Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Tzimis gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
24
Πόντοι
0
περισσοτερο ενεργητική ειναι αυτη....πάντως στα θετικά της οτι αναφέρει οτι έχει πρόσφατες εξετάσεις για ΣΜΝ να δειξει...με αλλες πας και δεν ξέρεις τι μπορει να έχουν...
Πάντως, έχουν γράψει κι άλλοι πως η συγκεκριμένη είναι απότομη στην επικοινωνία
Ναι είναι φουλ στα ψυχολογικά!

Tzimis gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Και εγώ ξενερώνω με τις ψεύτικες ηλικίες πείτε της.
26 χρονών μπορεί να ήταν πριν 10 χρόνια.
Παρόλα αυτά, παραμένει εντυπωσιακή εννοείται. Αλλά το ψέμα, είναι ψέμα.
Γύρω στα 35 είναι.

Cinobo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
202
Πόντοι
20
Καλημερα. Ξέρει κάποιος κάτι για την παρακάτω?

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Καλημερα. Ξέρει κάποιος κάτι για την παρακάτω?

Λένε ότι είναι καλή

TabooG

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Like
12
Πόντοι
0

TabooG

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Αυτό από πού προκύπτει; Μακάρι να εμπενε κ η Αλίκη να υπερασπιστεί το όνομα της ...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
224
Πόντοι
1
διαβαζα διαφορα για την Αλικη τα οποια με εκαναν να μην την επισκεφτω ενω ηθελα.
τελικα πριν δυο τρεις μηνες την επισκεφτηκα. ευκολη συνενοηση, ο χωρος της νεα σμυρνη κοντα στην συγγρου, πολυ περιποιημενος και πεντακαθαρος.
η Αλικη ειναι πετιτ οπως στις φωτο, αδυνατη κοντουλα και πολυ θηλυκη στο προσωπο, εχει στηθος τοσο οσο πρεπει για αυτο το κορμι.
στον αγωνα τωρα καβλωνει πολυ ευκολα, καλο εργαλειο, και της αρεσει πολυ να ειναι ενεργητικη.
αν της δωσεις το οκ, ανεβαζει πολυ ρυθμο.
δεν θυμαμαι αν εδωσα 60 η 70, αλλα περασα πολυ καλα, την βαζω στις τοπ ελληνιδες ενεργητικες.
για την Αλικη ισχυει οτι και για ολες τις ιεροδουλες τρανς η γυναικες.
αν εισαι καθαρος και ευγενικος θα περασεις ομορφα.
θα την επισκεφτω ξανα σιγουρα στο μελλον.

Εγγρ.
17 Απρ 2024
Like
143
Πόντοι
0
διαβαζα διαφορα για την Αλικη τα οποια με εκαναν να μην την επισκεφτω ενω ηθελα.
τελικα πριν δυο τρεις μηνες την επισκεφτηκα. ευκολη συνενοηση, ο χωρος της νεα σμυρνη κοντα στην συγγρου, πολυ περιποιημενος και πεντακαθαρος.
η Αλικη ειναι πετιτ οπως στις φωτο, αδυνατη κοντουλα και πολυ θηλυκη στο προσωπο, εχει στηθος τοσο οσο πρεπει για αυτο το κορμι.
στον αγωνα τωρα καβλωνει πολυ ευκολα, καλο εργαλειο, και της αρεσει πολυ να ειναι ενεργητικη.
αν της δωσεις το οκ, ανεβαζει πολυ ρυθμο.
δεν θυμαμαι αν εδωσα 60 η 70, αλλα περασα πολυ καλα, την βαζω στις τοπ ελληνιδες ενεργητικες.
για την Αλικη ισχυει οτι και για ολες τις ιεροδουλες τρανς η γυναικες.
αν εισαι καθαρος και ευγενικος θα περασεις ομορφα.
θα την επισκεφτω ξανα σιγουρα στο μελλον.
Σαν απολύτως και αυστηρώς ενεργητικός που είμαι...για μένα...ο ενεργητικός ρόλος σε ένα τράνς...με φρενάρει στο να επισκεφθώ.... παρόλο που το συγκεκριμένο μουτράκι και κορμάκι με καυλώνει αφάνταστα....

Panos2323

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Πρόσφατη εμπειρία;;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.584
Πόντοι
606
Νομίζω είχα δει στο Ινσταγκραμ πέρυσι κάτι γενέθλια και ήταν 28-29 το νούμερο πάνω στην τούρτα
δεν θα μαθουμε .....αλλα εγω ξερω οτυ κανε πιατσα πριν περιπου 15 χρονια συγγρου οποτε αν τοτε ηταν πχ 20 σιν 15 ειναι καπου 35 ...πολυ καλη για 35 σ εμφανιση αλλα απο τμη ειναι στα 200 κ δεν πεφτει μ τηποτα

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
2.981
Πόντοι
1.436
δεν θα μαθουμε .....αλλα εγω ξερω οτυ κανε πιατσα πριν περιπου 15 χρονια συγγρου οποτε αν τοτε ηταν πχ 20 σιν 15 ειναι καπου 35 ...πολυ καλη για 35 σ εμφανιση αλλα απο τμη ειναι στα 200 κ δεν πεφτει μ τηποτα
Σε κάποια αγγελία το είχα δει 150 νομίζω ...δεν βαριέσαι , από κώλο που δεν τρως τι σε νοιάζει πόσο κάν'...

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
ποτέ δεν κατάλαβα πώς εισχώρησαν στο μπουρδέλα οι συνάνθρωποι μας που βρίσκονται εκτος του φάσματος των straight.

είναι απόφαση των διαχειριστών/ιδιοκτητών ?

η άποψή μου είναι ότι εδώ , όπως παραπέμπει και ο τίτλος του site, είναι χώρος για straight γαμιάδες...τώρα το έχουμε κάνει κουλουβάχατα.

παραδοσιακά τα μπουρδέλα μας φέρνουν στο νου πουτάνες και γαμιάδες....

δηλ αν μπαίναμε εμείς οι λεγόμενοι straight se gay χώρο δεν θα μας έκραζαν?

ας έχουμε μια απάντηση από τους διαχειρηστές (αν είναι εφικτό) παρακαλώ.
Φίλε μου τι είναι αυτά που λες? Βρίσκεσε σε ενα all about sex site. Υπάρχει και κατηγορία για gay lesbian στο φορουμ. Λες να την έβαλαν για τους straight?

• Like
Αντιδράσεις: VaR22

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.584
Πόντοι
606
Σε κάποια αγγελία το είχα δει 150 νομίζω ...δεν βαριέσαι , από κώλο που δεν τρως τι σε νοιάζει πόσο κάν'...
Εγω φιλε την εχω πσρει πολλες φορες αλλα την εχω αποθημενο δυστηχως δεν μ χει φυγει ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom