Aprofilaktos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 201
Αγγελική παρτούζα κάνεις στο πλαίσιο της ώρα ?
Σου έχω στείλει dmνα,έβαλα
Πολύ ωραία μουνόχειλα...!!!!να,έβαλα
Φιρί-Φιρί το πας στο τζάμπα δλδ... 2άτομα χ1/2=1ώρα... όχι κι έτσι ...πληρώνεις 1/2 και έχεις 1/2 δώρο. Παρτούζες στην προσφορά δεν νομίζω να παίζουν.Αγγελική παρτούζα κάνεις στο πλαίσιο της ώρα ?
Ωραία μουνοχειλα!!να,έβαλα
δεχομαι και 2 αντρες,άσχετα αν ποτέ δεν μου εχει τυχει αυτό σε ραντεβούΑγγελική παρτούζα κάνεις στο πλαίσιο της ώρα ?
Έχεις κορμί για πολλά γούστα!!δεχομαι και 2 αντρες,άσχετα αν ποτέ δεν μου εχει τυχει αυτό σε ραντεβού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και λίγο βυζακι
Αυτα ειναι.......!!!!!!!!! ετσι με τεμπο...να,έβαλα
10 τη μερα;; πού να προλαβω τοσαΑγγελικη ,ελα να γελασουμε λιγο ακομα, αμα βγαζεις υποθετω 10 ??? ραντεβου τη μερα ,διαιρεσε τα μνμ που σου εχουν στειλει και γραψε ποσες μερες θα ηθελες ? +την αναμονη λογω πουτιν
βέβαια ,παντα τις ιδιαίτερες αυτές μέρες του μήναΚαυλωμένη είσαι αγγελικη?
καλά αυτά, αλλά κανένα που να σου πιστονιάζουν τις τρύπες δεν έχει ??να,έβαλα
δεν εχει πει κανένας να βγαλει βιντεο εκεινη την ωρακαλά αυτά, αλλά κανένα που να σου πιστονιάζουν τις τρύπες δεν έχει ??
θα το επέτρεπες ?δεν εχει πει κανένας να βγαλει βιντεο εκεινη την ωρα
ναι αλλά χωρίς να φαίνεται προσωπο κ να μην εχει ήχο το βίντεοθα το επέτρεπες ?
εννοείταιναι αλλά χωρίς να φαίνεται προσωπο κ να μην εχει ήχο το βίντεο
Θα περιμενουμεγεια σας και πάλι ,σας υπόσχομαι οτι θα επανέλθω δυναμικά και πάλι ,τι καύλες και αυτές σήμερα ,για πείτε μου,ειστε καυλωμενοι τώρα ; όσοι μου έρθετε απο την άλλη εβδομάδα ,θα σας ρουφήξω
χωρις ηχο αγγελικουλα, δεν υπαρχουν αισθησεις......θα ειναι κατεψυγμενο....ναι αλλά χωρίς να φαίνεται προσωπο κ να μην εχει ήχο το βίντεο