You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Φαντασία είναι και οργιάζει... κάλμα ντίαρΑυτό από πού προκύπτει; Μακάρι να εμπενε κ η Αλίκη να υπερασπιστεί το όνομα της ...
Με τέτοια φαντασία .... Λογικά τα σχόλια !!! Keep walking doarΦαντασία είναι και οργιάζει... κάλμα ντίαρ
Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Η απάντηση σού έκανε την φαντασία μου.... πραγματικότητα ..ντίαρ....
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
διαβαζα διαφορα για την Αλικη τα οποια με εκαναν να μην την επισκεφτω ενω ηθελα.
τελικα πριν δυο τρεις μηνες την επισκεφτηκα. ευκολη συνενοηση, ο χωρος της νεα σμυρνη κοντα στην συγγρου, πολυ περιποιημενος και πεντακαθαρος.
η Αλικη ειναι πετιτ οπως στις φωτο, αδυνατη κοντουλα και πολυ θηλυκη στο προσωπο, εχει στηθος τοσο οσο πρεπει για αυτο το κορμι.
στον αγωνα τωρα καβλωνει πολυ ευκολα, καλο εργαλειο, και της αρεσει πολυ να ειναι ενεργητικη.
αν της δωσεις το οκ, ανεβαζει πολυ ρυθμο.
δεν θυμαμαι αν εδωσα 60 η 70, αλλα περασα πολυ καλα, την βαζω στις τοπ ελληνιδες ενεργητικες.
για την Αλικη ισχυει οτι και για ολες τις ιεροδουλες τρανς η γυναικες.
αν εισαι καθαρος και ευγενικος θα περασεις ομορφα.
θα την επισκεφτω ξανα σιγουρα στο μελλον.
τελικα πριν δυο τρεις μηνες την επισκεφτηκα. ευκολη συνενοηση, ο χωρος της νεα σμυρνη κοντα στην συγγρου, πολυ περιποιημενος και πεντακαθαρος.
η Αλικη ειναι πετιτ οπως στις φωτο, αδυνατη κοντουλα και πολυ θηλυκη στο προσωπο, εχει στηθος τοσο οσο πρεπει για αυτο το κορμι.
στον αγωνα τωρα καβλωνει πολυ ευκολα, καλο εργαλειο, και της αρεσει πολυ να ειναι ενεργητικη.
δεν θυμαμαι αν εδωσα 60 η 70, αλλα περασα πολυ καλα, την βαζω στις τοπ ελληνιδες ενεργητικες.
Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Σαν απολύτως και αυστηρώς ενεργητικός που είμαι...για μένα...ο ενεργητικός ρόλος σε ένα τράνς...με φρενάρει στο να επισκεφθώ.... παρόλο που το συγκεκριμένο μουτράκι και κορμάκι με καυλώνει αφάνταστα....διαβαζα διαφορα για την Αλικη τα οποια με εκαναν να μην την επισκεφτω ενω ηθελα.

xxx trans Nicolexxx
Τρανς Νικόλ για συνάντηση στο χώρο μου κέντρο, ξενοδοχεία είτε στο χώρο σου. Καυτή θηλυκή. Κάλεσε με στο 6970843844.

batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.809
- Πόντοι
- 606
καμια σχεσηΕντωμεταξύ η φάτσα ΙΔΙΑ με την Ανδριάνα Χωματιανου...
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.809
- Πόντοι
- 606
δεν θα μαθουμε .....αλλα εγω ξερω οτυ κανε πιατσα πριν περιπου 15 χρονια συγγρου οποτε αν τοτε ηταν πχ 20 σιν 15 ειναι καπου 35 ...πολυ καλη για 35 σ εμφανιση αλλα απο τμη ειναι στα 200 κ δεν πεφτει μ τηποταΝομίζω είχα δει στο Ινσταγκραμ πέρυσι κάτι γενέθλια και ήταν 28-29 το νούμερο πάνω στην τούρτα
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 1.446
Σε κάποια αγγελία το είχα δει 150 νομίζω ...δεν βαριέσαι , από κώλο που δεν τρως τι σε νοιάζει πόσο κάν'...δεν θα μαθουμε .....αλλα εγω ξερω οτυ κανε πιατσα πριν περιπου 15 χρονια συγγρου οποτε αν τοτε ηταν πχ 20 σιν 15 ειναι καπου 35 ...πολυ καλη για 35 σ εμφανιση αλλα απο τμη ειναι στα 200 κ δεν πεφτει μ τηποτα
Φίλε μου τι είναι αυτά που λες? Βρίσκεσε σε ενα all about sex site. Υπάρχει και κατηγορία για gay lesbian στο φορουμ. Λες να την έβαλαν για τους straight?ποτέ δεν κατάλαβα πώς εισχώρησαν στο μπουρδέλα οι συνάνθρωποι μας που βρίσκονται εκτος του φάσματος των straight.
είναι απόφαση των διαχειριστών/ιδιοκτητών ?
η άποψή μου είναι ότι εδώ , όπως παραπέμπει και ο τίτλος του site, είναι χώρος για straight γαμιάδες...τώρα το έχουμε κάνει κουλουβάχατα.
παραδοσιακά τα μπουρδέλα μας φέρνουν στο νου πουτάνες και γαμιάδες....
δηλ αν μπαίναμε εμείς οι λεγόμενοι straight se gay χώρο δεν θα μας έκραζαν?
ας έχουμε μια απάντηση από τους διαχειρηστές (αν είναι εφικτό) παρακαλώ.
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.809
- Πόντοι
- 606
Εγω φιλε την εχω πσρει πολλες φορες αλλα την εχω αποθημενο δυστηχως δεν μ χει φυγει ....Σε κάποια αγγελία το είχα δει 150 νομίζω ...δεν βαριέσαι , από κώλο που δεν τρως τι σε νοιάζει πόσο κάν'...
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 2.073
- Πόντοι
- 446
Δε βρίσκω ούτε παλιά κριτικήΠρόσφατη εμπειρία;;![]()
xxx trans Nicolexxx
Τρανς Νικόλ για συνάντηση στο χώρο μου κέντρο, ξενοδοχεία είτε στο χώρο σου. Καυτή θηλυκή. Κάλεσε με στο 6970843844.kanesex.com
makiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0

KORINTHOS - ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ - ΛΑΟΥΡΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΑΝΣ ΚΑΥΛΑ
ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ❤️ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΗ ΦΟΥΛ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ❤️ 100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟ! ΤΟΠ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΡΑΝΣ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ 14.00-22.00 ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ +ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ...

SatoshiKon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Λένε ότι είναι καλή
Αυτη ειναι στα 70?Καλημερα. Ξέρει κάποιος κάτι για την παρακάτω?
![]()
Λυδία στην Αθήνα ! 6947089733 Viber WhatsApp
Είμαι η Λυδία, μικρη τρανς 20 χρόνων με βυζάρες κωλάρα και ψωλαρα που χυνει. Εντυπωσιακό και φλογερό κοριτσάκι διαφορετικού τύπου , πειρασμός για κάθε αρσενικό. Καστανομάλλα ,φυσική ομορφιά, με άψογες αναλογίες, θηλυκότατη,και πάντα με καύλες. Ιδανική για girlfriend experience. Συζητήσιμο και...kanesex.com
Τελευταία τροποποίηση:
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Η elenasunrise ειναι. Τωρα γιατί άλλαξε όνομα...άγνωστο!Καλησπέρα άμα ξέρει κάποιος κάτι να μου στείλει ένα μήνυμα![]()
ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ❤️ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΗ ΦΟΥΛ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ❤️ 100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟ! ΤΟΠ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΡΑΝΣ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ 14.00-22.00 ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ +ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ...kanesex.com
Πολύ καλή,να παςΚαλησπέρα άμα ξέρει κάποιος κάτι να μου στείλει ένα μήνυμα![]()
ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ❤️ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΗ ΦΟΥΛ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ❤️ 100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟ! ΤΟΠ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΡΑΝΣ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ 14.00-22.00 ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ +ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ...kanesex.com
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.636
- Πόντοι
- 491
Η Elena Sunrise ειναι !!!!Καλησπέρα άμα ξέρει κάποιος κάτι να μου στείλει ένα μήνυμα![]()
Είναι πολύ καλή και αξίζει !!!!
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.809
- Πόντοι
- 606
πες μας κ αλλα μουτρο θελουμε ν μαθουμε κ μεις!!!!!!!!!!!!
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.809
- Πόντοι
- 606
αν εισαι ενεργητικος τραβα πολυ φιλικο ατωμο σ ευχαριστο χωρο τ δυνει ολα απο τ υδα κωστος 70Αυτη ειναι στα 70?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K