Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.775
- Πόντοι
- 12.056
Αρματουρι με τελειο κορμι...
Μ48 Α1
Μπορει και Leopard
Αρματουρι με τελειο κορμι...
Μπα ειναι ελληνικης κατασκευης. Ποιοτητα αριστη.Μ48 Α1
Μπορει και Leopard
BELL 427 το κόβω…με κάδο για δασοπυρόσβεση..Μ48 Α1
Μπορει και Leopard
ΜΗΝ αγχώνεσαι, κι με ένα, ζεις μια χαρά.Μήπως μετά το ραντεβού μαζί σου ξυπνάνε σε καμιά μπανιέρα γεμάτη πάγο και τους λείπει κάνα νεφρό;
Πράγματι με πολύ έξυπνο τρόπο έγινε το στήσιμο της όλης εικόνας αλλά και η τιμολογιακή πολιτική... αυξήσεις μάλλον προβλέπονται σταδιακά από τον επόμενο μήναΠάντως ή εσύ ή ο γκόμενός σου έχετε γνώσεις marketing!!!
Μπορεί να μην το έχετε σπουδάσει (μπορεί και ναι) αλλά το πάτε γαμιώντας!!! Μπράβο!!! Douze points!!
Τρένο να τους πας όλους!!!
Έχω την εντύπωση ότι χρεώνεις λίγα!!! Βάλε βυζιά και ζήτα τα διπλά!!!
εχεις σελίδα με το προγραμμά σου?
Ανατριχιασα...32 παρθένος .... είναι πολύ ζόρικα ....
Ειδικά ΑΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ , έχει θέμα.
Δεν πρέπει να το πει , ΦΥΣΙΚΑ , πουθενά .... αλλά και πάλι ... δεν κρύβεται ....
Γυναίκες πολύ μικρότερες ... έχουν φάει πολύ ψωλή ....
Το ότι αντέχει παρθένος σεαυτή την ηλικία, δείχνει και έλλειψη δυναμισμού.
Εγώ που είμαι λίγο πιθηκάνθρωπος πρωτόγονος, δεν κρατιόμουν ούτε μέχρι τα 13.
Δεν μπορώ να με φανταστώ να μην γάμαγα πιτσιρικάς.
Θα έσκαβα τη γη με τα νύχια.
Θα γκρέμιζα κολώνες από μπετό με κλωτσιές.
Θα έκοβα σίδερα με τα δόντια.
Εφοριακός τυπε?Σύμφωνα με δήλωσή της έκανε 16 ραντεβού τη βδομάδα που πέρασε.
Κι όπως έλεγε ο Βέγγος στο "θα σε κάνω βασίλισσα"
16*80=1280
1280*4=5120
5120:30=170,66 ευρώ μεροκάματο.
"Ποιός παίρνει σήμερα 170,66 ευρώ μεροκάματο ρε Βαγγέλη; Τα παίρνει Γυμνασιάρχης αυτά τα λεφτά;"
Ούτε λόγος για ερασιτέχνες.
Δεν μπορώ να με φανταστώ να μην γάμαγα πιτσιρικάς.
Θα έσκαβα τη γη με τα νύχια.
Θα γκρέμιζα κολώνες από μπετό με κλωτσιές.
Θα έκοβα σίδερα με τα δόντια.
μπορεις να μου στειλεις ενα προσωπικο μνμ να κανονισουμε γτ δεν ξερω το λογο που δε μπορω να σου στειλω!!καλημερα!οχι,δεν εχω σελιδα σε σαιτ,ειμαι καθαρά αματουρι
Μια χαρα, δηλωνει και πρωην κτηνιατρος, οτι πρεπει για τα λιονταρια και τις καμηλοπαρδαλεις.Ρε συ Λακοζελικοφυλοβιοτελοσταλονε...
Αφού γκρεμίζεις με κλωτσιές τσιμεντοκολώνες, κόβεις μπετόβεργες με τα δόντια, σκάβεις πηγάδια με τα χέρια κλπ, γιατί δεν πας να δουλέψεις σε κανένα τσίρκο, να βγάλεις και κάνα φράγκο αντί να κάθεσαι εδώ και να κλαίγεσαι όλη μέρα;
Πάντως οι γκόμενοι της θα είναι πανευτυχείς για τις ώρες που πέρασαν μαζί της!!!Τόσο καλή η @Αγγελική? Μπράβο! Χαίρομαι που εκτίμησα λάθος την περίπτωσή της και οφείλω να της ζητήσω συγνώμη δημοσίως.
Καμμένος τυπε;Εφοριακός τυπε?
Ο γκόμενος δεν βοηθάει ?δεν μπορώ πάντως να τα διαχειριστω τοσα μηνυματα,δηλαδη και θαύμα να λεμε που κάποιοι με είδανε
κωλάρα για σκίσιμο και spanking,μουνάρα για ατελείωτο σφυροκόπημα και μαλλάκια για λίγο τράβηγμαπάρτε επίσης και μία στα 4
πάρτε επίσης και μία στα 4
Μικρη σε χαλαει κατι απο αυτα που διαβαζεις εδω?????κωλάρα για σκίσιμο και spanking,μουνάρα για ατελείωτο σφυροκόπημα και μαλλάκια για λίγο τράβηγμα
Το διόρθωσα λιγάκι...Ογκόμενος.νταβάς δεν βοηθάει ?
Μαλλον λογιστής ε?Καμμένος τυπε;
Σινεφίλ απλά.....Μαλλον λογιστής ε?