Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
Αυτές είναι σοβαρές δηλώσεις γεμάτες προσδοκίες.Καλημέρα σας,για το σαββατοκύριακο υπάρχουν διαθέσιμες ωρες γ ραντεβού,σας περιμένω καυλωμένη
Αυτές είναι σοβαρές δηλώσεις γεμάτες προσδοκίες.Καλημέρα σας,για το σαββατοκύριακο υπάρχουν διαθέσιμες ωρες γ ραντεβού,σας περιμένω καυλωμένη
Σας περιμένω να σας ξεζουμίσω,να σας ρουφήξω το μεδούλιΑυτές είναι σοβαρές δηλώσεις γεμάτες προσδοκίες.
Σας περιμένω να σας ξεζουμίσω,να σας ρουφήξω το μεδούλι
ΒεβαιαΜαζί με τα ζουμακια να φανταστώ..?
Τοποθετουμαι, αν και λιγο ακυρα και ετεροχρονισμενα οτι:Εαν εισαι σοβαρος,ευθυς, ειλικρινης=η επικοινωνια(τηλεφωνο,ραντεβου) ειναι απολυτα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ-ΑΜΕΣΗ!!!!
Παπαρχιδο ; μυστη μου ..εγραψεςΑντε πηδησου απο τον κωλο ρε παπαραρχιδο
Σκούπα hoover!!!Σας περιμένω να σας ξεζουμίσω,να σας ρουφήξω το μεδούλι
Σας παρακαλώ μην ενοχλειτε τον Μεντορα μουεσυ που ξερεις τα πολλα,για λυσε μου μια απορια γιατι εγω ειμαι απο χωριο.
εμενα γιατι μου ηρθε ειδοποιηση λαικ για αυτο το ποστ,αφου εκανες παραθεση στον αλλον τυπο?
θες να σου κανω αναφορα για παρενοχληση μιστερ μου?
Σωστός ρε μαγκίτη. Είπες τα αυτονόητα. Επαυξάνω 1000%....ρε Ζαν, δεν σου αφαιρεσε κανεις τον λογο ουτε στην πεφτουνε για αυτα που λες, αλλα για τον τροπο που τα λες και την εμπαθεια που δειχνεις. Εκανες ραντεβου με την κοπελα, εχεις ιδιαν αποψη, γραφεις απλα την εμπειρια σου αναλυτικα τονιζοντας τα καλα ή τα ασχημα της κοπελας για να εχουν μια εικονα οι υπολοιποι και τελος. Η εμμονη σου, η αγενεια και ο επιθετικος σου λογος, περα απο το οτι κουρασε δειχνει να υπαρχουν λογοι (προσωπικοι/ψυχολογικοι/οικονομικοι/συμφεροντα) απο πισω. Η κοπελα δειχνει σε ολους ποια ειναι με ανεπεξεργαστες σελφι, ωστε να ξερουμε ολοι τι θα συναντησουμε, οπως επισης με τον τροπο σκεψης κ γραφης της καταλαβαινουμε αρκετοι τον χαρακτηρα κ την συμπεριφορα της σε μια συνατηση. Το βρισκω τιμιοτατο. Τωρα εαν δν υπαρχουν επιπλεον πληροφοριες για αλλα χαρακτηριστικα της ή για την ποιοτητα των υπηρεσιων της, δεν φταει αυτη αλλα τα μελη εδω που την συναντησαν και δεν γραψανε σχολιο-κριτικη. Αυτα τα ολιγα !
ΥΓ. στο "ραντεβου θανατου" που εκλεισες, πηγες ή ηταν μαιμουδενιο οπως το αλλο που ειχες κλεισει με τον @athinaios44 στην Ανω Γλυφαδα?!?!?!?
Ρε πανηλιθιε ζανοβλακα, ποια παπια κανει που σου εριξε ενα ακυρο απο δω μεχρι το χωριο σου το Τεπελενι; Ουστ μωρη κουραδα που θες και συζητηση με την κοπελα, για ραντεβου δεν το συζηταμε, εισαι μαλακας, ασχημος και αφραγκος.Μαυρογατε δεν με νοιαζει να γινει επιτυχημένο ραντεβού με την αγγελικη αλλα ουτε ηθελα να παω.
Ο λογος που της εκανα ανοιχτη και δημόσια προσκληση ειναι να κανει την παπια όπως την έκανε.
Εδω αλλοι τη παρακαλάνε για ραντεβού και τους φλομωνει στο ψέμα.
Καταλαβαίνεις οτι σας κανω οτι θελω εδω μεσα και πεφτετε κατα χιλιάδες πανω μου.
Εγω θελω ενα ανοιχτο διαλογο με την αγγελικη εδω μέσα αλλα η ίδια με αποφεύγει.
Σε παραπέμπω μερικές σελίδες πίσω να δεις ότι πρώτος εσύ του έγραψες δυσμενές σχόλιο απέναντί του. Αλλά γενικότερα βγάζεις μια αδικαιολόγητη εμπάθεια προς κάποιους και είναι κρίμα. Δε σου αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα; Σεβαστό και αποδεκτό. Παράτα το εν λόγω νήμα και προχώρα παρακάτω. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν ουκ ολίγα call girls να κάνεις παιχνίδι. Ξανατονίζω ότι εδώ δεν είμαστε για να δημιουργούμε έχθρες αλλά να περνάμε καλά με ότι αυτό κι αν συνεπάγεταιΟχι φιλε δεν με νοιαζει το παλικαρι 1987 τι έκανε ουτε την έπεσα επειδη πέρασε καλα,αυτος πρωτοξεκινησε να μου απευθύνει τον λογο για καποια θεματα που στόχευσα για τη συγκεκριμένη.
Εχει διάφορα.
Που να ηξερες σε τι κλασσικη περιπτωση βλαβης εχεις πεσει…..Σε παραπέμπω μερικές σελίδες πίσω να δεις ότι πρώτος εσύ του έγραψες δυσμενές σχόλιο απέναντί του. Αλλά γενικότερα βγάζεις μια αδικαιολόγητη εμπάθεια προς κάποιους και είναι κρίμα. Δε σου αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα; Σεβαστό και αποδεκτό. Παράτα το εν λόγω νήμα και προχώρα παρακάτω. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν ουκ ολίγα call girls να κάνεις παιχνίδι. Ξανατονίζω ότι εδώ δεν είμαστε για να δημιουργούμε έχθρες αλλά να περνάμε καλά με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται
Συγγνωμη που επεμβαίνω..Ρε πανηλιθιε ζανοβλακα, ποια παπια κανει που σου εριξε ενα ακυρο απο δω μεχρι το χωριο σου το Τεπελενι; Ουστ μωρη κουραδα που θες και συζητηση με την κοπελα, για ραντεβου δεν το συζηταμε, εισαι μαλακας, ασχημος και αφραγκος.
Ειναι ο γνωστος βλακας Ζαν Κλαν Βιταμ.Συγγνωμη που επεμβαίνω..
τι σημαίνει Ζανόβαλακάς ;