Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Δν είναι της παρέας με τα κοκορετσάκια που ανεβοκατεβαίνουν Σαλόνικα?
Δν είναι της παρέας με τα κοκορετσάκια που ανεβοκατεβαίνουν Σαλόνικα?
Ποια εννοείς κοκορετσακια ρε φίλε δεν έχω ιδέα....Δν είναι της παρέας με τα κοκορετσάκια που ανεβοκατεβαίνουν Σαλόνικα?
Ο νοών νοήτο αλεπουδιάρη μου...Ποια εννοείς κοκορετσακια ρε φίλε δεν έχω ιδέα....
Πρέπει να ειναιΔν είναι της παρέας με τα κοκορετσάκια που ανεβοκατεβαίνουν Σαλόνικα?
Τονεκαψες....Ο νοών νοήτο αλεπουδιάρη μου...
Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Κάνει πίπα με προφυλακτικό, αυτή όμως δέχεται να της κάνεις πίπα ακαποτα;
Ο νοών νοήτο αλεπουδιάρη μου...
Με έκαψε όλα τα εγκεφαλικά κύτταραΤονεκαψες....
Lisy lopezLisy lopez η vivi carvalho? Ποια προτείνεται;
και εγώ την ίδια απορία δημοσίευσα , έστειλα μήνυμα, 70 η ώρα σε χώρο της , ενεργοπαθητική λέει. Αυτά ξέρω μόνο.Καλησπέρα παίδες , έχει κανεις εμπειρία με τη συγκεκριμένη ;
Λυδία μικρή καυλιαρα WhatsApp 6947089733
Είμαι η Λυδία, μικρη τρανς 20 χρόνων με κωλάρα και ψωλάρα που χύνει. Εντυπωσιακό και φλογερό κοριτσάκι διαφορετικού τύπου , πειρασμός για κάθε αρσενικό. Καστανομάλλα ,φυσική ομορφιά, με άψογες αναλογίες και καυλωμένη μπρος-πίσω. Ιδανική για girlfriend experience. Συζητήσιμο και κάθε είδους...kanesex.com
Και γώ της έστειλα και μου είπε τα ίδια , δεν είναι στην πόλη μου ακόμα απλα μου κάνει εντύπωση που κανεις δεν έχει γράψει κριτική γι αυτήνκαι εγώ την ίδια απορία δημοσίευσα , έστειλα μήνυμα, 70 η ώρα σε χώρο της , ενεργοπαθητική λέει. Αυτά ξέρω μόνο.
Καλησπερα σε ολους. Εκανα σημερα μαζι της ραντεβου στο κεντρο. Δεν ειναι οπως στις ωωτογραφιες. Ειναι πιο σκληρο .Και γώ της έστειλα και μου είπε τα ίδια , δεν είναι στην πόλη μου ακόμα απλα μου κάνει εντύπωση που κανεις δεν έχει γράψει κριτική γι αυτήν
Οι κακές παρέες φταίνε...Keeti,calisto,Alexandra...,Στα εγχώρια είναι ότι καλύτερο υπάρχει αλλά 150 με 200 και άμα έχουν όρεξη και άμα στο σηκώσουν το τηλέφωνο....
Τι εννοείς δεν είναι όπως τις φωτογραφίες πιο σκληρό ; Επίσης στην αγγελία δε δείχνει πούτσα, έχει μέγεθος; Της σηκώνεται κανονικά;Καλησπερα σε ολους. Εκανα σημερα μαζι της ραντεβου στο κεντρο. Δεν ειναι οπως στις ωωτογραφιες. Ειναι πιο σκληρο .
Στην πραξη Ηταν ξεπετακαι οπως μούπε: δεν θα χυσω μαζι σου γιατι εχω και αλλο ραντεβου μετα
Κροσαρα πρέπει να ναι όντως αλλα από τις φωτό φαίνεται πολύ καλό κρίμα αν είναι ξεπέταΜάλλον πιο αντρουά εννοεί.