Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

etsiapla26

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0

γνώμες/ εμπειρίες?

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
429
Πόντοι
21
παρ'όλα αυτά αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω επι του θέματος στείλε.
Δες από ποια κλαμπ ανεβάζει , τραβά βόλτα και χωσου κατευθείαν. Να φαίνεσαι κυριλέ όμως μην πας με φόρμα

TopGun96

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2020
Like
8
Πόντοι
0

γνώμες/ εμπειρίες?εχει αρκετά βίντεο με ακαποτα οπότε από εμένα είναι απαγορευτικό

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
429
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες γνωρίζουμε κάτι για zhanna frost; Την έχω δει τικ τοκ δεν έχω onlyfans. Όποιος γνωρίζει αν κάνει συναντήσεις ας στείλει.
Έλα μαν της μίλησα. Της είπα πόσα για μια ώρα κλπ και από εκεί το πήγαινε από εδώ το πήγαινε για να μου πουλήσει βίντεο της (στο ονλυφανς όλο αυτό). Αυτό που δεν καταλαβαίνουν αυτά τα χαζά πιτσιρικια είναι ότι νομίζουν έχουν να κάνουν με πυρφόρους αγαπουληδες. Μλκες μην πάτε και δίνετε τα λεφτά σας σε σούργελα και τελειωμένες που ζητάνε 300 ευρώ για μια ώρα όπως κάτι Βραζιλιάνες. Χαλάτε την πιάτσα.
Εν ολίγης δεν μου έλεγε οπότε σταμάτησα να της μιλάω

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
429
Πόντοι
21
Έλα μαν της μίλησα. Της είπα πόσα για μια ώρα κλπ και από εκεί το πήγαινε από εδώ το πήγαινε για να μου πουλήσει βίντεο της (στο ονλυφανς όλο αυτό). Αυτό που δεν καταλαβαίνουν αυτά τα χαζά πιτσιρικια είναι ότι νομίζουν έχουν να κάνουν με πυρφόρους αγαπουληδες. Μλκες μην πάτε και δίνετε τα λεφτά σας σε σούργελα και τελειωμένες που ζητάνε 300 ευρώ για μια ώρα όπως κάτι Βραζιλιάνες. Χαλάτε την πιάτσα.
Εν ολίγης δεν μου έλεγε οπότε σταμάτησα να της μιλάω
Είχα στείλει και στη Nancy Gallos η οποία ήθελε πρώτα να να ξοδέψω λεφτά για πάρτη της στο ονλυφανς και μετά θα μου έλεγε αν κάνει εσκορτιλικια. Εντωμεταξύ αυτή δεν κάνει πιάτσα στη συγγρου;

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.277
Πόντοι
206
Είχα στείλει και στη Nancy Gallos η οποία ήθελε πρώτα να να ξοδέψω λεφτά για πάρτη της στο ονλυφανς και μετά θα μου έλεγε αν κάνει εσκορτιλικια. Εντωμεταξύ αυτή δεν κάνει πιάτσα στη συγγρου;
Έκανε σίγουρα, αν συνεχίζει να κάνει δεν ξέρω. Έχει καιρό να κάνει love απο Συγγρού στο tiktok. Ισως και να το έκοψε το πεζοδρόμιο.

Unstopable

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Like
923
Πόντοι
80
Καλησπέρα ομάδα!! Θέλουμε με την γυναίκα να δοκιμάσουμε για την εμπειρία με έναν κοριτσαρο… τι θα προτείνατε για πρώτη φορά;;

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.807
Πόντοι
1.436

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
470
Πόντοι
21

γνώμες/ εμπειρίες?
πολυ φτηνα τη παιρνεις, καλο παδι ευγενικο.μεγαλο εργαλειο, καλη διαθεση. Πανυψηλη αλλα, καμμια σχεση με τις φωτο.Την εχει καψει ο πλαστικος στο σωμα, ιδιως οι γλουτοι ειναι εξωγηινοι

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
πολυ φτηνα τη παιρνεις, καλο παδι ευγενικο.μεγαλο εργαλειο, καλη διαθεση. Πανυψηλη αλλα, καμμια σχεση με τις φωτο.Την εχει καψει ο πλαστικος στο σωμα, ιδιως οι γλουτοι ειναι εξωγηινοι
καλησπέρα, όταν λες πολύ φτηνά ??και το "καμία σχέση με την φώτο" είναι δηλαδή παραμορφωμένη ? thanks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom