Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.454
Αν βρεθει ο καταλληλος δεν θα το αφησωΣιγά μην το αφήσει η Αγγελικούλα να κλείσει...
Αν βρεθει ο καταλληλος δεν θα το αφησωΣιγά μην το αφήσει η Αγγελικούλα να κλείσει...
...ετσι, για ολα υπαρχει λυση!!!!Αν βρεθει ο καταλληλος δεν θα το αφησω
Μαζεύτηκες στην Αθήνα μωρή καύλα;;;;Αν βρεθει ο καταλληλος δεν θα το αφησω
Πρέπει να πάρεις στα όρθια την Αγγελική , φορώντας τις κάλτσες !Μαζεύτηκες στην Αθήνα μωρή καύλα;;;;
Πάντα υπάρχει!!!!Αν βρεθει ο καταλληλος δεν θα το αφησω
Στα όρθια δεν ξέρω αν τη φτάνω επειδή είμαι κοντός αλλά μόλις παρθούμε θα σας ανεβάσω φώτο με κάλτσα!!!Πρέπει να πάρεις στα όρθια την Αγγελική , φορώντας τις κάλτσες !
...μαγκα μου "κοντος" με 41-43 νουμερο παπουτσι/καλτσα?!?!?Στα όρθια δεν ξέρω αν τη φτάνω επειδή είμαι κοντός αλλά μόλις παρθούμε θα σας ανεβάσω φώτο με κάλτσα!!!
Για την @Αγγελική θα βάλω τις καλές, του Πουρνάρα!!!
Αυτες τις μερες θα κατέβω πάλι,πάει σχεδον ο μήναςΜαζεύτηκες στην Αθήνα μωρή καύλα;;;;
Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και δεν αφορά στην πραγματικότητα...μαγκα μου "κοντος" με 41-43 νουμερο παπουτσι/καλτσα?!?!?
Πατουχα εσυ???????
Όταν έρθεις περιμένω μήνυμαΑυτες τις μερες θα κατέβω πάλι,πάει σχεδον ο μήνας
Πέρασαν 9 ημέρες ?Το κωλαρακι σα να εκλεισε... Τυχερος ο επομενος που θα το πάρει...
....εξαρταται, αν ο τελευταιος ηταν κατηγοριας γαριδακι, στο 15' κλεινειΠέρασαν 9 ημέρες ?
Ξέχασα να πω ότι εκτός από κοντός, είμαι και... Χοντρός!!!....εξαρταται, αν ο τελευταιος ηταν κατηγοριας γαριδακι, στο 15' κλεινει
Προσφέρεσαι; Γιατί με σένα ειδικά, απ' όσο φημολογείται πάντα, θα της γίνει 100άρικο, από εκείνα τα μεγάλα!...μα γι αυτο λεω να περασει απο καλαποδι, να μην κλεισει
Προσφέρεσαι; Γιατί με σένα ειδικά, απ' όσο φημολογείται πάντα, θα της γίνει 100άρικο, από εκείνα τα μεγάλα!
Ξέχασα να πω ότι εκτός από κοντός, είμαι και... Χοντρός!!!
Παντού
...απ'οτι καταλαβα η καβλα εδω, το γουσταρει κ το απαιτει το "κατοσταρικο"Προσφέρεσαι; Γιατί με σένα ειδικά, απ' όσο φημολογείται πάντα, θα της γίνει 100άρικο, από εκείνα τα μεγάλα!
Τις μετράς;;Πέρασαν 9 ημέρες ?
Πάλι θες να κάνω σχόλιο ε ;....εξαρταται, αν ο τελευταιος ηταν κατηγοριας γαριδακι, στο 15' κλεινει
Δίκη της φωτο;...να μπει αμεσα σε καλαποδι
* To "καλαποδι"
Θελουμε τέτοια φωτό από το κορίτσι μας να μας στείλει!Δίκη της φωτο;