swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 206
Καλησπερα..Ενταξει αυτη η αγγελια ειναι γνωστη
Καλησπερα... Μην περιμενεις και πολλα απο εκει.. Δυσκολο... Πηγαινε σε κανενα μαγαζι που υπαρχουν...Εγώ εδώ κ καιρό μιλάω στο kanesex με κόσμο αλλά δεν βλέπω τίποτα η η ποίο πολύ θέλουν να τους πεις τη θέλεις να κάνεις στη γυναίκα τους γ να τον πεζουν άλλη είναι γκέι κ θέλουν γ πάρτι τους... Γενικά δε βγαίνει άκρη άκρη κ θα ήθελα να μάθω αν έχει κάνει κάτι κάποιος από περιέργεια χωρίς να δώσει πληροφορίες απλά να ξέρουμε τι γίνεται
Δεν είναι εύκολο να βρεθώ σε μαγαζίΚαλησπερα... Μην περιμενεις και πολλα απο εκει.. Δυσκολο... Πηγαινε σε κανενα μαγαζι που υπαρχουν...
Υπάρχουν site γνωριμιών για ζευγάρια μόνο με πιστοποιημένα μέλη, καλύτερα να κοιτάξεις εκείΔεν είναι εύκολο να βρεθώ σε μαγαζί
Νομίζω ότι εκεί ψάχνουν ζευγάρι γ ζευγάρι... Το ανέφερα γιατί έχουν ένα σορό αγγελίες κ κάνεις δεν προχώρησε..Υπάρχουν site γνωριμιών για ζευγάρια μόνο με πιστοποιημένα μέλη, καλύτερα να κοιτάξεις εκεί
Συνήθως ναι, η πιθανότητα στην καλύτερη περίπτωση ένα ζευγάρι να ψάχνει μόνο άντρα είναι 1 στ 15.Νομίζω ότι εκεί ψάχνουν ζευγάρι γ ζευγάρι... Το ανέφερα γιατί έχουν ένα σορό αγγελίες κ κάνεις δεν προχώρησε..
Συνήθως ναι, η πιθανότητα στην καλύτερη περίπτωση ένα ζευγάρι να ψάχνει μόνο άντρα είναι 1 στ 15.
Eιναι πολυ δυσκολο...Με δωρακι εχω γνωρισει καποια ζευγαρια απο το kanesex..Aλλιως πολυ δυσκολο..Εγώ εδώ κ καιρό μιλάω στο kanesex με κόσμο αλλά δεν βλέπω τίποτα η η ποίο πολύ θέλουν να τους πεις τη θέλεις να κάνεις στη γυναίκα τους γ να τον πεζουν άλλη είναι γκέι κ θέλουν γ πάρτι τους... Γενικά δε βγαίνει άκρη άκρη κ θα ήθελα να μάθω αν έχει κάνει κάτι κάποιος από περιέργεια χωρίς να δώσει πληροφορίες απλά να ξέρουμε τι γίνεται
Απαντανε στο μειλ αλλα δεν εχω εμπειρια απο κονταΜόνο για πιπες
Είμαστε ζευγάρι στα 45 και η γυναίκα μου έχει αδυναμία στους πιτσιρικάδες.τρελαινεται να τους πλακώνει στις πίπες και να τη χύνουν στα βυζιά.γιαυτο λοιπόν θέλουμε γνωριμία με νεαρούς έως 30 καθαρούς σοβαρούς περιποιημένους.δεκτοι και δύο η τρεις φίλοι μαζί απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε δικό σας...kanesex.com
ξερει κανενας τι παιζει;;;
γεια, ειμαι νεος εδω. εχετε να προτεινετε καποιο ζευγαρι, μιας και με ψηνει η φαση. κατι νορμαλ γενικα
Κανενα ζευγαρι απο πατρα?
Κ ομως οπου ακούς πολλα κερασια...ρε μαν εισαι στην πηγη και δεν πινεις νερο?
εσυ επρεπε να μας δινεις ινφος απο πατρα...