Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.954
- Πόντοι
- 11.146
...τωρα ή ειναι εκφραση καποιας τοπολαλιας ή του 'ρθε εγκεφαλικο του ανθρωπου!!!Ελα ντε,λεω τι γλώσσα μιλαει χαχα
...τωρα ή ειναι εκφραση καποιας τοπολαλιας ή του 'ρθε εγκεφαλικο του ανθρωπου!!!Ελα ντε,λεω τι γλώσσα μιλαει χαχα
Τοουνι το μουναρελι.....
Απ' τη Ζωή ως το Θάνατο είναι ένα μονοπάτι και από τον κωλο στο μουνι δύο δάχτυλα και κάτιΚλάσε κωλε να βρωμισρι να φχαριστηθεις γαμησι..
ναι πριν το ραντεβου της στελνουμε και μια dick pick για να ξερει οτι δεν ειμαστε μικροτσουτσουνοιΕδω δεν δεχεσαι τα μικροτσουτσουνα.
Οποτε δεν κόιτας χαρακτήρα μόνο
Κεκτημένη ταχύτητα....μαγκα μου, τι'ν το "Τοουνι"?!?!?!!?
Καλά που προειδοποιήσες, θα στείλω μια του αδερφού μου που είναι ψωλαρας πριν πάω. Αν διαμαρτυρηθεί θα τις θυμίσω ότι σχεδόν όλες τις φορές που έπεσα θύμα επεξεργασμένων φωτογραφιώνναι πριν το ραντεβου της στελνουμε και μια dick pick για να ξερει οτι δεν ειμαστε μικροτσουτσουνοι
.....πουτανα κληρονομικοτητα!!!!Καλά που προειδοποιήσες, θα στείλω μια του αδερφού μου που είναι ψωλαρας πριν πάω. Αν διαμαρτυρηθεί θα τις θυμίσω ότι σχεδόν όλες τις φορές που έπεσα θύμα επεξεργασμένων φωτογραφιών
Για να την γλειφεις ολη μερα ειναι!!!Να και η κλειτορίδα
Το κωλο δε το δειχνεις.φοβασαι μη τον ματιασουνΝα και η κλειτορίδα
Τον εδειξα,σημερα κιόλαςΤο κωλο δε το δειχνεις.φοβασαι μη τον ματιασουν
Μπορειτε να το κάνετε οσα λεπτα θελετε στη συναντησηΓια να την γλειφεις ολη μερα ειναι!!!
Κάποιοι θέλουν να το δουν σε βίντεο....Δεν την παιζω απλα,της ρίχνω και χαστουκια κιολας
Την βρίσκεις ε; Πρέπει να΄σαι πολύ καυλιάρα και θα σε δοκιμάσω λίαν συντόμως.....Τον εδειξα,σημερα κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορειτε να το κάνετε οσα λεπτα θελετε στη συναντηση
Εκεί να δεις ξεκωλαραίους που έχει!!!
Μήπως σου'χει ρίξει άκυρο κι έχεις σκυλιάσει γι'αυτό και λες αυτά που λες; Αν ναι περαστικά σου. Στα είπε άλλωστε και το μέλος @Odin_ λίγες σελίδες πιο πίσω. Με το να ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα δεν κερδίζεις κάτιΣημερα δεν θα μπορεί γιατι τελικά εχει διαρροια το καναρινι της είπε....αυτη η κοπέλα ολο αναποδιες συνέχεια
Γράψτε με τα κανονικά σας account κλώνοι.Μήπως σου'χει ρίξει άκυρο κι έχεις σκυλιάσει γι'αυτό και λες αυτά που λες; Αν ναι περαστικά σου. Στα είπε άλλωστε και το μέλος @Odin_ λίγες σελίδες πιο πίσω. Με το να ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα δεν κερδίζεις κάτι
Ρε μαλακά Αυνανα βιτάμ, δεν πας παραπέρα να φας τα ψωλιδια σου; Αφού λεφτά να χαλάσεις με τις κοπέλες δεν έχεις.Σημερα δεν θα μπορεί γιατι τελικά εχει διαρροια το καναρινι της είπε....αυτη η κοπέλα ολο αναποδιες συνέχεια
....οχι εγωΑυτό που γίνεται στο νήμα της Αγγελικής ,μόνο τυχαίο δεν είναι ,ωραία η διαφήμιση με την λασπολογία . Τι κάνει νιάου ,νιάου στε κεραμίδια .....
Φυσικά και οχι εσύ !!!....οχι εγω
σκεφτηκες καθολου οτι ο λογος που σε κανει καποιος αναφορα ειναι γιατι γινεσαι χωρις λογο ενοχλητικος? ξερεις αναφορες δεν κανουν μονο τα αντρικα μελη του φορουμ αλλα μπορουν να σε κανουν και οι κοπελες ειδικα αν μπαινεις στα νηματα τους μονο και μονο για να γινεις ενοχλητικος. just sayinΑν εχεις εστω μια αντρικη ορμονη πες εδω δημοσια εσυ με κανεις αναφορα?
Ξέρεις οτι αν δεν με μπλοκαρουν θα σε κανω τ αλατιου και παρακαλας εσυ και οι ομοιοι σου τη διαγραφη μου απο εδω μεσα.
Να πουν εδω δημόσια οι διαχειριστες γιατι με μπλοκάρουν...να κανουμε εδω μεσα ανοιχτο διαλογο...
Ειμαι ο ζαν κλωντ