TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 802
- Πόντοι
- 86
Aγγελικη τηλεφωνο επικοινωνιαs, για ραντεβουδεν ειναι ουτε σκυλος ουτε φίλος ,ενας απο αυτούς που με εχουν συναντήσει
Aγγελικη τηλεφωνο επικοινωνιαs, για ραντεβουδεν ειναι ουτε σκυλος ουτε φίλος ,ενας απο αυτούς που με εχουν συναντήσει
Έχεις «φρέσκο» φαν κλαμπ βλέπωδεν ειναι ουτε σκυλος ουτε φίλος ,ενας απο αυτούς που με εχουν συναντήσει
πουτσα να'ναι κ'οτι ναναι.........!!!!!!!!!!!!!!!!!......γεια σου Αγγελικαρα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ίδιο ειναι καλέ μου φίλε ειναι καύλα και λισσαει για πουτσα ...
πουτσα να'ναι κ'οτι ναναι.........!!!!!!!!!!!!!!!!!......γεια σου Αγγελικαρα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτός σίγουρα είναι στο φαν κλαμπΈχεις «φρέσκο» φαν κλαμπ βλέπω
εχω ορεξη ακόμα για συζητηση εδω μεσαΑγγελική ανέβασε μια φωτό την κωλάρα σου να ηρεμήσουν τα πνεύματα....
Για πες μας για ενα πολυ καλο γαμιση που εχεις να θυμασαι..........εχω ορεξη ακόμα για συζητηση εδω μεσα
τοσα που ειναι για ποιο να πρωτοπω χαχαΓια πες μας για ενα πολυ καλο γαμιση που εχεις να θυμασαι..........
Ξερω και εγω.... καποιο απο τα πολλα.....τοσα που ειναι για ποιο να πρωτοπω χαχα
It's a no from me. Αλλά ο καθένας με τα γούστα του.κώλος vs βυζια
Σειρές από τον στρατό ειμαστεΕσυ Milou είσαι οσκύλοςΦιλος της ?
Σειρές από τον στρατό ειμασΕσυ Milou είσαι οσκύλοςΦιλος της ?
Έχεις «φρέσκο» φαν κλαμπ βλέπω
Ξερω και εγω.... καποιο απο τα πολλα..
Ξερω και εγω.... καποιο απο τα πολλα.....
Ωστόσο ρε φίλος.. εσένα δεν σου μίλησα καν. Μήπως στο σχολείο τα άλλα παιδάκια δεν σε παίζανε ποδόσφαιρο κ έπαιζες το πουλακι σου στις τουαλέτες;;;;Εσυ Milou είσαι οσκύλοςΦιλος της ?
μα και εγω απόρησα που δεν αντεξα,πρώτη φορά που το έπαθα αυτό ,και σαφώς και δεν μου έχουν αρέσει ολοι οσοι μου ήρθαν ,αλλά εκατσα ολη μα ολη την ωρα,και κοίταγα να φύγουν ευχαριστημένοιΕνας απο τους λογους που παμε με call girl η και με ιεροδουλες στα ντελα ειναι οτι πρωτα βαζουμε μπροστα τη καλοπεραση μας
Το αν θα αρεσει στη κοπελα ο τροπος που πηδαμε,η πουτσα μας,η γευση του σπερματος μας,η εμφανιση μας και ενα καρο αλλα πραγματα εφοσον κανει αυτη τη δουλεια δε πρεπει να μας απασχολει.Το μονο που πρεπει να μας απασχολει πρεπει να ειναι η συμπεριφορα μας απεναντι στα κοριτσια.
Αν μας ενδιεφερε η καλοπεραση της κοπελας τοτε θα επρεπε να καθομασταν με τις γυναικες-κοπελες μας.
α δεν μασάς βλέπω να τα λες ,μπράβοΣειρές από τον στρατό ειμασ
Ωστόσο ρε φίλος.. εσένα δεν σου μίλησα καν. Μήπως στο σχολείο τα άλλα παιδάκια δεν σε παίζανε ποδόσφαιρο κ έπαιζες το πουλακι σου στις τουαλέτες;;;;
Έτσι εξηγείταιΣειρές από τον στρατό ειμαστε
κανενα πρόβλημα ,ο καθένας έχει τη γνώμη τουIt's a no from me. Αλλά ο καθένας με τα γούστα του.
δεν αξίζει καν να απαντήσω ,γιατί δεν θα βγαλω άκρηΜάλλον ο νταβατζακος προμοτορας της είσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το παίρνω πίσω της θείας του