Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.656
Ε εσυ πηγαινε για πηδημαΑσε ρε φιλε, μας εχει παει 1,5 μηνα με μποφορια πολλα....
Ε εσυ πηγαινε για πηδημαΑσε ρε φιλε, μας εχει παει 1,5 μηνα με μποφορια πολλα....
Ασε μας ρε ντιρλα πρωι πρωι, η κοπελα ρεπαρει, τα μποφορια μας εχουν πεθανει, εγω περιμενω απο το πρωι το μπαρμπα να φτιαξει την τσαπα…..Ε εσυ πηγαινε για πηδημα
Κουραγιο αλλο 1 μηνυμα και θα μπορεις να στειλεις....Τελικά βρε Αγγελική θα μου στείλεις γιατί εγώ δεν μπορώ; η θα ξεροσταλιαζω; Επίσης να πω ότι αν ήμουν ψεύτικο προφίλ η με σκοπό να βλαψω την φήμη σου θα ήθελα να σου στείλω μνμ; απλά θα έγραφα την μαλακια μου όπως κάνουν πολλοί στο bou.
Θα συμφωνησω μαζι σου Αγγελικη. Πολλες φορες κοιταμε την παρτη μας και πως θα ευχαριστηθουμε την στιγμη και αδιαφορουμε για την γυναικα πως θα περασει καλα και αυτη ασχετως αν ειναι επι πληρωμη. Οσο καλυτερα σε καυλωσω τοσο καλυτερα θα περασω. Αυτο λεει ο μεσος κανονας.Το θέμα ομως είναι να περνάνε και οι 2 καλά,αυτό πιστευω εγω
Και φυσικα παντα θα υπαρχουν ατομα που θα υποβιβαζουν την ολη φαση. Απλα αδιαφορεις και κοιτας παρα κατω. Αλλιως σε περνει η μπαλα και στεναχωριεσαι οπως στην προκειμενη περιπτωση. Κλεισε ραντεβου, περνα καλα και σε οποιον αρεσει στο κατω κατω. Υπαρχουν επιλογες εκατονταδες για ολα τα γουστα.Ε πότε θα ειμαστε με τα πάνω μας,πότε με τα κάτω μας,αυριο πάντως έχω κλεισμενα ραντεβου,δεν ειναι τιποτα,θα μου περασει
Μα αν ο αλλος βαριεται ,ειναι ανέκφραστος,μεταδιδει και σε εμένα επίσης την αρνητική του διάθεση,και πώς μετά να βγει ωραιο και με καύλα το ραντεβου;Θα συμφωνησω μαζι σου Αγγελικη. Πολλες φορες κοιταμε την παρτη μας και πως θα ευχαριστηθουμε την στιγμη και αδιαφορουμε για την γυναικα πως θα περασει καλα και αυτη ασχετως αν ειναι επι πληρωμη. Οσο καλυτερα σε καυλωσω τοσο καλυτερα θα περασω. Αυτο λεει ο μεσος κανονας.
Δεν μπορείς ομως να μην σκεφτεις οτι θα σου ξανασυμβεί πάλιΚαι φυσικα παντα θα υπαρχουν ατομα που θα υποβιβαζουν την ολη φαση. Απλα αδιαφορεις και κοιτας παρα κατω. Αλλιως σε περνει η μπαλα και στεναχωριεσαι οπως στην προκειμενη περιπτωση. Κλεισε ραντεβου, περνα καλα και σε οποιον αρεσει στο κατω κατω. Υπαρχουν επιλογες εκατονταδες για ολα τα γουστα.
Ακριβως. Βασικα δεν υπαρχει καθολου ραντεβου-μηδεν καυλα και γινεται ενα μονοτονο παιχνιδι. Προχωρα παρακατω Αγγελικη. Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.Μα αν ο αλλος βαριεται ,ειναι ανέκφραστος,μεταδιδει και σε εμένα επίσης την αρνητική του διάθεση,και πώς μετά να βγει ωραιο και με καύλα το ραντεβου;
Βλεπεις πολυ κοσμο γυρω σου να εκτιμαει τον ιδιο του τον εαυτο καταρχας; Πως να εκτιμησει μετα τον διπλα, το φιλο, τη φιλη, τη γκομενα, τη γυναικα του και κατ επεκταση μια γυναικα που θα βρεθουν μια,δυο,πεντε φορες ειτε επι χρημασι ή οχι;;Μα αν ο αλλος βαριεται ,ειναι ανέκφραστος,μεταδιδει και σε εμένα επίσης την αρνητική του διάθεση,και πώς μετά να βγει ωραιο και με καύλα το ραντεβου;
Και αντιστοιχα αυτη τη μονοτονία δεν γινεται να μην δεν μου τη μεταδώσει και εμέναΑκριβως. Βασικα δεν υπαρχει καθολου ραντεβου-μηδεν καυλα και γινεται ενα μονοτονο παιχνιδι. Προχωρα παρακατω Αγγελικη. Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.
