malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 269
- Πόντοι
- 21
ισχυει !Λίγο το λες αυτό;
Τέτοιο μουνακι μπορεί να είχε χρόνια να δει ο άνθρωπος
ισχυει !Λίγο το λες αυτό;
Τέτοιο μουνακι μπορεί να είχε χρόνια να δει ο άνθρωπος
Οκ πέστε μου σε π.μ την αμοιβή σας και τι χρεώνετεΔινω και παραδινω,κανω διαρκείας αναλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγα,μία στιγμη εγινε γαμησι,συζητηση κ συμβουλες για νουθεσία πηγε σχεδον ολο το ραντεβου μιση ωρα π διηρκεσε
Όσο μεγαλύτερη ηλικία, τόσες περισσότερες παραξενιές και ιδιοτροπίες.Αμ το άλλο δεν σας το έχω γραψει.μου έχει τυχει γ ραντεβου και ενας μπαρμπας 64 ετων που σουπερ ναυαγιο.και σταματησε το ραντεβου στη μισή ωρα,και φυσικά πηρα τα μισά λεφτα. ο μαλακας ομως ηθελε όλα να μου τα δωσει,αλλά δεν το θεώρησα σωστο αφου δεν θα καθόμασταν μία ωρα. Με το που μπήκα άρχισε να μου δινει συμβουλες να με νουθετησει ,και ήταν και αποτομος μαζί μου. Και οταν του ειπα ετσι τι μου αρέσει,αρχισε να μου λεει "μην μου λες τι να κανω",με αγενες υφος.και αρχισε να λεει και οτι δεν σεβομαι τον πελατη,οτι δεν κάνω τιποτα στο κρεβάτι,και οτι δεν κανω για αυτη τη δουλεια επειδη δεν δέχομαι δαχτυλα στις τρυπες μου. Γιατι πήγε να μου βαλει κ τον έκοψα,και του κακοφανηκε κιολας. Και αρχισε να λεει οτι παιζει και να μην γραφω εγω στο νημα μου,αλλά καποιος νταβατζης μου,και οτι δεν θα μου ξαναέρθει. Ναι,ανάγκη τον εχω,θα βαλω τη γάτα μου να κλαιει που δεν θα μου ξαναερθει. Και είπε οτι του μίλησε για μένα μια Ιωαννα και του ειπε πολύ καλα λογια για μένα. Εγω εντωμεταξύ ούτε γνωριζομαι με κάποια με αυτο το ονομα ,ούτε εχω μιλήσει. Και ειπε οτι μου λεει,το λέει γ μενα γ τι καλο μου.και πρεπει να διατηρησω ενα σταθερο κύκλο πελατων. Και εγω του απανταω δεν είσαι ο μπαμπας μου ,ξαι νευριασε κιολας λεει ετσι ε; Με συγχυσε παντως ο κωλογερος
Ναι και ομως,δεν φάνηκε απο εδω.Χαρη θα μου κάνει που ειπε οτι δεν θα μου ξαναερθει,τον ευχαριστω,και οταν κατεβηκε τα σκαλια του μπιλ,μουρμουραγε α ρε Ιωαννα θα σε πνιξω( αυτη που λεει οτι με συστησε σε αυτον,την οποια ούτε καν ξερω ποια ειναι)Σούπερ ναυάγιο έπρεπε να πεις. Το πράγμα βρωμούσε από την αρχή που βρεθήκατε. Είσαι τίμιο κορίτσι και μπράβο σου που δέχτηκες να πάρεις μόνο τα μισά χρήματα. Αντί να δείξει έναν κάποιο χαρακτήρα όντας και ηλικιωμένος σου συμπεριφέρθηκε σαν μαλάκας ο σκατόγερος. Πολύ που σκοτίστηκες και αν δε σου ξανάρθει. Πως και δεν τον πήρες χαμπάρι απ΄την εδώ συνομιλία σας τι καπνό φουμάρει να μην τον δεχτείς καθόλου;
Τα λεει η υπογραφήΟκ πέστε μου σε π.μ την αμοιβή σας και τι χρεώνετε
Αυτος ομως εκατσε να μου δωσει συμβουλες γ το καλο μου,και να με κρινει αρνητικα,και να πει οτι γραφω μαλακίες στο νημα μου,αλλά ηθελε να με γνωρισει γτ ειμαι καλή και ευγενική κοπελα οπως ειπεΌσο μεγαλύτερη ηλικία, τόσες περισσότερες παραξενιές και ιδιοτροπίες.
