Νέα

Αγγελική

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Αγγελική
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

megajon1975

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Μηνύματα
35
Like
75
Πόντοι
0
Τοποθετουμαι, αν και λιγο ακυρα και ετεροχρονισμενα οτι:Εαν εισαι σοβαρος,ευθυς, ειλικρινης=η επικοινωνια(τηλεφωνο,ραντεβου) ειναι απολυτα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ-ΑΜΕΣΗ!!!!
 

AlexEasyRider

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
4.668
Κριτικές
12
Like
11.935
Πόντοι
3.296
Τοποθετουμαι, αν και λιγο ακυρα και ετεροχρονισμενα οτι:Εαν εισαι σοβαρος,ευθυς, ειλικρινης=η επικοινωνια(τηλεφωνο,ραντεβου) ειναι απολυτα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ-ΑΜΕΣΗ!!!!

Όσο επί το πλείστον, ναι ισχύει αυτό που λες.

Πάντως σε αυτό τον χώρο, ψυχολογικά ΔΕΝ έχουν μόνο αρκετοί πελάτες, αλλά και αρκετές σεξεργατριες.

Γενικό το σχόλιο, ΜΗΝ το πάρει κανείς επί προσωπικού.
 

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Μηνύματα
1.880
Κριτικές
13
Like
6.260
Πόντοι
2.046
εσυ που ξερεις τα πολλα,για λυσε μου μια απορια γιατι εγω ειμαι απο χωριο.

εμενα γιατι μου ηρθε ειδοποιηση λαικ για αυτο το ποστ,αφου εκανες παραθεση στον αλλον τυπο?
:coffee:
θες να σου κανω αναφορα για παρενοχληση μιστερ μου?:grin:
Σας παρακαλώ μην ενοχλειτε τον Μεντορα μου
 

123BigGeorge

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Μηνύματα
27
Like
29
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη νηματοθέτρια και σε όλους. Καταρχήν συνιστώ ψυχραιμία γιατί από προχθές έχει γίνει το σώσε χωρίς λόγο. Πέσατε πάνω σ'έναν άνθρωπο να ον φάτε επειδή πέρασε καλά με το κορίτσι και είπε να γράψει την κριτική του προς εκείνη. Επίσης το ότι λέει και 2-3 κουβέντες μαζί της καλά κάνει εφόσον ταιριάξανε και σαν άνθρωποι. Δε σημαίνει ότι όλες λειτουργούν έτσι όπως είναι το προφανές. Βρεθήκαμε, πηδηχτήκαμε και τέλος. Πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι ανεξαρτήτως της ιδιότητας της εκάστοτε κοπέλας. Και όσο για σένα @Don kavlotis καταλαβαίνεις ότι είναι εντελώς λάθος όπως το πας. Όποιο δίκιο και να είχες το΄χεις χάσει με την απαράδεκτη συμπεριφορά σου και με το να βάλλεσαι κατά πάντων. Να δεχτώ για την οικονομία της συζήτησης (όχι ότι το δέχομαι) αυτό που είπες κι εσύ και όλοι οι άλλοι ότι μπορεί το παλικάρι να έγινε υπερβολικός με το να παίρνει θέση συνεχώς και να την υποστηρίζει. Και πάλι δε σας έχρισε κριτές κανένας εδώ. Ο καθένας είναι για τον εαυτό του εδώ. Άλλωστε μην ξεχνάμε τα λόγια του Ιησού μην κρίνεις ίνα μην κριθείς. Και το ότι κάνει επιλογές η κοπέλα απ'ότι διάβασα έχει θέσει κάποια κριτήρια για να βρεθεί με κάποιον και καλά κάνει. Κι εγώ θα μιλήσω μαζί της και αν ταιριάξουμε και κάνουμε ραντεβού έχει καλώς αν πάλι όχι καλή καρδιά και συνεχίζω παρακάτω
 

123BigGeorge

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Μηνύματα
27
Like
29
Πόντοι
0
....ρε Ζαν, δεν σου αφαιρεσε κανεις τον λογο ουτε στην πεφτουνε για αυτα που λες, αλλα για τον τροπο που τα λες και την εμπαθεια που δειχνεις. Εκανες ραντεβου με την κοπελα, εχεις ιδιαν αποψη, γραφεις απλα την εμπειρια σου αναλυτικα τονιζοντας τα καλα ή τα ασχημα της κοπελας για να εχουν μια εικονα οι υπολοιποι και τελος. Η εμμονη σου, η αγενεια και ο επιθετικος σου λογος, περα απο το οτι κουρασε δειχνει να υπαρχουν λογοι (προσωπικοι/ψυχολογικοι/οικονομικοι/συμφεροντα) απο πισω. Η κοπελα δειχνει σε ολους ποια ειναι με ανεπεξεργαστες σελφι, ωστε να ξερουμε ολοι τι θα συναντησουμε, οπως επισης με τον τροπο σκεψης κ γραφης της καταλαβαινουμε αρκετοι τον χαρακτηρα κ την συμπεριφορα της σε μια συνατηση. Το βρισκω τιμιοτατο. Τωρα εαν δν υπαρχουν επιπλεον πληροφοριες για αλλα χαρακτηριστικα της ή για την ποιοτητα των υπηρεσιων της, δεν φταει αυτη αλλα τα μελη εδω που την συναντησαν και δεν γραψανε σχολιο-κριτικη. Αυτα τα ολιγα !

ΥΓ. στο "ραντεβου θανατου" που εκλεισες, πηγες ή ηταν μαιμουδενιο οπως το αλλο που ειχες κλεισει με τον @athinaios44 στην Ανω Γλυφαδα?!?!?!? :confused::confused::confused:
Σωστός ρε μαγκίτη. Είπες τα αυτονόητα. Επαυξάνω 1000%
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom