Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

kostashrd

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
38
Πόντοι
0
ξέρει κάνεις ενα τρανσακι που εχει στο δεξί μπράτσο ενα τατουάζ κατι σαν φτερό με εναν κύκλο στο κέντρο και πισο δεξιά ψηλά στην πλάτη ενα ταττου με κατι σαν βήματα απο πατημασιές γάτας??? (κατι τέτοιο)
μέτριο ανάστημα καθόλου στήθος νεαρη ομορφα ματα πρόσωπο και εναν απο τους ομορφότερους κώλους που εχω δει πότε μου..
το βλέπω καθε μερα σε παράλια μαζι με μελαχρινή φίλη αδύνατη όμορφη γεμάτη ταττου κ αυτη...οποίος μπορεί ας βοηθήσει

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ξέρει κάνεις ενα τρανσακι που εχει στο δεξί μπράτσο ενα τατουάζ κατι σαν φτερό με εναν κύκλο στο κέντρο και πισο δεξιά ψηλά στην πλάτη ενα ταττου με κατι σαν βήματα απο πατημασιές γάτας??? (κατι τέτοιο)
μέτριο ανάστημα καθόλου στήθος νεαρη ομορφα ματα πρόσωπο και εναν απο τους ομορφότερους κώλους που εχω δει πότε μου..
το βλέπω καθε μερα σε παράλια μαζι με μελαχρινή φίλη αδύνατη όμορφη γεμάτη ταττου κ αυτη...οποίος μπορεί ας βοηθήσει
Πες μας που παίρνει το μπάνιο της, να έρθουμε να τη δούμε και να σου πούμε :confused:

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
nansy zaxaria, poly dynato, des insta

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Εχεις παει τυπε?Για πες μηπως το επισκεφθουμε

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
Εχεις παει τυπε?Για πες μηπως το επισκεφθουμε
Εχω βρεθεί αρκετές φορές, καθαρή, μοσχομυριστή και κούκλα, δεν έχεις κάτι να χάσεις νομίζω...

kavlamike

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
μηπωε επισης καμμια γνωμη για GIRLYWING απο insta?

Johnvirgin

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2018
Like
4
Πόντοι
0
καποια τρανς για πρωταρη που να κανει ενεργητικο?

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060

Καλημέρα παίδες αυτή εδώ τι λέει ξέρουμε κάτι ;; Παίζει μόνο κανεσεξ κ δε βρήκα τίποτα από κριτικές η σχόλια

Πριν καποια χρόνια.
Ωραίο σώμα και πρόσωπο και προσόντα κανονικά. Θα την χαρακτήριζα απόμακρη, με εμένα ίσως, συμμετοχή στο όριο δεν μπορω να πω οτι πέρασα άσχημα, δεν θα ξαναπήγαινα όμως.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
έτσι ακριβώς...εχει χώρο καλλιθέα.. ωραίο σώμα αλλά κάπως αποστειρωμένη συμμετοχή...

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
553
Πόντοι
291
έτσι ακριβώς...εχει χώρο καλλιθέα.. ωραίο σώμα αλλά κάπως αποστειρωμένη συμμετοχή...

Συναγωνιστής μου έστειλε ότι είναι γνωστή ηθοποιός και είπα ας ρωτήσω δημόσια να μάθω , παίζει να είναι αλήθεια ,;;;; Εγώ που το έψαξα λίγο σε κάποιες φωτό το κορμί της μοιάζει , αλλά μόνο στα χείλια που δείχνει δυο τρεις φωτό δεν πολύ ταιριάζει

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Συναγωνιστής μου έστειλε ότι είναι γνωστή ηθοποιός και είπα ας ρωτήσω δημόσια να μάθω , παίζει να είναι αλήθεια ,;;;; Εγώ που το έψαξα λίγο σε κάποιες φωτό το κορμί της μοιάζει , αλλά μόνο στα χείλια που δείχνει δυο τρεις φωτό δεν πολύ ταιριάζει
Ανεξάρτητα αν ισχύει ή όχι, εφόσον η ίδια δεν το δηλώνει δημοσίως ότι είναι ηθοποιός καλό θα ήταν να μην το αναφέρουμε δημοσίως.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.374
Πόντοι
606
εγω που την εχω παρει αρκετες φορες δεν γνωριζω κατυ τετιο αρβιλα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πες τα ρε βάτραχε.
Αλήθεια, πώς μεταλλάχτηκες έτσι;

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Για Άννα Λεκάκη δεν βλέπω να έχει γραφτεί κάτι. Έχει εμπειρία κανείς; Μου βγαλε κάτι σε Λάρα Κροφτ. Νάνσυ Ζαχαρία πέρα από ίνστα υπάρχει τρόπος επικοινωνίας;

Με αννα περασα καλα μπορω να πω. ψιλοεκφυλο μωρο με ανεση χρονου. Καβλωσε κανονικα και εχυσε..Αλλα δεν θα ξαναπηγαινα.Η νανσυ εχει αγγελιες στο kanesex

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
σαλαμίνα Θα τρελλαθούμε απόψε;;;
Π'ως στον πούτσο βάζουμε το σύνδεσμο;;;
Τεσπα πατήστε στο κόκκινο!!!

nikossar7