Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Συγγνώμη αλλά απάντησα μέσα στην απάντηση σου πιο πάνω... Δες το όμως... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έδωσες αλλά δε ξέρω αν θα προσπαθήσω ξανά για Ίρις. Κρίμα γιατί φαίνεται και ωραίο μωρό όπως ανέφερες

Παρά πολύ ασχολήθηκες και εσυ και όλοι μας με δαύτη. Σου είπα ότι έκανε ψεύτικο προφίλ με το που είδε άσχημη κριτική. Δεν σου λέει τίποτα πια ; Και καλά καμία δεν γνωρίζει την ύπαρξη του σάιτ και ολες ειναι πανω απο ενα pc!!! Πρεπει να καταλαβουν καποιαστιγμη οτι ειναι επαγγελματιες, αν θελουν να λεγονται επαγγελματιες και να κοψουν αυτες τις μαλακιες και τα τραβελοκομπλεξικα τους.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Πολύ καλή στις υπηρεσίες και συμπεριφορά της , έχω γραψει πληροφορίες από συναντήσεις μας ... φωτογραφίες ακριβείς , διάθεση όμορφη , μια ευχάριστη συνεδρία και συνάντηση ! Έχουμε καλή χημεία και τις αρέσουν τα παιχνίδια φαντασίας τα οποία εκφράζει κατα την συνάντηση , αυτα όσο αφορούν την 29χρονη όμορφη τρανς

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Πολύ καλή στις υπηρεσίες και συμπεριφορά της , έχω γραψει πληροφορίες από συναντήσεις μας ... φωτογραφίες ακριβείς , διάθεση όμορφη , μια ευχάριστη συνεδρία και συνάντηση ! Έχουμε καλή χημεία και τις αρέσουν τα παιχνίδια φαντασίας τα οποία εκφράζει κατα την συνάντηση , αυτα όσο αφορούν την 29χρονη όμορφη τρανς

Όχι βρε μη τα παραλές!!! 22 χρόνη. Μη το μεγαλώνεις το κορίτσι....γι αυτό μας κανουν όλες αυτές ότι θέλουν....

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
617
Πόντοι
311

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
617
Πόντοι
311
τι να σου πω μαγκα μου.δε ξερω.εμενα τα ανοιγει.
αλλα εχει και τηλεφωνα η καθε αγγελια να googlareis.
επιτηδες βρηκα αυτες

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81

Θα σου πρότεινα, τόσο σε εσένα όσο και σε άλλους συναγωνιστές να μην επιλέγετε να ρισκάρετε να πάτε με τρανς που δεν δείχνουν το πρόσωπό τους στις επαγγελματικές τους αγγελίες. Είναι σχεδόν ΤΥΦΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Απορώ αν αυτές που έχουν τέτοιες αγγελίες ζητάνε και χρήματα... Απλά ντροπή τους.

Ειχα σκοπο να πηγαινα και αν εβλεπα κατι περιεργο να την εκανα αλλα τωρα με εβαλες σε σκεψεις....

Όχι συναγωνιστή Γιάννη, να μην πας. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι καλή στο κρεβάτι κλπ. Όταν ζητάς χρήματα και "θεωρείσαι" επαγγελματίας να βάζεις το πρόσωπό σου. Αλλιώς ψάχνεις για κορόιδα ή απλά κάνεις την καύλα σου χωρίς λεφτά. Εκεί οκ, ως ένα σημείο μπορώ να το αποδεχτώ αν και ζορίζομαι...

Γενικά είμαι κατά του να συναντιέσαι με ιερόδουλες χωρίς να τις έχεις δει. Αυτό είναι σχεδόν αστείο. Να πας με μία που δεν ξέρεις το πρόσωπό της... Ούτε για πλάκα να μην το κάνεις.

Τύπε έχεις δίκιο και συμφωνώ "κατό τα κατό"( με φωνή Αλέφαντου) .
Υπάρχουν όμως και κάποιες οι οποίες, οι φωτογραφίες που δείχνουν στην αγγελία ή ακόμα και στο φόρουμ,είναι από τότε που πέρασαν "περιοδεύων" στη στρατολογία και σήμερα θα έπρεπε να έχουν βγει στη σύνταξη.Εμφανισιακά τουλάχιστον γιατί η τέχνη δεν ξεχνιέται,είναι σαν το ποδήλατο!!!
Anyway που λένε και στα μέρη μας, η ενημέρωση στο φόρουμ είναι μέγιστη προσφορά!!! Ακόμα και στα DM.
Τα σέβη μου!!!:hi:

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
σαλαμίνα Θα τρελλαθούμε απόψε;;;
Π'ως στον πούτσο βάζουμε το σύνδεσμο;;;
Τεσπα πατήστε στο κόκκινο!!!

Σαλαμίνα τελικά δεν έχει πάει κανένας ε;;
Αν υποθέσουμε πως οι φωτογραφίες είναι αληθινές και είναι 5ετίας, μάλλον πρόκειται για συνταξιούχο που θέλει να συμπληρώσει το πενιχρό του εισόδημα!!!
Δε δίνουν κι αυτά τα αναδρομικά γαμώτη μου να ξελασπώσει ο κοσμάκης!!!
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.811
Πόντοι
2.356
Αγαπητέ Antonis Zagouras σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,

Η προσφορά μου εδώ στο θρεντ αυτό θα είναι πάντα ειλικρινής και χωρίς να έχω ίχνος "εννοιας" να "θάψω" κάποια επαγγελματία τρανς. Αλλά θα λέω την αλήθεια. Αν η άλλη είναι ξεπέτα - κακή ως επαγγελματίας κλπ θα το λέω.
Για παράδειγμα αυτό που είπα παραπάνω: ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΝΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ.

