fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.259
- Πόντοι
- 456
Και 150 την ώρα να το βάλεις πάλι θα βρεις πελατεία , είπαμε τα αγόρια του site είναι προικισμένα από όλες τις απόψεις150 οι 2 ωρες,οχι η μία
Και 150 την ώρα να το βάλεις πάλι θα βρεις πελατεία , είπαμε τα αγόρια του site είναι προικισμένα από όλες τις απόψεις150 οι 2 ωρες,οχι η μία
δεν γινεται και ολες τις ωρες,τωρα ας πουμε θέλω να πάω να ξεκουραστώ,κ να κοιμηθω σαν ανθρωπος καποιες ωρεςΕίναι λίγο περίπλοκο.
Κάνει, αλλά κατόπιν κληρώσεως.
Όλο γκρινιάζεις ότι δεν προλαβαινεισ κι όλο εδώ μέσα είσαιδεν γινεται και ολες τις ωρες,τωρα ας πουμε θέλω να πάω να ξεκουραστώ,κ να κοιμηθω σαν ανθρωπος καποιες ωρες
ειχα απ το μεσημέρι να μπωΌλο γκρινιάζεις ότι δεν προλαβαινεισ κι όλο εδώ μέσα είσαι
Ναι άργησες ήθελα να ξερα πως αντέξεις τόσες ώρεςειχα απ το μεσημέρι να μπω
Αστε ρε την κοπελα ...μπουτι δεν θα κλεισε !
Ναι η καψερη
Αγγελική είμαι Μεσολόγγι μήπως γίνετε να βρεθούμε ??δεν γινεται και ολες τις ωρες,τωρα ας πουμε θέλω να πάω να ξεκουραστώ,κ να κοιμηθω σαν ανθρωπος καποιες ωρες
Δεν νομίζω..Νομίζω η λίστα αναμονής θα ξεπεράσει της Ιωάννας
Αγγελική είμαι Μεσολόγγι μήπως γίνετε να βρεθούμε ??
περιμενε να κάνουμε test ride εμείς εδώ και θα στην στείλουμεΑγγελική είμαι Μεσολόγγι μήπως γίνετε να βρεθούμε ??
Ανεβασε κατι να τον παιξουμε να κοιμηθουμε σαν πουλακια
Ετσι ειναι τα μελη του μπου για την Αγγελικη ολοι ετσι και εγω μεσαΣτο μεταξύ η Αγγελική καθαρίζει φασολάκια καθότι Δευτέρα αύριο κ το πρόγραμμα έχει λαδερο
φιλε μου άμα βλεπεις μετα που ξυπνας κοντα 100 μηνύματα στο ινμποξ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να απαντηθούν ολα μονομιας,δεν μπορώ να τα διαχειριστώ ολα αυτά τα μαζεμενα μηνυματα,δεν μπορώ να τα κουμαντάρω,και γινεται ένας αχταρμαςΔεν το λέω με διάθεση αντιπαράθεσης, και καταλαβαίνω πως το γράφεις και με κάποια δόση χιούμορ αλλά αυτό δεν είναι επαγγελματισμός. Αν δεν μπορώ να επικοινωνήσω, αν δεν ξέρω πότε και εάν θα δεις το μήνυμά μου, γιατί να μπω στη διαδικασία να προσπαθήσω να σε δω;
bbw εγώ; χαχαBbw για μενα , αλλα πλέον αυτός ο όρος περιλαμβάνει πάσης φύσεως κτήνος διπλοδοκο και κητος που έπλασε η φύση οπότε bbw με αστερίσκο.