Καλα και πριν κατι μηνες που ειχε παλι ενα θεμα σοβαρουτσικο στα δοντια , εστελναν οι τελειωμενοι για ραντεβου αβερτα.
Bukake με ουλιτιδα και καπακια παθιασμενα γλωσσοφιλα ετοιμοι για ολα οι κομμαντο του μπου.
Δηλαδη ρε μαλακες αν δεν γαμησετε για κανα 2μηνο τη συγκεκριμενη θα πεθανετε; Ρε τι βλακες ειστε εσεις ρε; Καλα η ιδια να μην θελει να χασει για μηνες ραντεβου βγαζει νοημα, μεσα θα μπει, αλλο που ειναι αυτοματα φαουλ και θα επρεπε να φαει ακυρο απ ολους.
Εσεις ρε ζωα που στελνετε και κανονιζετε ποσο ανωμαλοι λιγουδηρες ειστε; Γκοτ του κατσ δεμ ολ ηταν για τα ποκεμον οχι για τα ΣΜΝ
Οι περισσότεροι εδώ μέσα, ΔΕΝ προσέχουν την υγεία τους.
Όχι μόνο οι τύποι που πληρώνουν, αλλά πάω στοίχημα και αρκετές εργαζόμενες στον χώρο (νυν και πρώην).
Εγώ προσωπικά εδώ και χρόνια, κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων, μαξ ανά 6 εβδομάδες και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Επίσης αν τύχει να δω κάτι περίεργο πάνω σε εργαζόμενη, πχ κάποια πληγή ή περίεργα σπυράκια κτλ κοκ, ακυρώνω ΆΜΕΣΑ ραντεβού.
Συν ότι αποφεύγω ενίοτε κάποιες σεξουαλικές πρακτικές, δλδ ακαποτη πίπα, τα τελευταία χρόνια, περίπου στις μισές τον δίνω με καποτα.
Τώρα μιλάω για μένα πάντα, οι υπόλοιποι ότι νομίζουν και θέλουν ο καθένας/καθεμία.
Πάντως και όπως είπα, είναι ουκ ολίγοι που ούτε εξετάσεις κάνουν (παρά μόνο αν τους έρθει πλέον κανένα σύμπτωμα), κι πηδάνε (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς) από την μια εργαζόμενη στην άλλη.