μαλλον την ιωαννα34 θα εννοουσε που μπορει να εχει ακουσει καλα λογια για εσενα απο καποιο κοινο σας πελατηΝαι και ομως,δεν φάνηκε απο εδω.Χαρη θα μου κάνει που ειπε οτι δεν θα μου ξαναερθει,τον ευχαριστω,και οταν κατεβηκε τα σκαλια του μπιλ,μουρμουραγε α ρε Ιωαννα θα σε πνιξω( αυτη που λεει οτι με συστησε σε αυτον,την οποια ούτε καν ξερω ποια ειναι)
Τα λεει η υπογραφή
Χμμ δεν ξέρω,εγω πάντως δεν εχω μιλήσει με καμία με αυτο το ονομαμαλλον την ιωαννα34 θα εννοουσε που μπορει να εχει ακουσει καλα λογια για εσενα απο καποιο κοινο σας πελατη
Μήπως έψαχνε νύφη για τον γιο του;Αυτος ομως εκατσε να μου δωσει συμβουλες γ το καλο μου,και να με κρινει αρνητικα,και να πει οτι γραφω μαλακίες στο νημα μου,αλλά ηθελε να με γνωρισει γτ ειμαι καλή και ευγενική κοπελα οπως ειπε
Δεν εχει γιοΜήπως έψαχνε νύφη για τον γιο του;
Πετυχημενο επισης το σχολιο π ειπες "για ραντεβού ηρθε ή για κατηχησηΜήπως έψαχνε νύφη για τον γιο του;
Αυτό περιέγραψες δεν φταίω εγώΠετυχημενο επισης το σχολιο π ειπες "για ραντεβού ηρθε ή για κατηχηση
Μπορεί να έχει κανέναν ανιψιό. Και ήρθε να δοκιμάσει πρώτος χαχαχαχαΔεν εχει γιο
Γι'αυτό σου είπα ότι το πράγμα βρώμαγε. Τάχα ότι τον πήρε στο λαιμό της μια συναδέλφισσά σου και τον έκαψε. Του κώλου τα εννιάμεραΝαι και ομως,δεν φάνηκε απο εδω.Χαρη θα μου κάνει που ειπε οτι δεν θα μου ξαναερθει,τον ευχαριστω,και οταν κατεβηκε τα σκαλια του μπιλ,μουρμουραγε α ρε Ιωαννα θα σε πνιξω( αυτη που λεει οτι με συστησε σε αυτον,την οποια ούτε καν ξερω ποια ειναι)
Τα λεει η υπογραφή
Και δεν δεχοταν καμία αλλη γνωμη,ολο αντιρρήσεις μου εφερνε οταν του ειπα οτι δεν γινεται να ταιριαξουμε ολοι με ολους,σαν φραστικη επίθεση μου εκανεΓι'αυτό σου είπα ότι το πράγμα βρώμαγε. Τάχα ότι τον πήρε στο λαιμό της μια συναδέλφισσά σου και τον έκαψε. Του κώλου τα εννιάμερα
Είχες προλάβει να του τον πιάσεις στο χέρι σου;Και δεν δεχοταν καμία αλλη γνωμη,ολο αντιρρήσεις μου εφερνε οταν του ειπα οτι δεν γινεται να ταιριαξουμε ολοι με ολους,σαν φραστικη επίθεση μου εκανε
Αυτοί οι τύποι με εκνευρίζουν όσο δε φαντάζεσαι. Κάνουν τους συμβουλάτορες αλλά δε δέχονται κουβέντα απ'τους άλλους. Χαρά στην υπομονή σου. Όχι πως δεν του έριξες κάνα μπινελίκι που είπες σε προηγούμενο σχόλιό σου αλλά καμιά σφαλιάρα να του φύγει η μασέλαΚαι δεν δεχοταν καμία αλλη γνωμη,ολο αντιρρήσεις μου εφερνε οταν του ειπα οτι δεν γινεται να ταιριαξουμε ολοι με ολους,σαν φραστικη επίθεση μου εκανε
Τηλέφωνο ??Ναι και ομως,δεν φάνηκε απο εδω.Χαρη θα μου κάνει που ειπε οτι δεν θα μου ξαναερθει,τον ευχαριστω,και οταν κατεβηκε τα σκαλια του μπιλ,μουρμουραγε α ρε Ιωαννα θα σε πνιξω( αυτη που λεει οτι με συστησε σε αυτον,την οποια ούτε καν ξερω ποια ειναι)
Τα λεει η υπογραφή
...στελνεις πμ κ στο δινει.Τηλέφωνο ??
Είσθαι Νέστωρ...στελνεις πμ κ στο δινει.
δηλαδη σου ειπε οτι σε συστησε μια κοπελα που δεν ξερεις καν ποια ειναι???...ρε τι κοσμος υπαρχει ρεεεεεεε!!!!!!!!Ναι και ομως,δεν φάνηκε απο εδω.Χαρη θα μου κάνει που ειπε οτι δεν θα μου ξαναερθει,τον ευχαριστω,και οταν κατεβηκε τα σκαλια του μπιλ,μουρμουραγε α ρε Ιωαννα θα σε πνιξω( αυτη που λεει οτι με συστησε σε αυτον,την οποια ούτε καν ξερω ποια ειναι)
Τα λεει η υπογραφή