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Συγγνώμη αλλά απάντησα μέσα στην απάντηση σου πιο πάνω... Δες το όμως... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έδωσες αλλά δε ξέρω αν θα προσπαθήσω ξανά για Ίρις. Κρίμα γιατί φαίνεται και ωραίο μωρό όπως ανέφερες

Παρά πολύ ασχολήθηκες και εσυ και όλοι μας με δαύτη. Σου είπα ότι έκανε ψεύτικο προφίλ με το που είδε άσχημη κριτική. Δεν σου λέει τίποτα πια ; Και καλά καμία δεν γνωρίζει την ύπαρξη του σάιτ και ολες ειναι πανω απο ενα pc!!! Πρεπει να καταλαβουν καποιαστιγμη οτι ειναι επαγγελματιες, αν θελουν να λεγονται επαγγελματιες και να κοψουν αυτες τις μαλακιες και τα τραβελοκομπλεξικα τους.
Έχει μείνει η κριτική, σε ποια σελίδα είναι;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.811
Πόντοι
2.356
[/quote] Τύπε έχεις δίκιο και συμφωνώ "κατό τα κατό"( με φωνή Αλέφαντου) .
Υπάρχουν όμως και κάποιες οι οποίες, οι φωτογραφίες που δείχνουν στην αγγελία ή ακόμα και στο φόρουμ,είναι από τότε που πέρασαν "περιοδεύων" στη στρατολογία και σήμερα θα έπρεπε να έχουν βγει στη σύνταξη.Εμφανισιακά τουλάχιστον γιατί η τέχνη δεν ξεχνιέται,είναι σαν το ποδήλατο!!!
Anyway που λένε και στα μέρη μας, η ενημέρωση στο φόρουμ είναι μέγιστη προσφορά!!! Ακόμα και στα DM.
Τα σέβη μου!!!:hi:
[/quote]

Φυσικά το ότι πολλές έχουν παλιές φωτογραφίες είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα.

Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Κύριοι θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ. :cheesy:

Είμαι πρωτάρης και το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ στο μυαλό μου η ιδέα του να δοκιμάσω τρανσ.

Έχετε να προτείνεται κάτι με τα εξής χαρακτηριστικά;

- Καθαρή
- πρωτάρης friendly Glasses
- όσο πιο θηλυπρεπής μπορεί να είναι (πχ λεπτή, όχι μπασκετμπολίστας κτλ)
- ενεργοπαθητική με έφεση στο παθητική

Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια των πιο έμπειρων εδώ μέσα γιατί είναι δεδομένο ότι θα το δοκιμάσω...το θέμα είναι να το ευχαριστηθώ κιόλας (ή τουλάχιστον να μην είναι τραυματική εμπειρία Tongue )

Ευχαριστώ!!!!

Ενδεικτικά αυτές που έχω σταμπάρει ως τώρα:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720

Είμαι πρωτάρης και το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ στο μυαλό μου η ιδέα του να δοκιμάσω τρανσ.

- Καθαρή

Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια των πιο έμπειρων εδώ μέσα γιατί είναι δεδομένο ότι θα το δοκιμάσω...το θέμα είναι να το ευχαριστηθώ κιόλας (ή τουλάχιστον να μην είναι τραυματική εμπειρία Tongue )

Ευχαριστώ!!!!

η απάντηση είναι εύκολη : ΑΛΥΣΑ και ξανά Αλύσα - πάντα για τα στάνταρ που θέτεις

παρεμπιπτόντως ξέρει κάποιος συναγωνιστής κάτι για την Άννα Κρος ;;;

• Like
Αντιδράσεις: Slos

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1

- Καθαρή

Ευχαριστώ!!!!

η απάντηση είναι εύκολη : ΑΛΥΣΑ και ξανά Αλύσα - πάντα για τα στάνταρ που θέτεις

η Αννα ειναι ακριβως οτι βλεπεις στις φωτο, ωραιο αδυνατο κοριτσιστικο σωμα (δυστυχως χωρις στηθος, καθαροαιμη κρος)
ειναι μονο παθητικη, εχει ωραιο κωλαρακι, της αρεσει να γαμιεται και το κανει ωραια σε διαφορες στασεις.
οποιος θελει μονο παθητικη, ειναι καλη επιλογη.
εχει χωρο στο παγκρατι, καθαρο και προσεγμενο, 50 ευρω το δωρο της

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
μ την διαφορα οτι πρην καιρο τ εκανε τσαμπα ενο τωρα θελει 50αρικο ασε που δεν λεει κατυ.

Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0

- Καθαρή

Ευχαριστώ!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! ;)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
Για αυτήν εδώ ξέρουμε κάτι?
Μέχρι τώρα δεν ήταν Αθήνα.
Συνήθως είναι Βόλο, πολύ πιο παχιά απ ότι στις φωτογραφίες κι απατεώνας.. είχε βάλει αγγελία με φωτογραφίες μιας κοκκινομάλλας κι όταν πήγα εκεί μου είπε ότι απουσιάζει και της είχε αφήσει το κινητό της και ότι θα περασω ωραια μαζι της κι αλλα τετοια... εφυγα άρον άρον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom