Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Πουρή,σε εμένα ψιλομύριζε κιόλας η περιοχή εκτός από το ότι ήθελε βίντσι για να σηκωθεί , εντελώς ντεκαυλέ κατάσταση, άντε γειά
έχω ακουσει από διάφορους οτι δεν της σηκώνεται της βiκυς....πάντως δεν μου φαινεται παράξενο...μια φορά που ειχα πάει με το που την είδα , τρόμαξα και έφυγα. Ειναι σαν γριά τρανς παλαίμαχη, καμια σχέση με κάποιες φωτογραφίες που υπάρχουν εδώ φουλ στα φίλτρα.... Απορώ που πάνε οντως άτομα και την πληρώνουν. Πιστεύω θα πρέπει να βρουν καμια αλλη στην Αγκυρας...και αυτη να βγει σε συνταξη

Τελευταία τροποποίηση:

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
14
Like
1.528
Πόντοι
491
έχω ακουσει από διάφορους οτι δεν της σηκώνεται της βiκυς....πάντως δεν μου φαινεται παράξενο...μια φορά που ειχα πάει με το που την είδα , τρόμαξα και έφυγα. Ειναι σαν γριά τρανς παλαίμαχη, καμια σχέση με κάποιες φωτογραφίες που υπάρχουν εδώ φουλ στα φίλτρα.... Απορώ που πάνε οντως άτομα και την πληρώνουν. Πιστεύω θα πρέπει να βρουν καμια αλλη στην Αγκυρας...και αυτη να βγει σε συνταξη
Εσύ κάνεις για προξενιό φίλε (χιούμορ κάνω )...!!!!
Εντάξει η Βίκυ δεν είναι και πιτσιρίκα, αλλά όχι και γριά.
Είναι μακράν καλύτερη από κάποιες φόλες γενικά ,αλλα και από μερικές που είναι πολύ μικρότερες από αυτήν και δεν τους σηκώνεται ούτε με σφαίρες.
Εμένα προσωπικά σαν ενεργητικός γουστάρω η Βίκυ και η κάθε Βίκυ να καυλωνει στη φάση επανω με μένα και όχι με το χαπάκι (δεν ειναι κακο αυτό)
Όπως με άλλες τρανς,έτσι και με την Βίκυ αν είσαι εντάξει τύπος και σε κάνουν κέφι θα περάσεις καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom