poutsarasss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2025
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
χαχα κανε την αρχή και πες μας...ειναι ωραιο κοριτσι...νταρντανα τρανς ενεργοπαθητικη...Ναι αλλά ακόμα δεν έχει πάει κανείς χαχαχαχ
χαχα κανε την αρχή και πες μας...ειναι ωραιο κοριτσι...νταρντανα τρανς ενεργοπαθητικη...Ναι αλλά ακόμα δεν έχει πάει κανείς χαχαχαχ
Χαχαχαα περιμένω κανένα άλλονχαχα κανε την αρχή και πες μας...ειναι ωραιο κοριτσι...νταρντανα τρανς ενεργοπαθητικη...
O κάθε ένας σκέφτεται διαφορετικά....κανενα κομπλεξ...απλές ερωτήσεις έκανα και θιχτηκες παρα πολυ για κάποιο λογο...δεν θα έπρεπε να ειχες θιχτει τοσο πολυ. εσυ το έκανες τοσο θεμα. καλη συνεχεια.
Δεν είναι τρανςχαχα κανε την αρχή και πες μας...ειναι ωραιο κοριτσι...νταρντανα τρανς ενεργοπαθητικη...
Μιλήστε της πρώτα και θα καταλάβετε τι λεωO κάθε ένας σκέφτεται διαφορετικά....
Δεν είναι τρανς
Για αυτήν που λέει χωρίς δώρο γυμνασμένη κλπO κάθε ένας σκέφτεται διαφορετικά....
Δεν είναι τρανς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλήστε της πρώτα και θα καταλάβετε τι λεω
Τελικά λέει τίποτα?![]()
Alisia 25 ετον έλα να ξεσκιστούμε στα γαμισια. 697 658 4862
Έλα να καυλώσουμε και να χύσουμε παρέα είμαι η Αλισια τρανς παίζω ενεργό παθητικά ή παθητικά με δυνατά προσόντα Έλα να παίξουμε μαζί σε περιμένω στο χώρο μου +306984465447.kanesex.com
Πρόσφατη άποψη κανείς?? Αξίζει ως παθητική? Ξέρουμε τιμή?
Πρεζάκι αλλοπρόσαλλο. Πήγα σε έναν χώρο οκ, αλλά η τύπισσα είχε πάρει ουσίες και δεν ηταν στα συγκαλά της. Δεν συνέχισα παραπέρα.Τελικά λέει τίποτα?
Αυτό έχω διαπιστώσει και εγώΤο μόνο κακο της Βίκυς είναι ότι δεν της σηκώνεται πάντα
Πουρή,σε εμένα ψιλομύριζε κιόλας η περιοχή εκτός από το ότι ήθελε βίντσι για να σηκωθεί , εντελώς ντεκαυλέ κατάσταση, άντε γειάΑυτό έχω διαπιστώσει και εγώ
Ούτε εγώ είμαι fan μήπως κάποιο άλλο σπίτι θα ήταν ποιό πολύ της φάσης μας?Πουρή,σε εμένα ψιλομύριζε κιόλας η περιοχή εκτός από το ότι ήθελε βίντσι για να σηκωθεί , εντελώς ντεκαυλέ κατάσταση, άντε γειά
ρε μουτρα καλα δεν εχετε παρει αυτο τ μωρο ακομα ?????τ να σας πω ντροπη τρανς ειναι κανονικη ,πατε και χαλατε τ λεφτα σας σε μαλακιεςπως την βλέπετε παιδιά; το τόλμησε κανένας θαρραλέος ;![]()
![]()
Χωρίς Δωρα Πολύ Γυμνασμένη Όμορφη Για Αθλητή μόνο -- Whatsapp - ΔΙΑΒΑΣΕ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ειμαι Όμορφη και Γυμνασμενη με φυσική Ομορφιά Πρόσωπο και Θηλυκό Σώμα, με Δικά μου Μακρυά Μαλλιά . Οι φότος μου είναι 1.000% αληθινές. Δεν έχω απορριφθεί ποτέ από άντρες που γουστάρουν τρανς . Είμαι Ευκατάστατη, Μένω σε ομορφο σπιτι. Ψάχνω ότι ψάχνετε όλοι, δηλαδή να περάσουμε καλά και...kanesex.com
Εγώ είμαι πολύ γέρος γι'αυτην .ρε μουτρα καλα δεν εχετε παρει αυτο τ μωρο ακομα ?????τ να σας πω ντροπη τρανς ειναι κανονικη ,πατε και χαλατε τ λεφτα σας σε μαλακιες
Φυλής 99 ίσως ; Αλλά δεν νομίζω ψιλομπαζόλες είναι εκεί .Θα μας τα φάνε τα λεφτά οι Βραζιλιάνες .Αν έχεις καλομάθει με Bruna , Cammy , Yara κλπ κλπ τι να κλάσουν οι άντρακλες οι τραβέλες εδώΟύτε εγώ είμαι fan μήπως κάποιο άλλο σπίτι θα ήταν ποιό πολύ της φάσης μας?
Πηγαίντε κάποιος στη Δεληγεώργη στο Μετάξι μεριά - να μας πείτε τι έχει τελικά και ώρες. Έχω να πάω από το 2008...χαχαντξ ρ μουτρο οτυ πεις
Ξέρεις τιμουλα φίλε μου;Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη κατα την αποψη μου (μονο παθητικη). Αν την δεις εξω, σιγουρα δεν την ξεχωριζεις απο γυναικα......
υπερβολικο σ βρυσκωΔεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη κατα την αποψη μου (μονο παθητικη). Αν την δεις εξω, σιγουρα δεν την ξεχωριζεις απο γυναικα......