Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 8.366
- Πόντοι
- 1.056
Εσύ τα έχειςΚολλησες εκει εσυ,λοιπον σχολια γ θεμα υγειας ειναι ντροπή να κανετε.
Εμείς γιατί να ντρεπόμαστε
Εσύ τα έχειςΚολλησες εκει εσυ,λοιπον σχολια γ θεμα υγειας ειναι ντροπή να κανετε.
Δεν μπορείτε να ξερετε τι δοκιμασιες περνάει ο αλλος γενικα με την υγεία του,και εγω ξερω τι πέρασα 2 εβδομάδες,για αυτο μακαρι να φας μπαν απο τη διαχειριση. Ενας μαλάκας με περικεφαλαια εισαιΕσύ τα έχεις
Εμείς γιατί να ντρεπόμαστε![]()
ΑμήνΔεν μπορείτε να ξερετε τι δοκιμασιες περνάει ο αλλος γενικα με την υγεία του,και εγω ξερω τι πέρασα 2 εβδομάδες,για αυτο μακαρι να φας μπαν απο τη διαχειριση. Ενας μαλάκας με περικεφαλαια εισαι
Τραβα γαμήσου ρε παπαρα,ναυάγιο
Eσενα παντως δε σε ξεπερναω αυτο ειναι το μονο σιγουρο μην ανησυχεις δε σου παιρνω την πρωτιαΝα σου πω,αμα δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις απλά φυγε απ το νημα μου. Εννοια σου και ξερω τι μαλακας εισαι
Λοιπον ,εδω να δουν τι αρχιδι και καριολης εισαι,να δουν πως εκφραζεσαι σε μια γυναίκα. Οσο δικιο και να ειχες,το εχασες με αυτες τις λεξεις που είπες. Ντροπη σου που ειχες χρησιμοποιησει τετοιους χαρακτηρισμους. Μωρε κατι ηξερα που απο την αρχη ειχα ενδοιασμους μαζι σου γ ραντεβου,και ο Θεος με φυλαξε και δεν εκλεισαEσενα παντως δε σε ξεπερναω αυτο ειναι το μονο σιγουρο
Οι μαλακιες που κανεις και λες δε σε πειραξαν οι εκφρασεις σε πειραξαν πραγματικα εισαι ποιο χαζη κι απο τις πετρεςΛοιπον ,εδω να δουν τι αρχιδι και καριολης εισαι,να δουν πως εκφραζεσαι σε μια γυναίκα. Οσο δικιο και να ειχες,το εχασες με αυτες τις λεξεις που είπες. Ντροπη σου που ειχες χρησιμοποιησει τετοιους χαρακτηρισμουςΟι
Ρε μαλακα καταλαβες τωρα τι ειπα; Και δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω,ηθελες να μου επιβληθεις τοτε με το να κλεισω airbnb,να,το ειχες γραψει και εδω,ησουν επίμονος πρωτα σε θεμα ραντεβου,και μολις εγραψα οτι μου στραβωσε η φαση,αρχισες να ανοιγεις τον οχετο σου. Εχω και τα σκρινσοτ γ απόδειξηΟι μαλακιες που κανεις και λες δε σε πειραξαν οι εκφρασεις σε πειραξαν πραγματικα εισαι ποιο χαζη κι απο τις πετρες
Να το βάλεις εκει που ξέρειςΣου αφήνω αυτο εδώ ...
Έχει και 5 χρόνια εγγύηση
![]()
Αχάριστη είσαιΝα το βάλεις εκει που ξέρεις
Σου αφήνω αυτο εδώ ...
![]()
....not good μαγκα μουΣου αφήνω αυτο εδώ ...
![]()
Τραβα γαμησου μπετοβλακα
Γιατί έχει και εγγύηση....not good μαγκα μου
![]()
Τραβα γαμήσου ρε παπαρα,ναυάγιο
....επισης not good!Τραβα γαμησου μπετοβλακα
Ε δεν μπορώ ομως να διαβαζω τέτοιες μαλακιες που είναι και ψέματα κιολας....επισης not good!![]()
Δεν έχεις κουφάλαΕ δεν μπορώ ομως να διαβαζω τέτοιες μαλακιες που είναι και ψέματα κιολας