Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26.199
Καλημέρα και σε εσενα![]()
![]()
![]()
Καλημέρα παιδιά![]()
Καλημέρα και σε εσενα![]()
![]()
![]()
Καλημέρα παιδιά![]()
Πάλι τούρμπο σε έχουν κάνει οι κωλομπαράδες βλέπω ΑγγελικήΚαλημέρα και σε εσενα
Βλακες είναι καποιοι ,για αυτόΠάλι τούρμπο σε έχουν κάνει οι κωλομπαράδες βλέπω Αγγελική![]()
Έτσι ψυχολογική υποστήριξηΠάλι τούρμπο σε έχουν κάνει οι κωλομπαράδες βλέπω Αγγελική![]()
Κώλο θέλωΒλακες είναι καποιοι ,για αυτό
Να το λεγανε ωρες πριν ή 1-2 μερες πριν αμα θελανεΚώλο θέλω
Τώρα τόνε θέλω
Τι μαλάκες![]()
Καλά εδώ που τα λέμε και εγώ ξυπνάω μερικές φορές με καύλες απίστευτες .Να το λεγανε ωρες πριν ή 1-2 μερες πριν αμα θελανε
Καλημέρα αγγελο μου .Καλημέρα και σε εσενα
Α γεια σου,για τις ξαφνικες καυλες επισης υπάρχουν και τα μπουρδέλα -στουντιο,που κοπελα θα βρουν εκειΚαλά εδώ που τα λέμε και εγώ ξυπνάω μερικές φορές με καύλες απίστευτες .
Δηλαδή να σου δώσω να καταλάβεις ανοίγω τρύπα στο στρώμα
Αλλά δεν στέλνω μυνήματα 8 η ώρα το πρωί ελάτε να σας γαμήσω![]()
Δεν είπα οτι ειναι κακο που θελουν κωλο εκείνη τη στιγμη,γ αυτο αμεση λυση υπαρχει,βουρ για μπουρδέλο-στουντιο,μπαινεις μεσα,γαμας ,φευγεις κυριος,τοσο απλα,και ουτε να παρεις δωματιο,και εκει μεσα σε λιγα λεπτά ξεμπερδεψεςΚώλο θέλω
Τώρα τόνε θέλω
Τι μαλάκες![]()
ΈτσιΣου ηρθανε καυλες κύριε τελευταια στιγμη; Ε πήγαινε σε ένα μπουρδέλο ή στούντιο,οχι να ζητας ραντεβου και να μου λες μπορεις τώρα;;;
Μα γ αυτό και λεω οτι τα σπίτια ειναι τα καταλληλα,γιατι οτι ωρα και να του έρθουν του αλλου οι καυλες,πάει και κανει τη δουλεια τουΈτσι
ΕΤΣΙΙΙ
Πίπα κώλο πήγαινε τις τις γαμιόλες
Άκου ρε πούστη μου απαιτήσεις![]()
Κώλο δεν δίνουν όμως στα περισσότερα μπουρδελάδικα ΑγγελικήΔεν είπα οτι ειναι κακο που θελουν κωλο εκείνη τη στιγμη,γ αυτο αμεση λυση υπαρχει,βουρ για μπουρδέλο-στουντιο,μπαινεις μεσα,γαμας ,φευγεις κυριος,τοσο απλα,και ουτε να παρεις δωματιο,και εκει μεσα σε λιγα λεπτά ξεμπερδεψες
Ε αμα εχει καυλες ο αλλος θα μπει,δεν εχει αναγκηΚώλο δεν δίνουν όμως στα περισσότερα μπουρδελάδικα Αγγελική
Άντε να βρουν καμία μουστόγρια σοβιετική γκράνι που τον δίνει και είναι σαν να μπαίνεις σε πηγάδι![]()
ναι ναι να μην ξεχνιομαστεΚαλημερίζω το ζεύγος @Αγγελική @dimigoall. Έτσι μπράβο ρε παιδιά να κάνετε και επικοδομητικές συζητήσεις...
Θα σφίξεις ?Καλημερίζω το ζεύγος @Αγγελική @dimigoall. Έτσι μπράβο ρε παιδιά να κάνετε και επικοδομητικές συζητήσεις...
Εχει σφίξει ήδηΘα σφίξεις ?![]()
Όλους φακελωμένους τους έχεις και εσύ ρε γάταΕχει σφίξει ήδη
Ιδιως οσους εχω περάσει τέλεια,τους θυμάμαιΌλους φακελωμένους τους έχεις και εσύ ρε γάτα![]()