Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.825
- Πόντοι
- 206
Σε συμπαθώκοκοκοκοΦτανει πια,οχι δεν εκλεισε τιποτα,ελεος ,μας τα χεις πρηξει
Σε συμπαθώκοκοκοκοΦτανει πια,οχι δεν εκλεισε τιποτα,ελεος ,μας τα χεις πρηξει
Στειλε πμ ρε συναδελφε 2 σελιδες παρε δωσε εχετε κανει Σε λιγο θα εμφανιστουν οι ανωτατοι να γραψουν6-9 Μπιλ κλείσαμε 3ωρο σκισιμο ουτε διάλειμμα 3 γύρους πουτσα εμπλοκή κ κωλο
εδώ η μαντάμ φιγκαρο αρνείται να ξεσκιστει γτ κάνει επιλεκτικά ραντεβού χαχαχαΣτειλε πμ ρε συναδελφε 2 σελιδες παρε δωσε εχετε κανει Σε λιγο θα εμφανιστουν οι ανωτατοι να γραψουν
Μην ακους ,άσε να λεει,αμα με βομβαρδίζει στο πμ ,τι να δεχτω;Στειλε πμ ρε συναδελφε 2 σελιδες παρε δωσε εχετε κανει Σε λιγο θα εμφανιστουν οι ανωτατοι να γραψουν
Ναι ,κάνω επιλεκτικα,ευχαριστήθηκες τωρα;εδώ η μαντάμ φιγκαρο αρνείται να ξεσκιστει γτ κάνει επιλεκτικά ραντεβού χαχαχα
2ωρο για την πεμπτη η παρασκευη ενδιαφερομαι,το λεω και δημοσια εχεις χρονο κενο?Μην ακους ,άσε να λεει,αμα με βομβαρδίζει στο πμ ,τι να δεχτω;
Μπα είπα ώρα αμέσως εσύ έχεις το θέμαΜην ακους ,άσε να λεει,αμα με βομβαρδίζει στο πμ ,τι να δεχτω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ,κάνω επιλεκτικα,ευχαριστήθηκες τωρα;
εσυ και τα κατάφερες,και θα τα ξανακαταφέρειςΜαγκες οι υπολοιποι που τηρουμε διαδικασια ειμαστε μακακες δηλαδη.. Στελνεις πμ και θα βγεις κερδισμενος.. Εγω μια χαρα τα καταφερα και να εχετε υπομονη και καλη θεληση.
@Αγγελική εδώ πχ γτ δν του απαντάς?είδες που κάνεις επιλεκτικά και μας βγάζεις άδικα μλκες ενώ δν συνενοεισαι κ επιλέγεις πελάτες2ωρο για την πεμπτη η παρασκευη ενδιαφερομαι,το λεω και δημοσια εχεις χρονο κενο?
Μπα είπα ώρα αμέσως εσύ έχεις το θέμα
Οτι θέλω θα κάνω,αν δεν σας αρέσει προσπεράστε,δικαίωμά μου να μην μου γεμίσει καποιος το μάτι,και να μην τον θέλω,και τι σε νοιαζει εσένα αν δεν του απανταω,ο δικηγόρος του είσαι; Και ναι,δεν ειμαι υποχρεωμενη να κατσω να τρωω χρονο με τους χασομερηδες,απλα αυτος ηθελε στην καυλαντα να μου φαει χρονο@Αγγελική εδώ πχ γτ δν του απαντάς?είδες που κάνεις επιλεκτικά και μας βγάζεις άδικα μλκες ενώ δν συνενοεισαι κ επιλέγεις πελάτες
ενδιαφερομαι για 2ωρο να μην σου στειλω?σοβαρα?Οτι θέλω θα κάνω,αν δεν σας αρέσει προσπεράστε,δικαίωμά μου να μην μου γεμίσει καποιος το μάτι,και να μην τον θέλω
Από τα γραπτα η επειδή ζητάμε ραντεβού??ναι δικηγόρος του ειμαι ο Κούγιας τι εμμονή έχεις μαζί μου ρε κόμπλεξ ομποοΟτι θέλω θα κάνω,αν δεν σας αρέσει προσπεράστε,δικαίωμά μου να μην μου γεμίσει καποιος το μάτι,και να μην τον θέλω,και τι σε νοιαζει εσένα αν δεν του απανταω,ο δικηγόρος του είσαι;
Τωρα ποιος έχει εμμονη με ποιον,ας μην το αναλύσω καλυτερα,και οχι δεν θα του απαντησω,δεν εχω χρόνο γ χασιμο,και ο συγκεκριμενος ηθελε απλά να καυλαντισει απο εδω κ τιποτα αλλο,και τον έκανα αγνοηση,να μην βλεπω τι μου γράφειΑπό τα γραπτα η επειδή ζητάμε ραντεβού??ναι δικηγόρος του ειμαι ο Κούγιας τι εμμονή έχεις μαζί μου ρε κόμπλεξ ομποο
Και που το ξέρεις τι ήθελε μαντης είσαι?εγώ που σ είπα ώρα αμέσως πχ τι λάθος έκανα??οκ ενημέρωσε τώρα ότι κανείς επιλεκτικά ραντεβού δικαίωμα σ δν είναι κακόΤωρα ποιος έχει εμμονη με ποιον,ας μην το αναλύσω καλυτερα,και οχι δεν θα του απαντησω,δεν εχω χρόνο γ χασιμο,και ο συγκεκριμενος ηθελε απλά να καυλαντισει απο εδω κ τιποτα αλλο
Δεν κανω με ναυάγια ραντεβου,ναι ,λες και δεν το κατάλαβα απ τα μηνυματα του τι ήθελε,δεν είμαι καμια χθεσινή εγώΚαι που το ξέρεις τι ήθελε μαντης είσαι?εγώ που σ είπα ώρα αμέσως πχ τι λάθος έκανα??οκ ενημέρωσε τώρα ότι κανείς επιλεκτικά ραντεβού δικαίωμα σ δν είναι κακό
δεν καυλαντιζω αγγελικη,σου ειπα ωρα και δεν απαντησες καν,μπορω να το κανω screenshot το μνμΤωρα ποιος έχει εμμονη με ποιον,ας μην το αναλύσω καλυτερα,και οχι δεν θα του απαντησω,δεν εχω χρόνο γ χασιμο,και ο συγκεκριμενος ηθελε απλά να καυλαντισει απο εδω κ τιποτα αλλο,και τον έκανα αγνοηση,να μην βλεπω τι μου γράφει
ενδιαφερομαι για 2ωρο να μην σου στειλω?σοβαρα?
Και που το ξέρεις τι ήθελε μαντης είσαι?εγώ που σ είπα ώρα αμέσως πχ τι λάθος έκανα??οκ ενημέρωσε τώρα ότι κανείς επιλεκτικά ραντεβού δικαίωμα σ δν είναι κακό