prkdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Για Πάτρα που λέγαμε;Nαι,γτ εγω αν βρεθώ κάπου αλλου,παραδειγμα Αγρινιο,Ναυπακτο,είναι αυθημερόν εκδρομή με παρέα,δεν είμαι μόνη μου
Για Πάτρα που λέγαμε;Nαι,γτ εγω αν βρεθώ κάπου αλλου,παραδειγμα Αγρινιο,Ναυπακτο,είναι αυθημερόν εκδρομή με παρέα,δεν είμαι μόνη μου
Ομάδα.. Βόρεια...Δεν τον ξέρω, τι είναι αυτό;
Θεσσαλονίκη ετσι και αλλιώς έχω και παρεες να δω,οπότε θα βολευε και να συνδυασω και συναντησεις,και να βγω ετσι βολτα με καμια παρεακαλημέρα και από Θεσσαλονίκη, για που έχεις σκοπό να ταξιδέψεις εδώ πανω Αγγελική, αν μαζέψεις κόσμο όπως λες?
Για την ώρα δεν έχει βολέψει να βρεθώ προς τα εκείΓια Πάτρα που λέγαμε;
Μεσολόγγι λοιπόν οι γεωγραφικές συντεταγμένες ηδονής αυτές τις μέρες...Nαι,γτ εγω αν βρεθώ κάπου αλλου,παραδειγμα Αγρινιο,Ναυπακτο,είναι αυθημερόν εκδρομή με παρέα,δεν είμαι μόνη μου
Και Αιτωλικό,Κατοχή,Λεσίνι ,Ευηνοχώρι παραδειγμα να μενει καποιος,διπλα είναι ολα αυταΜεσολόγγι λοιπόν οι γεωγραφικές συντεταγμένες ηδονής αυτές τις μέρες...
ΤελειαΜετά από τον αγώνα σήμερα
Πωπω τι ξεσκισμα ειναι αυτο? Ευγε Αγγελικη!Μετά από τον αγώνα σήμερα
Ναι,ξέσκισμα στην επαρχία αυτή τη φορά επίσηςΠωπω τι ξεσκισμα ειναι αυτο? Ευγε Αγγελικη!
Ποτε γυρνας Αθηνα?Ναι,ξέσκισμα στην επαρχία αυτή τη φορά επίσης
Τέλη Αυγούστου λογικά,τωρα ας χαρούν και οι εκτός Αθηνων κάτοικοιΠοτε γυρνας Αθηνα?
Γιατι βρε τα πιεζεις με τα χερια; ασ τα ελευθερα να φανουν πιο ωραιαΔείτε με και μαυρισμένη
Σωστα, ας χαρουν τις καυλωτικες σου τρυπες!!Τέλη Αυγούστου λογικά,τωρα ας χαρούν και οι εκτός Αθηνων κάτοικοι
Ωραιο βυζο!Δείτε με και μαυρισμένη
Κυλία κυλία να παίτσω με τα μπαλόνια σας;;Δείτε με και μαυρισμένη
Παίξε ελεύθερα και γλείψτα αν θεςΚυλία κυλία να παίτσω με τα μπαλόνια σας;;
Σα μικρό παιδι μ αρεσει πολύ να γλύφω τα πάντα!!...Παίξε ελεύθερα και γλείψτα αν θες
Γεια σου βρε κουκλάρα μας .Μετά από τον αγώνα σήμερα