Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
έχουν δουλέψει σπίτι μου καμμιά 10αριά αλβάνια πολύτεκοι με οικογένειες πρασινη κάρτα ενσημα
Μόνο?
Εγω έλεγα πώς έχεις πάνω από 100 στη δούλεψη σου....
έχουν δουλέψει σπίτι μου καμμιά 10αριά αλβάνια πολύτεκοι με οικογένειες πρασινη κάρτα ενσημα
Το καυκασιος ειναι αμερικανια σασκα...η ινδοευρωπαικη θεωρια δεν ισχυει επειτα και απο ερευνες πανεπιστημιων τις σοβιετικης ενωσης...πλειαδα λαων της ευρωπης αν και εχουν υποστει προσμιξεις κατα βαση παραμενουν αυτοχθονες
Δε γουστάρω όυτε τη μεγάλη, σοσιαλιστική πατρίδα (κατά περιγραφή του Ριζοσπάστη)...
Στη Σοβιετικη ενωση ,δεν υπηρχαν αφεντικα ?
Εκτος απο τον αρχηγο Σταλιν ,που ητανε πραγματικος τσαμπουκας ,οχι μαϊμου ,ασχετως αν δεν εγκρινεις τις πρακτικες του ,υπηρχανε και αλλες χιλιαδες "αφεντικα ".
Ααααααααααααχαχαχα !xaxaxaxa ποια Ιταλία ρε μάστορα.
Διασταύρωση Τουρκόσπορος με μακεντονσκι
Ασ' το, το γάμησες. Σχήμα λόγου το καυκάσιος, δεν πιστεύω σε καμιά θεωρία φυλετικής καταγωγής και δεν θεωρώ καμία θεωρία ως περιγράφουσα την πραγματικότητα (γνωσιοθεωρητικά - επιστημολογικά είμαι εργαλειοκράτης, μαθητής της σχολής του Εδιμβούργου και οπαδός του social constructivism). Mε πιάνεις?
Σωστος !Ασ' το, το γάμησες. Σχήμα λόγου το καυκάσιος, δεν πιστεύω σε καμιά θεωρία φυλετικής καταγωγής και δεν θεωρώ καμία θεωρία ως περιγράφουσα την πραγματικότητα (γνωσιοθεωρητικά - επιστημολογικά είμαι εργαλειοκράτης, μαθητής της σχολής του Εδιμβούργου και οπαδός του social constructivism). Mε πιάνεις?
η γεννετικη ειναι επιστημη αποδεχομενη απο το ολον το πλανητη...και...το κονστρακσιον της κουρδικης εθνικης συνειδησης οπως αυτης της αραβικης προυπηραχε πριν αυτοι δημιουργησουν κρατος και κρατικες δομες που θα προπαγανδιζουν μια ιδεα...μαλιστα το απελευθερωτικο κινημα του κουρδισταν ειναι αριστερης παραδοσης μακρια απο τον εθνικισμο....
Σωστος !
Οι Κοινωνιολογοι ,ειναι μαθητες τριτης κατηγοριας ,που δεν μπηκαν πολυτεχνειο-ιατρικη κτλ.
Αυτοι οι μαθητες τριτης κατηγοριας ,δεν μπορουν να αναλυσουν κατι τοσο δυσκολο ,οσο η Κοινωνιολογια.
Δεν την παλεύεις λέμε,γάματο..
Οι Αμερικανογερμανοί,καλώς δέχθηκαν μετανάστες (και λαθρομετανάστες) από Ελλάδα (φτωχότερη χώρα).
Η Ελλάδα να μη δεχθεί από φτωχότερη χώρα..
Ότι να'ναι λέμε..
έεεεεεεεεεεεελααααααααααααααααααααααααααααMε ανεργία γύρω στο 25 % , ύφεση - 4 % πληθωρισμό 6 %, δημόσιο χρέος 140 % και η Ελλάδα φτωχή χώρα είναι...
Εσυ εχεις πει οτι κανεις αλλη δουλεια ,αρα δεν εισαι κοινωνιολογος .Ποιός είναι κοινωνιολόγος?
Αναφερομαι στην δηλωση σου οτι "καμια θεωρια δεν εξηγει πληρως τα κοινωνικα φαινομενα".
Εσυ εχεις πει οτι κανεις αλλη δουλεια ,αρα δεν εισαι κοινωνιολογος .
Αναφερομαι στην δηλωση σου οτι "καμια θεωρια δεν εξηγει πληρως τα κοινωνικα φαινομενα".
Και καλυτερα να ηταν τα πραγματα ,Mε ανεργία γύρω στο 25 % , ύφεση - 4 % πληθωρισμό 6 %, δημόσιο χρέος 140 % και η Ελλάδα φτωχή χώρα είναι...
πηγούλα;Αν πει κανεις κατι τετοιο ,σε οποιαδηποτε χωρα ,σε ποιοδηποτε πολιτικο συστημα ,θα φαει κραξιμο.
πηγούλα;
Αν δεχθει κανεις αυτη την φιλοσοφικη προσεγγιση ,τοτε προκυπτει οτι και καμια θεωρια δεν εξηγει πληρως τα κοινωνικα φαινομενα.Ξαναδιάβασε και παρ' το απο την αρχή. Αυτό που έβαλες σε παρένθεση, δεν έχει σχέση με αυτό που είπα εγώ το οποίο ξαναλέω: καμία επιστημονική θεωρία δεν περιγράφει ρεαλιστικά την πραγματικότητα (το ρεαλιστικά με την τεχνική φιλοσοφική - γνωσιοθεωρητική έννοια).
Αν δεχθει κανεις αυτη την φιλοσοφικη προσεγγιση ,τοτε προκυπτει οτι και καμια θεωρια δεν εξηγει πληρως τα κοινωνικα φαινομενα.
Διαβασε και λιγο Βιτγκενστάϊν .
Παιζοντας με τις λεξεις ,δεν σημαινει οτι εγινες Φιλοσοφος .