Οτι θα ξανασυμβει ειναι δεδομενο. Εσυ πως θα το διαχειριστεις ειναι το θεμα.Δεν μπορείς ομως να μην σκεφτεις οτι θα σου ξανασυμβεί πάλι
Δινω τον καλύτερό μου εαυτο,και πολύ απλά γ μενα δεν υπάρχει δευτερο ραντεβού,και αν δεν με θέλουν ουτε κ αυτοι να με ξαναδουν,τους ευχαριστώ,χάρη μου κάνουνΟτι θα ξανασυμβει ειναι δεδομενο. Εσυ πως θα το διαχειριστεις ειναι το θεμα.
Αυτο επισης ειναι το μονο σιγουρο και τις κριτικες μην νομιζεις οτι τις διαβαζουν ολοι. Φυσικα ειναι καλο να γινονται και να ειναι αντιπροσωπευτικες και οχι ψευτικες και οποιος το κανει ειναι κατακριτεο. Και θα συμπαθησεις και θα διαγραψεις ατομα. Ετσι παει. Προχωρα μπροστα.Και επίσης αν κάποιος διαβάσει μια κριτική είτε θετική είτε αρνητικη γ μια κοπέλα,δεν σημαινει οτι το ραντεβου θα του πάει το ίδιο με τον συναγωνιστή.Οπως και εσείς αντιστοιχα,με την κάθε κοπέλα,το σεξ θα ήταν διαφορετικό και η επικοινωνία που θα είχατε. δεν μου έχουν πάει ολα εμενα τα ραντεβου καλά,αλλά υπηρχαν κ αυτα π δεν θα τα ξεχάσω και συμπάθησα κ τους πελάτες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και αντιστοιχα αυτη τη μονοτονία δεν γινεται να μην δεν μου τη μεταδώσει και εμένα
Μα ρε φιλε αν δεν εισαι σε διαθεση μην μου έρχεσαι,ετσι πιστεύω εγωΒλεπεις πολυ κοσμο γυρω σου να εκτιμαει τον ιδιο του τον εαυτο καταρχας; Πως να εκτιμησει μετα τον διπλα, το φιλο, τη φιλη, τη γκομενα, τη γυναικα του και κατ επεκταση μια γυναικα που θα βρεθουν μια,δυο,πεντε φορες ειτε επι χρημασι ή οχι;;
Ε ναι. Σε οποιον αρεσεις, για τους αλλους δεν θα μπορεσειςΔινω τον καλύτερό μου εαυτο,και πολύ απλά γ μενα δεν υπάρχει δευτερο ραντεβού,και αν δεν με θέλουν ουτε κ αυτοι να με ξαναδουν,τους ευχαριστώ,χάρη μου κάνουν
Ναι ,δεν τους συμπάθησα ολους οσους εχω συναντησει κ το λέω ευθεως,και η επικοινωνία δεν ήταν η ιδια με ολουςΑυτο επισης ειναι το μονο σιγουρο και τις κριτικες μην νομιζεις οτι τις διαβαζουν ολοι. Φυσικα ειναι καλο να γινονται και να ειναι αντιπροσωπευτικες και οχι ψευτικες και οποιος το κανει ειναι κατακριτεο. Και θα συμπαθησεις και θα διαγραψεις ατομα. Ετσι παει. Προχωρα μπροστα.
Σήμερα το έχεις παρακάνει. Είπες οτι έχεις και πρωινή δουλειά και συνέχεια σε βρίσκω εδω να στέλνεις μνμ. Θα σε απολύσουν!!!!Ναι ,δεν τους συμπάθησα ολους οσους εχω συναντησει κ το λέω ευθεως,και η επικοινωνία δεν ήταν η ιδια με ολους
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο, εξου και η διαφορετικοτητα που μας διακρινει και η μοναδικοτητα καθενος μας.Και επίσης αν κάποιος διαβάσει μια κριτική είτε θετική είτε αρνητικη γ μια κοπέλα,δεν σημαινει οτι το ραντεβου θα του πάει το ίδιο με τον συναγωνιστή.Οπως και εσείς αντιστοιχα,με την κάθε κοπέλα,το σεξ θα ήταν διαφορετικό και η επικοινωνία που θα είχατε. δεν μου έχουν πάει ολα εμενα τα ραντεβου καλά,αλλά υπηρχαν κ αυτα π δεν θα τα ξεχάσω και συμπάθησα κ τους πελάτες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και αντιστοιχα αυτη τη μονοτονία δεν γινεται να μην δεν μου τη μεταδώσει και εμένα
Κενό τωραΣήμερα το έχεις παρακάνει. Είπες οτι έχεις και πρωινή δουλειά και συνέχεια σε βρίσκω εδω να στέλνεις μνμ. Θα σε απολύσουν!!!!