Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.088
και δεν καταλαβαίνω κιολας γτ το κανουν αυτό,και πάνε και στην αρχη του ραντεβου,σχεδον μόλις μπαίνουν στο δωματιο,προφανως γ να φάνε χρονοτωρα με εφτιαξες!
και δεν καταλαβαίνω κιολας γτ το κανουν αυτό,και πάνε και στην αρχη του ραντεβου,σχεδον μόλις μπαίνουν στο δωματιο,προφανως γ να φάνε χρονοτωρα με εφτιαξες!
Ρε ζηλιαρογατε πιστεύεις οτι τα κανω αυτα σκόπιμα.ανεστακο δε θα γαμησεις ούτε με αυτό το προφίλ, επομένως σταματά να ζαλίζεις ασκόπως την Αγγελική και μην κάνεις τσάμπα όνειρα.
είναι γνωστό ότι όταν και αν ανέβεις, θα πας καρφωτος για ανακούφιση πρωκτού στο αγαπημένο σου στέκι στο αγκυρας.
μου εχει τυχει μια που ειναι 10 λεπτα μεσα στο ντουζ και να βλεπω απο τον καθρεφτη πως δεν πλενοταν αλλα εστελνε μηνυματα. δεν μιλησα αλλα μετα διαβασα εδω πως το εχει κανει και σε αλλους.και δεν καταλαβαίνω κιολας γτ το κανουν αυτό,και πάνε και στην αρχη του ραντεβου,σχεδον μόλις μπαίνουν στο δωματιο,προφανως γ να φάνε χρονο
και καταλαβα γ ποια λες,εχει τυχει να δω και εγω αυτά τα σχολια,και πώς τα αντιμετωπιζετε συνηθως διαφορα δυσαρεστα;μου εχει τυχει μια που ειναι 10 λεπτα μεσα στο ντουζ και να βλεπω απο τον καθρεφτη πως δεν πλενοταν αλλα εστελνε μηνυματα. δεν μιλησα αλλα μετα διαβασα εδω πως το εχει κανει και σε αλλους.
εγω γενικα σε ολα τα μαγαζια,πληρωνω χωρις να πω τιποτα και δεν ξαναπαταω.ποιος είναι αυτος ο Ανεστης ρε παιδια που δεν λέτε και τα καλύτερα απ οτι εχω δει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και καταλαβα γ ποια λες,εχει τυχει να δω και εγω αυτά τα σχολια,και πώς τα αντιμετωπιζετε συνηθως διαφορα δυσαρεστα;
Να πω κατι αγγελικαρα,τα αρνητικά μην τα μοιράζεσαι γιατι να ξέρεις οτι καποιοι εχουν αντίθετη άποψη δεν γίνεται ολοι να συμφωνουμε.απλά ηθελα να το μοιραστώ
ωωω! την πατησες τωρα!!μετα ομως μην παραπονιεστε οτι δεν σας αφήνω να πάρετε ανάσα και οτι θέλετε να κάνετε διάλειμμα
επεστρεψε με φορα απο τα νευρα που ειχε πριν το κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!το επιθυμώ διακαως να με γαμησετε,να σας αρχισω στην πιπα,και να με παρετε και απ τις 2 τρυπες μου
μα τη φορα έτσι και αλλιως την είχαεπεστρεψε με φορα απο τα νευρα που ειχε πριν το κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!
Π.μ διάβασεποιος είναι αυτος ο Ανεστης ρε παιδια που δεν λέτε και τα καλύτερα απ οτι εχω δει
σε στραποναρει και σαημπερ δηλαδή?Ρε ζηλιαρογατε πιστεύεις οτι τα κανω αυτα σκόπιμα.
Εγω δεν ειμαι σαν και σενα συμφεροντολος.
Με την αγγελικα εχουμε δικια μας επικοινωνία
αυτες οι φήμες πώς βγηκαν;σε στραποναρει και σαημπερ δηλαδή?
αγορινα το έχεις πάει σε άλλο λεβελ εσύ
Θα μας πεις ομως σε ποσοστο ποσοι μπορουν μα ανταποκριθούν καταλληλως?μα τη φορα έτσι και αλλιως την είχα
Καλησπέρα Αγγελική θα ήθελα να σε γνωρίσω άμα θέλεις στείλε μου μα σου πω πως θα τα πόυμε από πραγτμικο προφίλγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
δεν ξερω,αμα δεν δοκιμάσω δεν λέω γνωμηΘα μας πεις ομως σε ποσοστο ποσοι μπορουν μα ανταποκριθούν καταλληλως?
Γιατι ενας παπαροφιλιπς εμαθα χυνει στο λεπτο και μετα μετραει τ αστρα
για ρώτα τον να σου πει, να δω τι φύκια θα γράψει και μετά, αναλόγως, θα σου βάλω τα ποστ του (από κάποιο από τα δεκάδες κλωνοπροφίλ του) να τον καμαρωσεις.αυτες οι φήμες πώς βγηκαν;
Αυτα που κανει αυτος νομίζει οτι τα κάνουν και οι άλλοιαυτες οι φήμες πώς βγηκαν;
δηλαδη φορα παντου???? ανοιγει η πορτα του δωματου και βουρ στον πατσα???????????????μα τη φορα έτσι και αλλιως την είχα
Βαλε μωρή και εδω κλαιν...για ρώτα τον να σου πει, να δω τι φύκια θα γράψει και μετά, αναλόγως, θα σου βάλω τα ποστ του (από κάποιο από τα δεκάδες κλωνοπροφίλ του) να τον καμαρωσεις.
μιλά μαρή Κασσιανή, ξεκωλιαρα του Λεοντίου και του νομου αχαϊας
εμ μαθημενη η κωλοτρουπιδα σου στις ψωλες και στα στραπον τόσα χρόνια.Βαλε μωρή και εδω κλαιν...
Απλα μπαχαλευεις το προφιλ της κοπέλας μονο και μονο επειδη σου εχω γινει εφιαλτης