linosmarnieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
Μια χαρά είσαι κορίτσι μου! Έτσι πρέπει να είναι το γυναικείο κορμί! Με πιασίματα εκεί που πρέπει!
Η Ιωάννα 34. Έχει περάσει θερμοστάτες σε μουνότρυπα και κωλότρυπα, και όταν αυτές αρχίζουν να υπερθερμαίνονται από την τριβή ανοίγει αυτόματα η βάνα ψύξης και κάνει σκίρτινγκ για να κατεβάσει θερμοκρασία.ποια Ιωάννα;
Δε μπορούσες να κρατηθείς... δε μπορούσες... πόσους καφέδες ήπιες πάλι??Eνας γωνστος ενος φιλου μου,εκει σταματησα να διαβαζω.Αν εγραφε "Ενας φιλος μου απο το χωριο,δεν τον ξερετε" θα ειχε περισσοτερο σασπενς
Kατσε,σε αλλο νημα γραφαμε,ποτε εγινε γεατουλες-γεματες-με λιγη γεμιση παραπανωΔε μπορούσες να κρατηθείς... δε μπορούσες... πόσους καφέδες ήπιες πάλι??
και όμως είμαι η ίδιαΣυμπαθής είσαι Αγγελική, αλλά εγώ γιατί νομίζω ότι οι φωτό είναι από διαφορετικά άτομα;
Π.χ. ο σωματότυπος και το μαλλί αυτού του screenshot, που έχει δημιουργηθεί τον 8ο του 2022
έχει καμία σχέση με αυτήν τη φωτογραφία, που έχει τραβηχτεί τον 12ο του 2022;
Κάτσε ρε φίλε τά πράγματα είναι σοβαρά μπορεί να έχουν καλό τζατζίκι τά σουβλάκια9 σελίδες ρε φίλε ...
Τι με βάζεις να διαβάσω
Στο πρώτο post λέει ο τύποςτύπισσαπου άνοιξε το νήμα ότι ο φίλος ενός γνωστού λέει , ψάχνει γκόμενα να την κερνάει σουβλάκια ...
Είναι 32 χρονών και παρθένος
Πφφφφ ...
Αύριο που είναι Κυριακή αν έχω χρόνο θα διαβάσω εμπεριστατωμένα και θα επανέλθω να τοποθετηθώ .
Μαλάκα μου προβλήματα που έχει ο κόσμος
Το έφτιαξα λιγάκι.ναι,αύριο να το βάλετε όλοι για μία ώρα από μπροστά
το σκέφτομαι γ Θεσσαλονίκη,με την προυποθεση να παρέχουν διαμονή για 20μερες με κανα μήνα,γιατι πού να νοικιάσω με τέτοια ενοίκιαΕμένα πάντως με τρελαίνεις. Μου αρέσουν οι τριαντάρες στο σωματότυπο σου. Βασικά άμα έρθεις Θεσσαλονίκη άνετα σου τα σκάω.
Της λωρενης
Η Πάπισσα.
Δε ντρέπεστε ρε αλήτες να θολωνετε τα νερά;Είναι από το χωριό, δεν την ξέρεις
ε είναι να μην τραβηξει,αφου και οι κοπέλες που τον ξέρουν λένε οτι απο πότε εχει να κάνει μπανιο,και οτι όλες ονειρεύονται εναν να τρωει σουβλάκι με τα λεφτά της μαμάς και του μπαμπάΚάτσε ρε φίλε τά πράγματα είναι σοβαρά μπορεί να έχουν καλό τζατζίκι τά σουβλάκια
Δεν ήξερα ότι θα τραβήξει τόσο ρε σύ με τον παρθένο και τά σουβλάκια
Όταν θα μεγαλώσω λίγο ακόμη και δεν θα έχω πλέον επαγγελματική δραστηριότητα ,Για τις ελληνίδες της περιοχής προφανώς είναι καμμένο χαρτί
Ή ψάχνει για αλλοδαπή,Αλβανίδα,Βουλγάρα κλπ ή φεύγει απο εκεί.Άλλη λύση δεν βλέπω
Δηλαδή όλοι αυτοί που ξαπλάρουν όλη μέρα Ομόνοια,Μοναστηράκι,Βικτώρια κλπ δουλεύουν;
Είπες δεν μένεις μόνη.κάτι εχω,αλλά και καθημερινές γυρνάω και κουρασμένη απ τη δουλειά,και κάποιες φορες θέλω να αραξω
Γνωρίζω κάποιους μικρό εισοδηματιες αεργους. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ , δεν έχουν ρισκάρει ποτέ, δεν ξέρουν γιατί υπάρχουν, δεν ξέρουν να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους.