Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 4.510
Η Ηρώ αξίζει;
Εγώ είμαι πολύ γέρος γι'αυτην .ρε μουτρα καλα δεν εχετε παρει αυτο τ μωρο ακομα ?????τ να σας πω ντροπη τρανς ειναι κανονικη ,πατε και χαλατε τ λεφτα σας σε μαλακιες
Φυλής 99 ίσως ; Αλλά δεν νομίζω ψιλομπαζόλες είναι εκεί .Θα μας τα φάνε τα λεφτά οι Βραζιλιάνες .Αν έχεις καλομάθει με Bruna , Cammy , Yara κλπ κλπ τι να κλάσουν οι άντρακλες οι τραβέλες εδώΟύτε εγώ είμαι fan μήπως κάποιο άλλο σπίτι θα ήταν ποιό πολύ της φάσης μας?
Πηγαίντε κάποιος στη Δεληγεώργη στο Μετάξι μεριά - να μας πείτε τι έχει τελικά και ώρες. Έχω να πάω από το 2008...χαχαντξ ρ μουτρο οτυ πεις
Ξέρεις τιμουλα φίλε μου;Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη κατα την αποψη μου (μονο παθητικη). Αν την δεις εξω, σιγουρα δεν την ξεχωριζεις απο γυναικα......
υπερβολικο σ βρυσκωΔεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη κατα την αποψη μου (μονο παθητικη). Αν την δεις εξω, σιγουρα δεν την ξεχωριζεις απο γυναικα......
Γενικά άμα ψάξεις, θα βρεις κριτικές. Κατά κύριον λόγο, έχει θετικό βαθμό. Οι περισσότεροι περνάν καλά. Προσωπικά δεν έχω εμπειρία.Τελικά λέει τίποτα?