Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.807
- Πόντοι
- 1.436
Σύμφωνα με το insta και τα πουτανοσάιτ ναι .Μύκονο δεν είναι αυτές τώρα;
Σύμφωνα με το insta και τα πουτανοσάιτ ναι .Μύκονο δεν είναι αυτές τώρα;
Την έχουν δεί ντίβες.... άμα κ εμείς σαν πελάτες της δίνουμε αξία...Οι κακές παρέες φταίνε...
Πολύ δυνατό φίλε μου... θέλει 200€ σίγουρα μια φορά θα αξίζει...Αυτή την καύλα την έχει δοκιμάσει κανείς ;
Παίζει καμιά τρανς σε στούντιο?
100/150 μού είχε γράψει πριν από 1 μήνα , τι έγινε , πήρε Α.Τ.Α.;Πολύ δυνατό φίλε μου... θέλει 200€ σίγουρα μια φορά θα αξίζει...
Καλησπερα σε ολους. Εκανα σημερα μαζι της ραντεβου στο κεντρο. Δεν ειναι οπως στις ωωτογραφιες. Ειναι πιο σκληρο .
Στην πραξη Ηταν ξεπετακαι οπως μούπε: δεν θα χυσω μαζι σου γιατι εχω
Καλησπερα σε ολους. Εκανα σημερα μαζι της ραντεβου στο κεντρο. Δεν ειναι οπως στις ωωτογραφιες. Ειναι πιο σκληρο .
Στην πραξη Ηταν ξεπετακαι οπως μούπε: δεν θα χυσω μαζι σου γιατι εχω
Στην πραξη Ηταν ξεπετακαι οπως μούπε: δεν θα χυσω μαζι σου γιατι εχω και αλλο ραντεβου μετα
Επειδή γνωρίζω το συγκεκριμένο ραντεβού και άτομο παραθέτω τα εξής: Δε συμφωνήθηκε ποτε πριν το ραντεβού ότι θα έχει και τελείωμα από πλευράς μου. Αν είχα συμφωνήσει και δε το έκανα, σωστά θα έπραττε να το σχολίαζε. Είναι δυνατόν να μπορεί να τελειώσει ένα άτομο με όλα τα ραντεβού? Είναι έξτρα υπηρεσία και είναι γνωστό πλέον. Επίσης γράφει ότι είμαι ξεπέτα. Και τον γαμησα τον κύριο και με γαμησε και με τσιμπουκωσε και τον τσιμπουκωσα. Και αν όντως όπως λέει δεν ημουν στις προσδοκιες του γιατι ζητησε δευτερο γυρο? Του ειπα οτι ειναι +70 και μου λεει γιατι δε σαρεσω ? Και του απαντησα εχω δει και πιο ωραιους. Σπαστηκε και εφυγε αρων αρων .Γράφω λοιπόν αυτό για να πω ότι θα χαρώ να έχω πελάτες αρσενικα και όχι κακοπουστες σα το κύριο.Καλησπερα σε ολους. Εκανα σημερα μαζι της ραντεβου στο κεντρο. Δεν ειναι οπως στις ωωτογραφιες. Ειναι πιο σκληρο .
Στην πραξη Ηταν ξεπετακαι οπως μούπε: δεν θα χυσω μαζι σου γιατι εχω και αλλο ραντεβου μετα
Καλλεργη 33 πριν κανα χρονο ειχε τωρα δεν ξερωΣε μουρδελα που βρίσκουμε τρανς ενεργητικές φυλής 99 άγκυρας 1 και πιπινου54; Υπάρχει κάτι άλλο;
Παίζει καμιά τρανς σε στούντιο?
ε πως θα βγει το μηνιάτικο;
Αυτη νομιζει οτι πηγε η στο Ντουμπαι η στο Λας Βεγκας.
1500€ ,δηλ
Μάλλον πρέπει να πάει στο Λας Βέργγας , Βρεγμένας Βέργγας
Απαντώ στον εαυτό μου ...Αυτή την καύλα την έχει δοκιμάσει κανείς ;