Διαγραμμένο μέλος 248828
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
Φανταζόμαστε;;;;; Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια;
Πυθαγορας!Θεωρώ ότι ο συναγωνιστης εκανε την εξης πραξη 150 /!20 + 1.25 1,25 Χ90 τα λεπτα της 1ωρας και 30 λ ειναι 112,5 όμως κάνεις εκπτωση το 10 στο δίωρω οπότε βάζει την προσαυξηση άλλο 1,5 ευρώ άρα 114
Ti χειλαρες είναι αυτές!!!Μετά τον αγώνα στα κρεβάτια του μπιλ
Μου αρέσουν οι άνθρωποι με καλούς τροπους,την καλημέρα μουΘα συμφωνήσω με τον @trelos1989 .
Μια κυρία πρέπει να την σεβόμαστε .
Δε σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τον τρόπο αυτό.
Επίσης η κοπέλα κάνει αναλογική έκπτωση 6.25% στη δεύτερη ώρα .
Άρα αναλογικά η έκπτωση της μιας ώρας κ μισής θα πρέπει να είναι από 0% - 3.125%.
Αν κανείς τις πράξεις θα δεις ότι θα έπρεπε να χρεώσει αναλογικά από 120 ευρώ έως 118,75.(80 την πρώτη κ 38,75 την μισή αν έκανε κάποια έκπτωση)
Το 120 είναι τίμιο μιας κ 1,25 ευρώ δε Νομιζω να είχε επάνω της.
Θα σε παρακαλέσω να προσεχείς τους χαρακτηρισμούς σου.
Κάνει ένα δύσκολο επικίνδυνο επάγγελμα κ η ελευθερία κ η ανωνυμία του χώρου ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα της προσβολής.
Οχι δεν έχωXm ενδιαφέρον. Εχεις φιλενάδα που να παίζει???
αρες μαρες κουκουναρες και μπουρδολογιες ως συνηθως εδω
.....αρχοντα, λιγα με τον Bukowski, ο μαγκας ητανε μεγαλη μορφη!!!!!9/10 νήματα, έτσι έχουν γίνει πλέον.
Χαμός, ειδικά από πυρφοροαγαπουληδες, ποιητικές ελεγείες για κώλους που ΔΕΝ θα γαμησουν ποτέ, αφιερώσεις από αποφθέγματα των Γκαίτε, Τολστόι, Μπουκόφσκι, Ρουσσώ, λουλουδιες και σοκολατάκια λες και πάνε στην αρραβωνιαρα, μαζικές μπηχτες αν κάποιος, πει κάτι μη αποδεκτό - "σωστό", κτλ, κοκ.
Πάμε πάλι σε φωτογραφίες και αστεία, τουλάχιστον εκεί καλαμπουριζουμε άνετα.
Πες τα ρε δικε μου να αγιαζει το χερι σου με τις φλωρολινατσες εδω μεσα που εχουμε μπλεξει γιατι να αφιερωσουν αυτο το ασμα της υψηλης κουλτουρας και τεχνης .9/10 νήματα, έτσι έχουν γίνει πλέον.
Χαμός, ειδικά από πυρφοροαγαπουληδες, ποιητικές ελεγείες για κώλους που ΔΕΝ θα γαμησουν ποτέ, αφιερώσεις από αποφθέγματα των Γκαίτε, Τολστόι, Μπουκόφσκι, Ρουσσώ, λουλουδιες και σοκολατάκια λες και πάνε στην αρραβωνιαρα, μαζικές μπηχτες αν κάποιος, πει κάτι μη αποδεκτό - "σωστό", κτλ, κοκ.
Πες τα ρε δικε μου να αγιαζει το χερι σου με τις φλωρολινατσες εδω μεσα που εχουμε μπλεξει γιατι να αφιερωσουν αυτο το ασμα της υψηλης κουλτουρας και τεχνης .
Δικο σου κοκονα μου με πολυ λαβ αμα λαχει
Θα συμφωνήσω με τον κύριο. Κανόνισε Αγγελική να μην σε συναντήσω μέχρι την Παρασκευή που φεύγωΔεσποινής Αγγελική ένα τηλ παρακαλώ.
Το ξεφτίλισμα να κάθονται ουρά και να παρακαλάνε να τους ελεήσει η κυρία (που θα τσιμπήσει και τα ωραία τους λεφτά) μπας και βρούνε ραντεβού για να γαμίσουν, που το βάζεις; Επίσης το να ταυτοποιείται ο λογαριασμός τους εδώ μέσα από τη κάθε τυχάρπαστη, αυτό που το πας;9/10 νήματα, έτσι έχουν γίνει πλέον.
Έχεις χειλάκια και τρυπούλες για πολύ ρούφηγμα..Μετά τον αγώνα στα κρεβάτια του μπιλ
Oτι και να πω εγω,πάντα θα έχω το κοινο μου και δη αυτους που θέλουν να κανουν μαζι μου και 3ο και 4ο ραντεβού,δεν πτοουνται .Και τα λεφτα ναι,είναι ωραια,σε ποιον δεν αρέσουν;Το ξεφτίλισμα να κάθονται ουρά και να παρακαλάνε να τους ελεήσει η κυρία (που θα τσιμπήσει και τα ωραία τους λεφτά) μπας και βρούνε ραντεβού για να γαμίσουν, που το βάζεις; Επίσης το να ταυτοποιείται ο λογαριασμός τους εδώ μέσα από τη κάθε τυχάρπαστη, αυτό που το πας;
Αλίμονο αν δεν έχεις το κοινό σου και τον standard κύκλο σου. Νομίζω βλέποντας τις κριτικές και μόνο, θα έχει ήδη δημιουργηθεί αυτή η ομάδα.Oτι και να πω εγω,πάντα θα έχω το κοινο μου και δη αυτους που θέλουν να κανουν μαζι μου και 3ο και 4ο ραντεβού,δεν πτοουνται .Και τα λεφτα ναι,είναι ωραια,σε ποιον δεν αρέσουν;
Ναι κ δεν ακούνε κανένα αρνητικο σχολιοΑλίμονο αν δεν έχεις το κοινό σου και τον standard κύκλο σου. Νομίζω βλέποντας τις κριτικές και μόνο, θα έχει ήδη δημιουργηθεί αυτή η ομάδα.
Γιατί να ακοούν. Άμα είναι ευχαριστημένοι. Μια χαρά για όλουςΝαι κ δεν ακούνε κανένα αρνητικο σχολιο
Εχουμε κ καλλιεργημένους9/10 νήματα, έτσι έχουν γίνει πλέον.