giannis(6)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Είναι πολύ κλασάτη, πολύ ευγενική, πολύ καλή περίπτωση γενικά. Ό,τι βλέπεις στις φωτογραφίες
Εγώ δεν τρελάθηκα. Άσε που αν αυτή είναι 29χρ εγώ 12
Είναι πολύ κλασάτη, πολύ ευγενική, πολύ καλή περίπτωση γενικά. Ό,τι βλέπεις στις φωτογραφίες
αντε να ειναι 35 το πολυ... εγω περασα πολυ καλα μαζι της, βεβαια σνισταται για ενεργητικους
αντε να ειναι 35 το πολυ... εγω περασα πολυ καλα μαζι της, βεβαια σνισταται για ενεργητικους
για πες πως περασες για να καταλαβω, τι σε χαλασε;αντε να ειναι 35 το πολυ... εγω περασα πολυ καλα μαζι της, βεβαια σνισταται για ενεργητικους
Πεταμένο 50ρικο. Άσε που μιλάει και πολύ...
για πες πως περασες για να καταλαβω, τι σε χαλασε;αντε να ειναι 35 το πολυ... εγω περασα πολυ καλα μαζι της, βεβαια σνισταται για ενεργητικους
το πρωτο που ειπες δεν το καταλαβα... προσωπικα οσες φορες πηγα μαζι της ηταν αψογη σε εμφανιση και συμπεριφορα, ναι της αρεσει να μιλαει και να λεει καυλοκουβεντες, εμενα δεν με χαλάει... το 18 χρονια στο επαγγελμα απο που το καταλαβες;για πες πως περασες για να καταλαβω, τι σε χαλασε;αντε να ειναι 35 το πολυ... εγω περασα πολυ καλα μαζι της, βεβαια σνισταται για ενεργητικους
Πρώτα απ´ολα ξεκινάς να κανεις ένα τσιμπουκι και με όλα αυτά που γίνονται ,δεν κανείς έστω μια τυπική ερώτηση του τύπου ´´ να σου βάλω ή να μη σου βάλω ´´ και πέφτεις με τα μούτρα στο πατσά. Μέγα μείον αδερφέ. Δεύτερον : βγάζεις που βγάζεις λεφτά , δώσε και κάνα φράγκο να κανείς ένα λέιζερ σοβαρό στα πόδια σου ή αν δεν πρόλαβες να ξυριστείς μη κλείνεις ραντεβού ....όχι μόνο καταθέσεις ρε πούστη μου... κάνουμε και καμία ανάληψη!!! Σημειοτεον είμαι στο άθλημα 18 χρόνια ακριβώς. Τρίτον: καταλαβαίνω ότι σου αρέσω και αρκετά μάλιστα (1.90 και πρώην αθλητής ) αλλά βάλε και λίγο γλώσσα μέσα σου ρε παιδάκι μου. Τόσο μπουρου μπουρου καταντάει και αηδία. Θες και αλλά ή δε σου αρκούν ;
καποια προσφατη εμπειρια μυστες?
Θα σου πρότεινα, τόσο σε εσένα όσο και σε άλλους συναγωνιστές να μην επιλέγετε να ρισκάρετε να πάτε με τρανς που δεν δείχνουν το πρόσωπό τους στις επαγγελματικές τους αγγελίες. Είναι σχεδόν ΤΥΦΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Απορώ αν αυτές που έχουν τέτοιες αγγελίες ζητάνε και χρήματα... Απλά ντροπή τους.
Θα σου πρότεινα, τόσο σε εσένα όσο και σε άλλους συναγωνιστές να μην επιλέγετε να ρισκάρετε να πάτε με τρανς που δεν δείχνουν το πρόσωπό τους στις επαγγελματικές τους αγγελίες. Είναι σχεδόν ΤΥΦΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Απορώ αν αυτές που έχουν τέτοιες αγγελίες ζητάνε και χρήματα... Απλά ντροπή τους.
Ειχα σκοπο να πηγαινα και αν εβλεπα κατι περιεργο να την εκανα αλλα τωρα με εβαλες σε σκεψεις....
Καλησπέρα στην παρέα, με αφορμή το ποστ για αυτήν την Ίρις , θα ηθελα να πω ότι όσες φορές εχω προσπαθήσει να κλείσω ραντεβού μου λέει δεν είναι ελεύθερη και ότι δουλεύει μόνο δευτερα-παρασκευη και μέχρι τις 10 το βράδυ. Έχω προσπαθήσει τουλάχιστον 4 φορές και όλες έφαγα άκυρο. Έχω δει ότι ανεβάζει αγγελίες και τα ΣΚ και μάλιστα πιο αργά κατά τις 11... Τι παίζει?? Έχει στάνταρ πελατεία ? Ενημερώστε παρακαλω
Έχω συναντήσει την Ιρις (29) 4-5 φορές κατα τα ταξίδια που κάνω στην Αθήνα κατα διαστήματα και μπορώ να καταθέσω την γνώμη μου που έχω γράψει μετά από συναντήσεις .
Δεν έχω συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες στις προσπάθεια για ραντεβού εκτός από την δεύτερη που είχε πολύ φορτωμένο προγραμμα . Έκτοτε όλα καλά .
Κάθε καινούργια συνάντηση μαζί της είναι καλύτερη από την προηγούμενη και τελικά περνάω πολύ καλά μαζί της . Η Ιρις έχει πολύ καλό επίπεδο , γνώσεις πολλές και πολύ καλή σκέψη για πολλά και διάφορα. Μπορείς να συζητήσεις πολύ άνετα και στο σεξ είναι τέλεια . Έχω αναφέρει σε προηγούμενα post .
Πολύ γλυκιά , ερωτική , αισθησιακη , τις αρέσουν οι αγκαλίτσες , γενικά μια πολύ καλή χημεία και συνεύρεση.
Είναι όμορφο κορίτσι όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και ακόμα καλύτερη δια ζώσης . Αν κάποιος κολλάει στην ηλικία βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος ...
Το θέμα της δυσκολίας συνάντησης μπορεί να εξαρτάται από την ημέρα με πολλά ραντεβού . Φίλος μόλις προχθές μου είπε ότι προσπάθησε να κλείσει με την Ντόρα τρανς που ήδη είχε κλείσει όλη την ημέρα της από τις 12.30 . Αυτό δεν σημαίνει ότι κοροϊδεύει και η Ντόρα . Απλώς πρέπει να υπάρχει υπομονή με κορίτσια που έχουν πολλά ημερήσια ραντεβού που προκύπτουν από τις άριστες υπηρεσίες τους .
Και η Ιρις είναι μια από αυτές ( προσωπική μου γνώμη από την έως τώρα εμπειρία μου ) .
Καλησπέρα φίλε, δε διαφωνώ σε κάτι μαζί σου καθώς δεν την έχω συναντήσει ποτέ. Το θέμα είναι ότι με είχε ρωτήσει μια από αυτές τις φορές που προσπάθησα σε πόση ώρα θέλω... Και της απαντάω, σε μια ώρα .. και καπάκι μου λέει "ααα δε μπορώ είναι φουλ σήμερα"... Και αναρωτιέμαι γιατί με ρώτησε αφού είναι φουλ? Γενικά μου φαίνεται πολύ περίεργος ο τρόπος της και δε ξέρω τον λόγο... Όσες φορές προσπάθησα με γειωσε... Θα ήθελα πολύ να την συναντήσω αλλά μετά από τις 4 φορές που προσπάθησα με ξενέρωσε και το παράτησα..