Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20.857
κανονίζονται και με pm μια χαρά πάντωςΑυτο ομως δε το λες καπου.
Θα μπορουσες για παραδειγμα να πεις για σημερα διαθεσιμη και το κοστος ειναι τοσο.
κανονίζονται και με pm μια χαρά πάντωςΑυτο ομως δε το λες καπου.
Θα μπορουσες για παραδειγμα να πεις για σημερα διαθεσιμη και το κοστος ειναι τοσο.
Ωραία..γράψε ποιες ώρες και ποιες μέρες κάνεις συνάντηση. Την αμοιβή και τις υπηρεσίες σου. Καλημέρα.δεν είμαι ομως πάντα διαθέσιμη,συγκεκριμένες ωρες και μέρες,και αν κάνω,ρώτα και αυτούς που με είδανε
Ενδιαφερονκανονίζονται και με pm μια χαρά πάντως
είσαι της θρησκείας ε ,να σε μεταλάβω που έγραψες πιο πάνω,το ευχέλαιο,δεν ξερω,έτσι κατάλαβαΤο πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν της ρίξω το ευχέλαιο.
συνεννοηση με pmΩραία..γράψε ποιες ώρες και ποιες μέρες κάνεις συνάντηση. Την αμοιβή και τις υπηρεσίες σου. Καλημέρα.
εχουν δείξει,αφου το έχω καταλάβει οτι είστε καλά παιδιά εδω μέσαΌλα τα παιδιά θα δείξουν επιείκεια και κατανόηση ... μην αγχώνεσαι
Σε σπίτι έρχεσαι; Καλό θα ήταν να ανεβάσεις σε αυτό το νήμα φωτογραφίες1 ωρα είναι στα 80€,2 ωρες 150€ μαζί με πρωκτικό,φιλιά στο στόμα,και χύσιμο στο στομα και τα καταπίνω κιολας,και περιοχή με εξυπηρετεί κέντρο,βορεια προάστια ή νοτια ή Πειραια ,οχι
οχι δεν έρχομαιΣε σπίτι έρχεσαι; Καλό θα ήταν να ανεβάσεις σε αυτό το νήμα φωτογραφίες
πολυ ενδιαφερουσα παρουσια και παροχες. μου αρεσει πολυ το αματσουρ της υποθεσης!1 ωρα είναι στα 80€,2 ωρες 150€ μαζί με πρωκτικό,φιλιά στο στόμα,και χύσιμο στο στομα και τα καταπίνω κιολας,και περιοχή με εξυπηρετεί κέντρο,βορεια προάστια ή νοτια ή Πειραια ,οχι
είσαι της θρησκείας ε ,να σε μεταλάβω που έγραψες πιο πάνω,το ευχέλαιο,δεν ξερω,έτσι κατάλαβα
ναι ναι και εμένα,και πού ξερεις καμια φορά ειναι καλύτερο κ απ το επαγγελματικο,είδαμε κ τις πορνοσταρ που κάνανε τσοντες και βάλανε μετά οι συναγωνιστες κάκιστες κριτικεςπολυ ενδιαφερουσα παρουσια και παροχες. μου αρεσει πολυ το αματσουρ της υποθεσης!
έδωσα φυσικάΔώσε λεπτομέρειες Αγγελικούλα ... ξενύχτισαν τα παλικάρια
ναι ναι και εμένα,και πού ξερεις καμια φορά ειναι καλύτερο κ απ το επαγγελματικο,είδαμε κ τις πορνοσταρ που κάνανε τσοντες και βάλανε μετά οι συναγωνιστες κάκιστες κριτικες
ε ποιοι αλλοι; οι συναγωνιστές φυσικαΟι συναγωνιστές;;;;
Μέγας ει Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου ..
Για πολυ γλυψιμο τα χειλη σουπάρτε και άλλη φωτο για κυριακάτικες καλημέρες,ο λόγος υπαρξης του νηματος που κάποιος ρώτησε καποιος είναι και για φωτο,στις ομαδες βάζουνε ποσες και απο αλλες,ενω εδω θα έχει αποκλειστικά δικές μου,και ταυτοχρονα να λέμε κ καμια μαλακία να περάσει η ωρα και μπορείτε ελευθερα να ρωτήσετε οτι θέλετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε ποιοι αλλοι; οι συναγωνιστές φυσικα
εμ κατι ήξερα που άνοιξα το νημαΓια πολυ γλυψιμο τα χειλη σου
ενημέρωσα,απλά κυρίως εγω επικοινωνώ με pm ,και σε πληροφορω ωραιότατη συνεννοηση υπήρξε με μερικούςΑγγελική ενημέρωσε μας για τις υπηρεσίες σου ή πρόσθεσε ένα σύνδεσμο που να τα αναφέρεις. Να υπάρχουν όλα μαζεμένα σε ένα σημείο.
αμα μένετε κεντρο Αθηνας,εχετε πιθανότητες να μην μείνετε μόνο στο μάτιΕυχαριστουμε Αγγελικη. Αλλα εχω μια ερωτηση...
Θα μεινουμε μονο στο ματι?
στον αντισθενη πάντως έχω στείλει μηνυμα και ακόμα τίποταΕνημερωσε το κοριτσι
Τωρα μενει να ανεβει καμια κριτικη
Νομιζω οτι για να ανοιξεις καρτελα κριτικων πρεπει να εχεις αγγελιαστον αντισθενη πάντως έχω στείλει μηνυμα και ακόμα τίποτα
αυτο δεν το ξέρω,αλλά και να μην ανοιξει καρτέλα,το πολυ πολυ γράφετε και εδω ελευθερα κριτική,είτε θετικη είτε αρνητικη(τις δέχομαι ολες) και την εμπειρία σαςΝομιζω οτι για να ανοιξεις καρτελα κριτικων πρεπει να εχεις αγγελια
και πολύ καλά έκανες , αναμένουμε την συνέχεια !καλησπέρα σας, μιας που το ζητήσατε πολλοί είπα και εγώ να ανοίξω ένα δικό μου νήμα,οπου να βάζω εδώ φωτο και βίντεό μου,να μην χάνονται στις διάφορες ομάδες,να ανοίγει και λίγο το ματάκι σας