Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.028
Μα δεν έβαλα ποτέ οριο ηλικίας εγώδηλαδή έχω ελπίδες ε;
Μα δεν έβαλα ποτέ οριο ηλικίας εγώδηλαδή έχω ελπίδες ε;
Αγγελική μου ένα τηλ επικοινωνίας για να βρεθούμε;Όχι ακόμα πάντως,έχω ακόμα
Ας είναι κ λίγο μουνι,και οι 3 μου τρυπες να τιμουνται,κατα προτίμηση φυσικα το λεω αυτο. ναι,αν δεν με ευχαριστουσε δεν θα το έκανα,θα ελεγα δεν το κάνω και σε οποιον αρέσειΕσένα σε ευχαριστεί το πρωκτικό ;
Αν πάει ένα ραντεβού μόνο κώλο θα σε ευχαριστούσε ;
Απόλυτα λογικό και σεβαστό !Ας είναι κ λίγο μουνι,και οι 3 μου τρυπες να τιμουνται,κατα προτίμηση φυσικα το λεω αυτο. ναι,αν δεν με ευχαριστουσε δεν θα το έκανα,θα ελεγα δεν το κάνω και σε οποιον αρέσει
Αγγελική μου ένα τηλ επικοινωνιαςΘα τις δείτε,θα εχω περισσοτερο χρονο την αλλη εβδομάδα,ιδιως τον Αυγουστο π είναι μηνας διακοπων κ θα ειμαι Αθηνα μεχρι 6-7 του μηνός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχα θα προκόψεις αν ακούς τους μύστες εδω
Όντως ?Παίζει Στοίχημα
Τύπε αυτό μας νοιάζει τι κάνει η κάθε κοπέλα ή πώς θα την μαρκαλέψουμε αν όντως αξίζει;
Το λοιπόν...τι προτιμάτε;
Καλα να περάσεις ομορφιά....να τρελάνεις κόσμο...κι αλλιώτικα!!!!Τα λέμε απο Σεπτέμβρη..πρώτα ο Θεος...μετα εμεις...μετά ολοι οι άλλοι!!!!!!Καλημέρα σας ,σήμερα διαθέσιμη δεν είμαι,καθώς εχει έξοδο για σημερα,και πολλά σαββατοκυριακα έκανα μονο ραντεβου,και άλλες φορες έτυχε να μην μπορούν πολλοι τις ταδε ωρες στα 2 τελευ
Ε βεβαια,δεν μπορώ ολα τα Σαββατα και τις Κυριακες να ειμαι με ενα κινητο στο χερι κ στο σαιτ και να κοιταω αν μπορει κανείς για ραντεβου,καταντάει και κουραστικο σε υπερβολικο βαθμοΚαλα να περάσεις ομορφιά....να τρελάνεις κόσμο...κι αλλιώτικα!!!!Τα λέμε απο Σεπτέμβρη..πρώτα ο Θεος...μετα εμεις...μετά ολοι οι άλλοι!!!!!!
Ξεκούρασε το κορμί και τις τρυπούλες σου...ο χειμώνας θα ειναι βαρύς...σκληρός πολύ!!!!Ε βεβαια,δεν μπορώ ολα τα Σαββατα και τις Κυριακες να ειμαι με ενα κινητο στο χερι κ στο σαιτ και να κοιταω αν μπορει κανείς για ραντεβου,καταντάει και κουραστικο σε υπερβολικο βαθμο
Και μετά παραπονιούνται κάποιοι ότι είναι ακριβές οι ανεξάρτητες. Αφού από μόνοι τους κάποιοι λένε να αυξήσουν την τιμή.
Α θυμάσαι βλεπω γ αυτόν που είχα γράψει που με ήθελε γ σοβαρά και οτι δεν γινεται να έχουμε σχέση και να συνεχισω αυτή τη δουλειά και να μοιραζεται,και τι θα κάνω οταν θα έχω γεράσει και κανένας δεν θα θέλει να πάει μαζι μου,50 ετων,χωρισμένος με γιο 14 ετώνΡε συ εδω κάποιοι άλλοι θέλουν να την παντρευτούν
αγγελικουλα boyfriend εχεις ?Καλημέρα σας ,σήμερα διαθέσιμη δεν είμαι,καθώς εχει έξοδο για σημερα,και πολλά σαββατοκυριακα έκανα μονο ραντεβου,και άλλες φορες έτυχε να μην μπορούν πολλοι τις ταδε ωρες στα 2 τελευταια σ-κ ,και δεν μπορώ συνέχεια να καθομαι να περιμενω ποιος μπορεί τις ταδε ωρες π βαζω διαθεσιμοτητα,κ να κοιταω μηνυματα,έχω και προσωπικη ζωη. Καλά να περασετε
Οχι,αν είχα θα έμενα μόνο με αυτόναγγελικουλα boyfriend εχεις ?
αααα γιατι ετσι οπως λες συνεχεια για την προσωπικη ζωη , πιστεψα οτι ζηλευει το boyfriend......Οχι,αν είχα θα έμενα μόνο με αυτόν
Δεν νομίζω οτι αφορά κανέναν τι κάνω στη ζωη μου εκτος δουλειάς,το μονο π πρεπει να σας ενδιαφερει είναι το αν κανω καλη πίπα,αν στηνομαι καλά κ γενικώς αν αξιζωαααα γιατι ετσι οπως λες συνεχεια για την προσωπικη ζωη , πιστεψα οτι ζηλευει το boyfriend......
και για που εξοδος αποψε ?
Προσωπικη ζωη εννοουσα επισης να παω μια βόλτα,για εναν καφε με εναν φιλο-μια φιλη,ακομα και να κατσω και στον καναπε να τα ξυνωαααα γιατι ετσι οπως λες συνεχεια για την προσωπικη ζωη , πιστεψα οτι ζηλευει το boyfriend......
και για που εξοδος αποψε ?
Δεν νομίζω οτι αφορά κανέναν τι κάνω στη ζωη μου εκτος δουλειάς,το μονο π πρεπει να σας ενδιαφερει είναι το αν κανω καλη πίπα,αν στηνομαι καλά κ γενικώς αν αξιζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσωπικη ζωη εννοουσα επισης να παω μια βόλτα,για εναν καφε με εναν φιλο-μια φιλη,ακομα και να κατσω και στον καναπε να τα ξυνω
Προσωπικη ζωη εννοουσα επισης να παω μια βόλτα,για εναν καφε με εναν φιλο-μια φιλη,ακομα και να κατσω και στον καναπε να τα ξυνω
Αυτό ακριβώς χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα α