Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
κουκλιτσα...εχει δοκιμασει κανεις ?

ιταλίδα κρος (χωρίς στήθος) με πολύ ωραίο σώμα και καταπληκτικό πισινό. Μόνον για ενεργητικούς καθότι από την προσωπική μου εμπειρία κατάλαβα ότι είναι πιο θηλυκή  κι από γυναίκα.  Στα 50 ευρώ με άνεση χρόνο και διαμέρισμα κάπου στο κέντρο κάτω από την Ομόνοια.

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Ποια είναι η καλύτερη τρανς για αρχάριους?

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16

Nteminio2121

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καμια ελληνιδα trans να ερχεται σπιτι εμφανιση γυναικα και ελληνιδα γνωριζουμε;

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
σχεδόν όλες οι τρανς, μετά από συνεννόηση, έρχονται σε δικό σου χώρο ή σε ξενοδοχείο.
με την ανάλογη χρέωση φυσικά. Ταξί + ότι ζητήσει για το outcall

Johnvirgin

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά ειμαι παρθένος καμία τρανσ που να ξέρει από αυτά και να πάρει με το μαλακό ξέρετε ?

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
να πάρει ή να σε πάρει . Γίνε σαφής :think:

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Συναδελφοι καλησπερα απο την ομορφη Βologna της Ιταλιας. Γενικα ησυχη και φλωρικη πολυ. Δεν παιζει πολυ τραβελι εδω δυστυχως. Μπανισα ομως ενα κροσακι και λεω να το παρω

Τα λεμε για τα νεοτερα...

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
πάρε αυτήν που σου αρέσει, όχι αυτήν που σου προτείνουν εδώ μέσα και δεν είναι ανάγκη να κάνετε ολοκληρωμένο σεξ. Κάνε ξεκίνημα με στοματικό την πρώτη φορά και βλέπεις. Αυτή είναι η άποψή μου.

εννοώ να με παρει

Εγγρ.
7 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ψάχνω ώριμους γαμιάδες από 40 μέχρι 60 οπωσδήποτε εύσωμους με κοιλίτσα και αν γίνεται τριχωτούς.
Είμαι 35χρ αρρενωπός μόνο παθητικός. Έχω αδυναμία σε άντρες που βρίζουν, ξεφτιλίζουν, ταξιτζήδες,
οδηγούς κλπ. Τους τρώω όλους μικρούς, μεγάλους πούτσους δεν έχω πρόβλημα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606

Συναδελφοι καλησπερα απο την ομορφη Βologna της Ιταλιας. Γενικα ησυχη και φλωρικη πολυ. Δεν παιζει πολυ τραβελι εδω δυστυχως. Μπανισα ομως ενα κροσακι και λεω να το παρω

[/quote]μούτρο ποσά σου πιγε τ μωρό ενδιαφέρων ... πάντως στ ρομή που είχα πάει γυνοταν τ μουρλης

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
450
Πόντοι
281

φιλε εδω θα βρεις αυτο που ψαχνεις

icyblueeyes

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας φίλοι και φίλες.
Είμαι νέος στο "παιχνίδι" και ψάχνω να βρώ καμία όμορφη κοπελίτσα τρανς να "γνωρίσω". Κοίταξα διάφορες αγγελίες και βρήκα αυτή τη κοπέλα στην Θεσσαλονίκη: Την έχει επισκεφθεί κανένας σας ? Επίσης, Αθήνα κατεβαίνει ποτέ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλες οι όμορφες είναι στην Σαλονικα? :p

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606
Καλησπέρα σας φίλοι και φίλες.
Είμαι νέος στο "παιχνίδι" και ψάχνω να βρώ καμία όμορφη κοπελίτσα τρανς να "γνωρίσω". Κοίταξα διάφορες αγγελίες και βρήκα αυτή τη κοπέλα στην Θεσσαλονίκη: Την έχει επισκεφθεί κανένας σας ? Επίσης, Αθήνα κατεβαίνει ποτέ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλες οι όμορφες είναι στην Σαλονικα? :p
από τις καλητερες

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1

μούτρο ποσά σου πιγε τ μωρό ενδιαφέρων ... πάντως στ ρομή που είχα πάει γυνοταν τ μουρλης
Τελικα δεν επισκεφτηκα καμια τρανς. Χαλασα ολα τα λεφτα μου σε μασατζιδικα κρασια κ πουκαμισα.
Παντως τωρα εδω στην Λαρισα πολυ νεκρα,μονο κατι μεγαλες ερχονται απ οτι βλεπω στις αγγελιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom