσει ρε Αγγελική και μας έχεις γράψει
μια χαρα μπουτια εχεις αγγελικη αν δεν αρεσουν τα μπουτια σου αλλουΜία ακόμα απο το μπιλ(ξέρω,πρέπει να χάσω στα μπούτια,προσπαθώ ομως,αλλά δεν χάνω)
Δεν μπορώ και εγώ να σου στειλω μηνυμα επίσης,και ευχαρίστως να δοκιμασεις. Μου αρέσει να βλέπω ορεξάτους εδω μέσαΚαλημερα! Φαινεται πολυ καλη περιπτωση και προσιτη σε χρηματα.
Θα δοκιμασω , αν και σαν νιουμπης εδω δεν μπορω να βρω τηλ..
Οποιος εχει περισσοτερες ινφο, pls Πμ
Υ.Γ νεος σε μηνυματα , οχι σε χρονο εγγραφης
Ετσι,ελεύθερη αγορά έχουμε επίσηςμια χαρα μπουτια εχεις αγγελικη αν δεν αρεσουν τα μπουτια σου αλλου
Ωπα τι εχουμε;Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα,έτοιμη για Βασιλάκη σε μία ωρα
Ναι πρωινα κωλογαμησιαΩπα τι εχουμε;
Πρωινο γαμησοκωλι;
Βαλε σε προγραμμα βιντεο
Καλημερα
μην ξανακουσω οτι η οικοδομη ειναι η πιο δυσκολη δουλεια ...Ναι πρωινα κωλογαμησια
....μπονζουρια μεσιε![]()
Καλημέρα σας![]()