fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.252
- Πόντοι
- 1.336
https://youtu.be/GKe8S7beC6s[/Σημερα πάντως εγινε χαμος στο ίσωμα,ο μεγαλύτερος χαμός μην έγινε
https://youtu.be/GKe8S7beC6s[/Σημερα πάντως εγινε χαμος στο ίσωμα,ο μεγαλύτερος χαμός μην έγινε
Και οποιος με ειδε ξερει οτι δεν βγαζω ψευτικα βογγητα και οτι δεν περιμενω μονο απ τον αλλον να πάρει πρωτοβουλιεςΚαι πάνω που πήγαμε να ηρεμήσουμε...πάλι από την αρχή
Κανε μια αναφορα στο μέλος Σαουλ , αυτος το ξεκινησε , εμεις εχουμε κάνει ηδη![]()
θα στηριξω αναγκαστικα![]()
Έχουν μιλήσει για ξεζούμισμαΚαι οποιος με ειδε ξερει οτι δεν βγαζω ψευτικα βογγητα και οτι δεν περιμενω μονο απ τον αλλον να πάρει πρωτοβουλιες
παει κιαλλο πιο κατω;
θέλετε να με δείτε να καταστρέφομαι![]()
Και αυτά ειναι η αλήθειαΈχουν μιλήσει για ξεζούμισμα
παει κιαλλο πιο κατω;
επειδη εισαι με το δίκαιοθα στηριξω αναγκαστικα![]()
Αυτο ειναι μία άλλη συζητηση
θέλετε να με δείτε να καταστρέφομαι![]()
Ναι ,το μονο καλό ήταν οτι μου κινησε το νημα,εμ αυτός πιστευε οτι θα το αφηνα ετσι,αλλά ξεσηκωσα τον τοπο
εχεις παρατηρησει οτι το φιλαρακι σου ο ταξιτζης τις κυριακες ειναι ξαφανισμενος;Αυτο ειναι μία άλλη συζητηση
Αντε γαμήσου και εσυΒγάλε ΤΩΡΑ μία φωτογραφία στην οποία θα κρατάς ανοιχτά τα κωλοβάρδουλα σου ώστε να εξετάσουμε εάν υπάρχουν εξανθήματα που ανέφερε ο τύπος.
Είχε ροή καθημερινά, δεν περίμενε εσένα.Το νημα στο κινησα με τη κριτικη μου κουκλα.
Αν ηταν θετική η κριτική δεν θα ελεγες τίποτα αλλα επειδη ειπα αλήθειες σε πειραξε και κοιτας να την διαψευσεις.
Εγώ οτι ειχα να πω το ειπα,οποιος θελει ας παει μαζι σου απλα εγω δεν πέρασα καλα μαζι σου.
Και δεν ηταν μονο η υγιεινη αλλα και η συμπεριφορά σου,ποια πρωτοβουλία πηρες,επειδη εριξες λιγα φιλια η εβγαζες τεχνικα βογγητά?
Και παλι σε αλλους μπορει να αρέσουν αλλα γιατι δεν δεχεσαι την κριτικη?
Κανεις ενα επάγγελμα που θα υπάρξουν κριτικές.
Κερδιζουν αυτες που ειναι περισσοτερες ειτε θετικες ειτε αρνητικες.
εχεις παρατηρησει οτι το φιλαρακι σου ο ταξιτζης τις κυριακες ειναι ξαφανισμενος;
Αυτο γράψαμε και εγω ,και αλλη μια κοπελα του χωρου ,και αν το γραψεις αυτό,εκει αλλάζει συζήτησηΕίχε ροή καθημερινά, δεν περίμενε εσένα.
Ξέρει το ευχαριστώ στις κριτικές.
Αν μπορείς με αλήθειες, γιατί δεν την εκθέτεις όπως το άρχισες, λ.χ. με ολόκληρη την προσωπικη συνομιλία;
[...] Κερδίζει η αλήθεια!
Ποιοι ειναι πίσω απο αυτό; Ποιος από το βάθρο;;Αυτο ειναι μία άλλη συζητηση
ο νταιμαςΠοιοι ειναι πίσω απο αυτό; Ποιος από το βάθρο;;
Ο κουγιας των φτωχών; Ο Δούκας των Αχαρνων ; Ή ο bride to be???
Ποιος θέλει να με δει να πέφτω;;;![]()
Δεν έχει ούτε το μυαλό ούτε τα μέσα να με κυνηγήσειο νταιμας
Σιγα που θα σε ρωτησω κιολας γ το τι θα κάνω,και ντροπη να λες τοσα ψεματα,ουτε καν ξερω ποιος εισαι. Ακομα και να μην περναγες καλά με καποια κοπελα,μπορουσες να το γραψεις πιο κοσμια,οχι με σκοπο να την ξεφτιλισειςΑγγελικη οτι και να λες η κριτικη μενει το μυνημα του ραντεβου το ανεβασα απο εκει και πέρα λεγε οτι θες.
Οτι σε στηριζουν καποιοι και σου χαιδευουν τα αυτια δεν αλλαζει τιποτα.
Πρώτον αν ησουν σωστη θα ειχες τηλέφωνο επικοινωνιας για ραντεβου εδω μεσα οπως κανουν ολες οι κοπελες οχι επιλεγεις εσυ οποιον θες με ορους και κριτηρια.
Εισαι κοπελα ιεροδουλη επαγγελματίας η μια ερασιτεχνισσα να βγαζεις κανα φραγκο?