feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.417
- Πόντοι
- 26.236
Πρήξιμο ?Δεν εχω αίμα καθολου απο χτες
Πρήξιμο ?Δεν εχω αίμα καθολου απο χτες
Χτες χειρότερο,τωρα ευτυχως είμαι καλύτεραΠρήξιμο ?
Νιώθεις αφυδάτωση η έχεις ολιγόλεπτους πονοκεφάλους ?Χτες χειρότερο,τωρα ευτυχως είμαι καλύτερα
Ευτυχως όχιΝιώθεις αφυδάτωση η έχεις ολιγόλεπτους πονοκεφάλους ?
Μα δε μπορεί κάτι πρέπει να έχεις .Ευτυχως όχι
γιατι τοσο ενδιαφερον....μηπως θες να τις μπουκωσεις καμια κουφαλα στα δοντια αν εχει?Μα δε μπορεί κάτι πρέπει να έχεις .
Σου είπε να τρως χλιαρά γεύματα ?
Δε πιστεύω να σου είπε βουρτσίζεις δόντια κανονικά …
Οχι ειπε να μην τα βουρτσιζω,κ να τρωω κρύα,οπως παγωτό ή γιαουρτιΜα δε μπορεί κάτι πρέπει να έχεις .
Σου είπε να τρως χλιαρά γεύματα ?
Δε πιστεύω να σου είπε βουρτσίζεις δόντια κανονικά …
Είμαστε οκ με το να μην ανοίγεις το στόμα σου χαχαχαKαλημέρα σας. Ήθελα να πω κάτι να έχετε στα υπόψη σας. Περίοδο δεν θα έχω την Κυριακή 15 του μηνός που έχει. Αλλά το πρόβλημα είναι το εξης. Έκανα εξαγωγη φρονιμίτη κάτω δεξιά,και πονάει,δεν μπορώ ουτε να μασησω,και αν ανοίγω πολύ το στομα μου πονάω. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση άμα κανω ραντεβου και αντιμετωπίσω τυχον δυσκολία στην πιπα,εγώ απλά ενημερώνω,σας ευχαριστώ.
Ευτυχως όχι
Πάλι καλά , τέλος πάντων στείλε έστω με pm μια φωτο της περιοχής εκει να δω το μέγεθος του προβλήματος κ να περάσεις από το ιατρείο αν θες . Στο κέντρο είμαι .Οχι ειπε να μην τα βουρτσιζω,κ να τρωω κρύα,οπως παγωτό ή γιαουρτι
Θα σε πληρώσει με είδος;Πάλι καλά , τέλος πάντων στείλε έστω με pm μια φωτο της περιοχής εκει να δω το μέγεθος του προβλήματος κ να περάσεις από το ιατρείο αν θες . Στο κέντρο είμαι .
Άσε ρεεεεε άστο κορίτσι να ξεκουραστεί το καλείς μετά στο γραφείο σ ;)Πάλι καλά , τέλος πάντων στείλε έστω με pm μια φωτο της περιοχής εκει να δω το μέγεθος του προβλήματος κ να περάσεις από το ιατρείο αν θες . Στο κέντρο είμαι .
Η επιστήμη δε κανει παζάρια αγαπητε . Δωρεάν .Θα σε πληρώσει με είδος;
αστο της εχουμε καλυτερο γιατρο οδοντοχειρουργο με μεταπτυχιακες σπουδες στην αγγλιαΠάλι καλά , τέλος πάντων στείλε έστω με pm μια φωτο της περιοχής εκει να δω το μέγεθος του προβλήματος κ να περάσεις από το ιατρείο αν θες . Στο κέντρο είμαι .
Οι μαλάκες που θα πετάνε τις παπαριές τους ή θα το παίζουν ξερόλες ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρουν την τύφλα τους πάντα και παντού θα υπάρχουν αυτό να το ξέρεις. Όσο για μένα μην ανησυχείς δεν είμαι απ'τους ανθρώπους που επηρεάζονται. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος έχει το νου και την αντίληψη να βγάλει τα συμπεράσματά του και να καταλάβει ποια σχόλια είναι αληθινά και ποια βαλτά για να προκαλέσουν δυσφήμιση στο εκάστοτε μέλοςΕτσι,χαίρομαι γ οσους δεν ακούνε τα αρνητικά σχολια και δεν επηρεάζονται
Η επιστήμη δε κανει παζάρια αγαπητε . Δωρεάν .
Αμα καθεσαι και ακους τα διαφορα ναυαγια θα προκοψεις χαχαχαΟι μαλάκες που θα πετάνε τις παπαριές τους ή θα το παίζουν ξερόλες ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρουν την τύφλα τους πάντα και παντού θα υπάρχουν αυτό να το ξέρεις. Όσο για μένα μην ανησυχείς δεν είμαι απ'τους ανθρώπους που επηρεάζονται. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος έχει το νου και την αντίληψη να βγάλει τα συμπεράσματά του και να καταλάβει ποια σχόλια είναι αληθινά και ποια βαλτά για να προκαλέσουν δυσφήμιση στο εκάστοτε μέλος
Έλα ντε. Και τι ναυάγια; Χειρότερα και απ'της ΦαλκονέραςΑμα καθεσαι και ακους τα διαφορα ναυαγια θα προκοψεις χαχαχα
Χαχαχαχα έγραψεςΈλα ντε. Και τι ναυάγια; Χειρότερα και απ'της Φαλκονέρας
Ή γράφουμε ή δε γράφουμε. Τι με πέρασες; Λουμίνια για καντήλια πουλάμε;Χαχαχαχα έγραψες