123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.988
- Πόντοι
- 486
Και το σκύλο μη σου πωΤη γάτα ξέχασες
Και το σκύλο μη σου πωΤη γάτα ξέχασες
Και θα σου ελεγα τι με κάλεσες τοτε αφου έχω και φωτο και βιντεο να δει καποιοςΕ ναι καλο σου κάνω γιατί 99% θα σε έδιωχνα .
Πρόσωπο , χαλαρότητα στο σωμα ,πεσμένο στηθος , ντυσιμο και πολλά αλλα που αξιολογούν οι πελατες όταν ανοίγει η πόρτα γλυκιά μου .Και θα σου ελεγα τι με κάλεσες τοτε αφου έχω και φωτο και βιντεο να δει καποιος
Με απεριψες τελευταία κακούργα!!!!!! Έχω όμως τόσο απίστευτες αναμνήσεις που δεν κρατάω κακία.... (Αχ αυτά τα φιλιά σου...)Προφανώς και συμβαίνει αυτό αλλά κάποιοι δεν μπορούν να το αποδεχτούν γιατί το βιώνουν σαν ματαίωση οπότε αρχίζουν να κράζουν την κοπέλα.
Για αυτο να μην με κλείσεις τοτε απο την αρχή,ποιος ο λογος τοτε αφου ξέρεις οτι θα με εδιωχνες,και να πληρώσεις και τζάμπα δωμάτιο 20κατι ευρώ,μετα θα ελεγα οτι καψονι θέλει να μου κανει ο αλλοςΕ ναι καλο σου κάνω γιατί 99% θα σε έδιωχνα .
μα πότε σε απερριψα εγω;Αγγελικη γιατι μου το εκανες αυτο,δεν εχω υπνο πριν να ξημερωσει...
Και τι σε οδηγεί στην ανάγκη να γράψεις αυτή την κακία; Γιατί μένεις στο νήμα της;Ε ναι καλο σου κάνω γιατί 99% θα σε έδιωχνα .
Γι αυτούς που λέει ότι τους επιλέγει λες κ τους κανει κ χάρη.Και τι σε οδηγεί στην ανάγκη να γράψεις αυτή την κακία; Γιατί μένεις στο νήμα της;
Ελα βρε Αγγελικη σε πειραζωμα πότε σε απερριψα εγω;
Δεν είπε αυτό μάγκα μου. Από το να έρχονται μέσα στην ξυνίλα είναι πιο τίμιο να μας απορρίπτουν. Οκ είναι λίγο κάπως να το λέει στα μούτρα μας αλλά και πάλι. Αν ήταν μαλακισμένη θα ερχόταν να τσεπώσει τα λεφτά και θα καθόταν αστερίας.Γι αυτούς που λέει ότι τους επιλέγει λες κ τους κανει κ χάρη.
Ναι,μετά θα ερχοντουσαν να λένε οτι πήγα να τους φαω τα λεφτα,και δεν απορριπτω καποιον ετσι χωρις λογοΔεν είπε αυτό μάγκα μου. Από το να έρχονται μέσα στην ξυνίλα είναι πιο τίμιο να μας απορρίπτουν. Οκ είναι λίγο κάπως να το λέει στα μούτρα μας αλλά και πάλι. Αν ήταν μαλακισμένη θα ερχόταν να τσεπώσει τα λεφτά και θα καθόταν αστερίας.
Όλοι έχουμε το δικαίωμα της επιλογής,τώρα αν δεν μας κάτι δεν το επιλέγουμε, Είναι άσχημο να βγάζουμε κακία και να κατηγορουμε κάποια επειδή δεν μας αρέσει.Λες θα σε εδιωχνα,δεν με κλεινεις εξαρχης για ραντεβου αφου δεν σου κανω,τοσο απλα
Και εσυ μαγγα μου αφήνεις τον οποιοδήποτε η οποιαδήποτε να σε κρίνει σε ένα ραντεβού 1 ώρας για ένα πήδημα αν είσαι ξινός η καλός η κακός η νορμαλ η οτιδήποτε ? Η ξέρεις ότι σαν τύπος ναι είμαι έτσι ξινός η λιγομίλητος η μπλαζέ αλλα Κατσε να πάρω το γλυκό μου υφος να δώσω κ 80 ευρώ να πηδήξω μία γκομενα ? Πας καλά ?Δεν είπε αυτό μάγκα μου. Από το να έρχονται μέσα στην ξυνίλα είναι πιο τίμιο να μας απορρίπτουν. Οκ είναι λίγο κάπως να το λέει στα μούτρα μας αλλά και πάλι. Αν ήταν μαλακισμένη θα ερχόταν να τσεπώσει τα λεφτά και θα καθόταν αστερίας.
Thx για τη πληροφορίαΔεν εχει κάνει ούτε μισο ραντεβού με εμένα ο συγκεκριμενος
Και εγω μαλιστα ουτε καν εχω απαίτηση να αρεσω σε ολους,γτ δεν γινεται αυτοΌλοι έχουμε το δικαίωμα της επιλογής,τώρα αν δεν μας κάτι δεν το επιλέγουμε, Είναι άσχημο να βγάζουμε κακία και να κατηγορουμε κάποια επειδή δεν μας αρέσει.
Και εσυ μαγγα μου αφήνεις τον οποιοδήποτε η οποιαδήποτε να σε κρίνει σε ένα ραντεβού 1 ώρας για ένα πήδημα αν είσαι ξινός η καλός η κακός η νορμαλ η οτιδήποτε ? Η ξέρεις ότι σαν τύπος ναι είμαι έτσι ξινός η λιγομίλητος η μπλαζέ αλλα Κατσε να πάρω το γλυκό μου υφος να δώσω κ 80 ευρώ να πηδήξω μία γκομενα ? Πας καλά ?
Και σου ξαναλέω .Δεν είναι θέμα κρίσης αλλά ενσυναίσθησης. Αν με μια κοπέλα δεν ταιριάξω, το αντιλαμβάνομαι και πάω παρακάτω. Από μόνος μου δεν θα ήθελα να επαναληφθεί το ραντεβού.
Ναι αλλα εδω λεμε οτι ξέρεις τι παίρνεις σε εμενα,γιατι και φωτο και βίντεο εχω,κριτικες εχουν γραφτει,και ξέρεις τι να περιμένειςΚαι σου ξαναλέω .
Αν δε μου αρεσει σε εμφάνιση,πρόσωπο η αν είναι πλαδαρή έχω κάθε δικαίωνα να τη διώξω η όχι ?
Αν είμαι λιγομίλητος στο ραντεβού κ κάνω τη δουλεια μου κ φεύγω έχει η Αγγελική κ η κάθε Αγγελική δικαίωμα να με κρίνει πειν η μετά μέσα σε ένα ραντεβού 1 ώρας που πληρώνω σαν πελατης κ φεύγω ?