Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
15
Like
1.578
Πόντοι
491
Πουρή,σε εμένα ψιλομύριζε κιόλας η περιοχή εκτός από το ότι ήθελε βίντσι για να σηκωθεί , εντελώς ντεκαυλέ κατάσταση, άντε γειά
Την περασμένη Πέμπτη που πέρασα με τη Βίκυ μια χαρά καυλωσε παντως,αλλά θέλει το χρόνο της και περιποίηση.
Όσο για μυρωδιές που λες,πότε δεν έχω αντιληφθεί κάτι.
Ίσα ισα το αντιθετο !!!!
Παντως μακάρι να ήταν και άλλες σαν τη Βίκυ.
Πολλές φόλες κυκλοφορούν και λίγες αξίζουν !!!!

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.314
Πόντοι
201
Βρε παιδια να ρωτησω κατι; εχουμε 2 ξεχωριστα σεξιον που μιλανε για τρανς και οι ερωτησεις ειναι παντα οι ιδιες. Ειναι καλη η ταδε, γνωμη για τη δεινα. Ξανα, ξανα και ξανα. Δεν ειναι μαλακια ολο αυτο;
Δεν γινεται να κοπει τουλαχιστον αυτη η μπουρδα το που τις βρισκουμε;
Γιατι δεν φτιαχνεται 1 ξεχωριστο σεξιον, να μαζευτουν ολες οι αγγελιες εκει να μη ρωταει ο καθενας. Να μπαινει και να βλεπει. Βαρεθηκα συνεχεια και τι κανει και που τη βρισκουμε

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.031
Πόντοι
446
Βρε παιδια να ρωτησω κατι; εχουμε 2 ξεχωριστα σεξιον που μιλανε για τρανς και οι ερωτησεις ειναι παντα οι ιδιες. Ειναι καλη η ταδε, γνωμη για τη δεινα. Ξανα, ξανα και ξανα. Δεν ειναι μαλακια ολο αυτο;
Γιατι δεν φτιαχνεται 1 ξεχωριστο σεξιον, να μαζευτουν ολες οι αγγελιες εκει να μη ρωταει ο καθενας. Να μπαινει και να βλεπει. Βαρεθηκα συνεχεια και τι κανει και που τη βρισκουμε
Α μπράβο

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
15
Like
1.578
Πόντοι
491
Σωστός !!!!

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
ρε μουτρα καλα δεν εχετε παρει αυτο τ μωρο ακομα ?????τ να σας πω ντροπη τρανς ειναι κανονικη ,πατε και χαλατε τ λεφτα σας σε μαλακιες
ναι σαν γυναικα ειναι...δεν ξεχωριζεις οτι ειναι τρανς :buck2:...εσυ ποσες φορες την πήρες την νικολετα;;;; :cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.217
Πόντοι
1.436
ρε μουτρα καλα δεν εχετε παρει αυτο τ μωρο ακομα ?????τ να σας πω ντροπη τρανς ειναι κανονικη ,πατε και χαλατε τ λεφτα σας σε μαλακιες
ουτε 40 ειμαι ουτε βοδιμπιλντεράς αλλά έτσι κι αλλιώς πουρό ψιλομπαζόλι αγορίτσι φαίνεται ...

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Πουρή,σε εμένα ψιλομύριζε κιόλας η περιοχή εκτός από το ότι ήθελε βίντσι για να σηκωθεί , εντελώς ντεκαυλέ κατάσταση, άντε γειά
έχω ακουσει από διάφορους οτι δεν της σηκώνεται της βiκυς....πάντως δεν μου φαινεται παράξενο...μια φορά που ειχα πάει με το που την είδα , τρόμαξα και έφυγα. Ειναι σαν γριά τρανς παλαίμαχη, καμια σχέση με κάποιες φωτογραφίες που υπάρχουν εδώ φουλ στα φίλτρα.... Απορώ που πάνε οντως άτομα και την πληρώνουν. Πιστεύω θα πρέπει να βρουν καμια αλλη στην Αγκυρας...και αυτη να βγει σε συνταξη

Τελευταία τροποποίηση:

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
15
Like
1.578
Πόντοι
491
έχω ακουσει από διάφορους οτι δεν της σηκώνεται της βiκυς....πάντως δεν μου φαινεται παράξενο...μια φορά που ειχα πάει με το που την είδα , τρόμαξα και έφυγα. Ειναι σαν γριά τρανς παλαίμαχη, καμια σχέση με κάποιες φωτογραφίες που υπάρχουν εδώ φουλ στα φίλτρα.... Απορώ που πάνε οντως άτομα και την πληρώνουν. Πιστεύω θα πρέπει να βρουν καμια αλλη στην Αγκυρας...και αυτη να βγει σε συνταξη
Εσύ κάνεις για προξενιό φίλε (χιούμορ κάνω )...!!!!
Εντάξει η Βίκυ δεν είναι και πιτσιρίκα, αλλά όχι και γριά.
Είναι μακράν καλύτερη από κάποιες φόλες γενικά ,αλλα και από μερικές που είναι πολύ μικρότερες από αυτήν και δεν τους σηκώνεται ούτε με σφαίρες.
Εμένα προσωπικά σαν ενεργητικός γουστάρω η Βίκυ και η κάθε Βίκυ να καυλωνει στη φάση επανω με μένα και όχι με το χαπάκι (δεν ειναι κακο αυτό)
Όπως με άλλες τρανς,έτσι και με την Βίκυ αν είσαι εντάξει τύπος και σε κάνουν κέφι θα περάσεις καλά.

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Εσύ κάνεις για προξενιό φίλε (χιούμορ κάνω )...!!!!
Εντάξει η Βίκυ δεν είναι και πιτσιρίκα, αλλά όχι και γριά.
Είναι μακράν καλύτερη από κάποιες φόλες γενικά ,αλλα και από μερικές που είναι πολύ μικρότερες από αυτήν και δεν τους σηκώνεται ούτε με σφαίρες.
Εμένα προσωπικά σαν ενεργητικός γουστάρω η Βίκυ και η κάθε Βίκυ να καυλωνει στη φάση επανω με μένα και όχι με το χαπάκι (δεν ειναι κακο αυτό)
Όπως με άλλες τρανς,έτσι και με την Βίκυ αν είσαι εντάξει τύπος και σε κάνουν κέφι θα περάσεις καλά.
τι να σου πω φιλε...εγώ την ειδα πολυ γερασμένη από κοντά...ειχα δει κατι φωτο της στο νημα της αγκυρας και πραγματικά δεν έχουν καμια απολύτως σχεση με το πως ειναι στην πραγματικότητα...αλλος άνθρωπος τελείως στις φωτογραφίες. Οποιος πάει θα το διαπιστώσει και μονος του...
εγώ πιστεύω οτι χρειάζεται νεο αίμα το μαγαζι....

Dokaris

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
6
Πόντοι
0

Έχει δοκιμάσει κανεις;

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.217
Πόντοι
1.436

Έχει δοκιμάσει κανεις;
Δυστυχώς ένα καλό λόγο δεν έχω διαβάσει πουθενά.
Μόνο θάψιμο . Τυχαίο ;

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
15
Like
1.578
Πόντοι
491
τι να σου πω φιλε...εγώ την ειδα πολυ γερασμένη από κοντά...ειχα δει κατι φωτο της στο νημα της αγκυρας και πραγματικά δεν έχουν καμια απολύτως σχεση με το πως ειναι στην πραγματικότητα...αλλος άνθρωπος τελείως στις φωτογραφίες. Οποιος πάει θα το διαπιστώσει και μονος του...
εγώ πιστεύω οτι χρειάζεται νεο αίμα το μαγαζι....
Είπαμε η Βικαρα δεν είναι πιτσιρικα,αλλά είναι μάχιμη πολύ στον αγωνα και μες την καυλα.
Όσο για το νέο αίμα που λες καλό είναι ναι,αλλά νέο αίμα που να μην το παίζει ντιβα , να μην ειναι μη μου άπτου και να μην πηγαίνεις μια φορά και μετά "γεια σας".
Το θέμα είναι να θες να ξαναπάς.
Προσωπικά περνάω πολύ καλά μαζί της κάθε φορά και είναι φουλ στην καυλα.

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
339
Πόντοι
21
ουτε 40 ειμαι ουτε βοδιμπιλντεράς αλλά έτσι κι αλλιώς πουρό ψιλομπαζόλι αγορίτσι φαίνεται ...

Είπαμε η Βικαρα δεν είναι πιτσιρικα,αλλά είναι μάχιμη πολύ στον αγωνα και μες την καυλα.
Όσο για το νέο αίμα που λες καλό είναι ναι,αλλά νέο αίμα που να μην το παίζει ντιβα , να μην ειναι μη μου άπτου και να μην πηγαίνεις μια φορά και μετά "γεια σας".
Το θέμα είναι να θες να ξαναπάς.
Προσωπικά περνάω πολύ καλά μαζί της κάθε φορά και είναι φουλ στην καυλα.
Είπαμε Βικαρα...μουναρα και ψυχαρα....

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
287
Πόντοι
21

Έχει δοκιμάσει κανεις;
Ότι χειρότερο μπορείς να δοκιμάσεις. Μεγάλη ξεπέτα. Μακρυά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom