Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22.114
Πολύ καλάΚαλά θα πάει σήμερα
Πολύ καλάΚαλά θα πάει σήμερα
Εσυ μπαινεις απλά στο νήμαΌλο μου κωλοτριβεσαι αγγελω όμως σε τρώει να με γνωρίσεις .
θελει να μπει και μεσα σου Αγγελικη και δεν τον αφηνεις ομωςΕσυ μπαινεις απλά στο νήμα
Δηλαδη θεωρει τυχερους αυτους που μπήκανε;θελει να μπει και μεσα σου Αγγελικη και δεν τον αφηνεις ομως
Εμπ1ς μαν ?θελει να μπει και μεσα σου Αγγελικη και δεν τον αφηνεις ομως
Και να μην μπει αυτος,θα μπει κάποιος άλλοςΕμπ1ς μαν ?
Σαν τον πατερα σου τον μπούστη?Δεν είσαι φτωχός τύπε, ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι.
Μη βριζετε μαναδες και πατεραδες,εχετε και εσεις γονειςΣαν τον πατερα σου τον μπούστη?
Stay out of thisΜη βριζετε μαναδες και πατεραδες,εχετε και εσεις γονεις
Δεν μπορω να βλέπω τέτοια κ να μην μιλάω,δεν μπορεις να ξερεις επίσης αν ο αλλος εχει χάσει τους γονεις του,αν ζουν και ειναι αρρωστοι,λιγη τσίπα δεν βλαπτει,αλλά σιγα μην έκατσες να τα σκεφτεις ολα αυτα με τετοια αντιληψη που έχειςStay out of this
Και χαλάνε τις καρδιές τους και τις ενημερώσεις....Εσυ άλλη δουλειά δεν έχεις απ το να ασχολείσαι με εμενα; Οποιος μπει στα μηνύματά σου,θα δει οτι οι 3 πρώτες σελίδες είναι γ το νήμα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα αντι να γραψουν γ την εμπειρία τους μαζι μου,κοιτανε να τσακωθουν
Αμ το αλλο που γενικα βριζουν μανάδες και πατεραδεςΚαι χαλάνε τις καρδιές τους και τις ενημερώσεις....
Αυτό είναι ανήθικο και άνανδρο να βρίζεις γονείς κρυμμένος πίσω από μια οθόνηΑμ το αλλο που γενικα βριζουν μανάδες και πατεραδες
Δεν είσαι φτωχός τύπε, ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι.
Ετσι,δίκασε ελεύθερα
Σαν τον πατερα σου τον μπούστη?
Μη βριζετε μαναδες και πατεραδες,εχετε και εσεις γονεις
Stay out of this
Δεν μπορω να βλέπω τέτοια κ να μην μιλάω,δεν μπορεις να ξερεις επίσης αν ο αλλος εχει χάσει τους γονεις του,αν ζουν και ειναι αρρωστοι,λιγη τσίπα δεν βλαπτει,αλλά σιγα μην έκατσες να τα σκεφτεις ολα αυτα με τετοια αντιληψη που έχεις
Αμ το αλλο που γενικα βριζουν μανάδες και πατεραδες
Το αστείο πού το βρηκες ακριβως
Καί εγώπεριμενω αξιοπιστη κριτικη τυπου @feragamo για να αποφασισω μαν.