batsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Sideffect, ξεπερνιεται!εμενα μονο κατουρημα μου φερνει...
Sideffect, ξεπερνιεται!εμενα μονο κατουρημα μου φερνει...
και τι τσαι πινετε ρε μαγκες δλδη?φρεσκο ή φακελακια?τι μαρκα?μαυρο ή πρασινο?Sideffect, ξεπερνιεται!
Τσαι συσκευασιας ομως? Ξερεις lipton ice tea και ετσι.YES! Ειμαι ηδη στον ογδοο χρονο καθημερινης τειοποσιας. Δεν παιζεται το ροφημα. Σου επαναφερει τον οργανισμο σε παρα πολυ καλη κατασταση. Προσωπικη παρατηρηση, το ανοσοποιητικο.
... και Γαρδελης ταυτοχρονα!Το εχω δοκιμασει και μου αρεσε!...80ς?....δηλαδη το πινεις και γινεσαι Μιχαλοπουλος αυτοματα!
Σωστα!... και Γαρδελης ταυτοχρονα!
και τι τσαι πινετε ρε μαγκες δλδη?φρεσκο ή φακελακια?τι μαρκα?μαυρο ή πρασινο?
με ψησατε !θα το ξαναρχισω κι εγωτύπε δυστυχώς πιο πολύ φακελάκια έτοιμα, αν και το καλύτερο είναι να βράζεις γνήσιο στο σπίτι
από φακελάκια, τα πάντα (πράσινο, μαύρο, χαμομήλι, βουνού, καμιά φορά και κρόκο Κοζάνης)
το καλοκαίρι προσφορά στο Carefour 2λιτρο μπουκάλι 1 ευρώ, ροδάκινο και λεμόνι.
Υπαρχουν μαγαζια στην Αθηνα που μπορεις να βρεις πολλες ποικιλιες (πχ Στη Χαρητος στο Κολωνακι) Προσωπικα αγοραζω μαυρο η και πρασινο χωρις προσθηκη αλλης γευσης. Το μαυρο ειναι λιγο πιο ευκολο στη γευση αν εισαι "νεος" στο αθλημα, γιατι μπορεις να βαλεις και λιγο λεμονακι μεσα. Με τον καιρο ομως η γευση σου ανοιγει και καταλαβαινεις πολλα για τις ποιοτητες. Θα βρεις και πολυ ακριβες ποικιλιες. Ομως μην περιμενεις αμεσως αποτελεσματα. Το τσαι δεν ειναι καφες, θελει το χρονο του στον οργανισμο. Βεβαια οταν το μαθεις, η αισθηση που σου αφηνει το καθε φλυτζανι ειναι απιθανη. Και κοβεται και ευκολα δεν σου λειπει. Εγω το σταματαω για ενα μηνα το χρονο, ετσι.και τι τσαι πινετε ρε μαγκες δλδη?φρεσκο ή φακελακια?τι μαρκα?μαυρο ή πρασινο?
βασικα καφε πινω...αλλα οταν γυμναζομαι πολυ,οπως τωρα, δε μπορω να πιω πολυ...δεν κατεβαινει ο καφες...ισως να μαι αφυδατωμενος,δεν ξερω τι παιζει...Υπαρχουν μαγαζια στην Αθηνα που μπορεις να βρεις πολλες ποικιλιες (πχ Στη Χαρητος στο Κολωνακι) Προσωπικα αγοραζω μαυρο η και πρασινο χωρις προσθηκη αλλης γευσης. Το μαυρο ειναι λιγο πιο ευκολο στη γευση αν εισαι "νεος" στο αθλημα, γιατι μπορεις να βαλεις και λιγο λεμονακι μεσα. Με τον καιρο ομως η γευση σου ανοιγει και καταλαβαινεις πολλα για τις ποιοτητες. Θα βρεις και πολυ ακριβες ποικιλιες. Ομως μην περιμενεις αμεσως αποτελεσματα. Το τσαι δεν ειναι καφες, θελει το χρονο του στον οργανισμο. Βεβαια οταν το μαθεις, η αισθηση που σου αφηνει το καθε φλυτζανι ειναι απιθανη. Και κοβεται και ευκολα δεν σου λειπει. Εγω το σταματαω για ενα μηνα το χρονο, ετσι.
με ψησατε !θα το ξαναρχισω κι εγω
Οχι συσκευασιας, δε μ αρεσει. Καθε πρωι μαζι με το καφεδακι, βαζω και ενα κατσαρολακι για το τσαι. Το καλοκαιρι, το κατσαρολακι γινεται κατσαρολα! 1-2 η και 3 κουταλιες τσαι, και μετα το φηνω να κρυωσει κι οταν κρυωσει, μισο λεμονακι μεσα. Μεχρι να κρυωσει, πινω το χθεσινο που το εχω στο ψυγειο.Τσαι συσκευασιας ομως? Ξερεις lipton ice tea και ετσι.
Ακριβως αυτο....απλά βάλτο στη ζωή σου και δε θα χάσεις...
Oυτε αυτο ειναι ροφημα τυπε?τα ποτα δεν ειναι ροφηματα
ουτε οι κρυοι καφεδες και οι χυμοι
Οχι συσκευασιας, δε μ αρεσει. Καθε πρωι μαζι με το καφεδακι, βαζω και ενα κατσαρολακι για το τσαι. Το καλοκαιρι, το κατσαρολακι γινεται κατσαρολα! 1-2 η και 3 κουταλιες τσαι, και μετα το φηνω να κρυωσει κι οταν κρυωσει, μισο λεμονακι μεσα. Μεχρι να κρυωσει, πινω το χθεσινο που το εχω στο ψυγειο.
Tσαι χυμα, οχι δηλαδη σε φακελακια. Οταν λεω κουταλιες εννοω του γλυκου.όταν λες κουταλιές τι εννοείς; δεν το χεις σε φύλλα; το χεις τριμμένο ή σε σκόνη;
Tσαι χυμα, οχι δηλαδη σε φακελακια. Οταν λεω κουταλιες εννοω του γλυκου.
Εσπρεσσακι. Ετσι κι αλλιως, εναν καφε μονο πινω την ημερα. Αν παω σε καφετερια, ας πιω αλλον ενα, δε γινεται και καθημερινα εξ αλλου. Εμενα δε μου φτανει η ποσοτητα του τσαγιου στην καφετερια (θελω κουβαδακι δηλαδη) αλλα δε μου κανει και η ποιοτητα.όταν πας σε καφετέρια τί πίνεις;
εγώ μερικές φορές δοκιμάζω κάτι διαφορετικό (σοκολάτες, χυμούς, μπισκολάτα, φρεντοτσίνα, κλπ) μόνο και μόνο γιατί η τιμή του τσαγιού στην καφετέρια είναι απλά ΚΛΟΠΗ
σου φέρνει ένα φακελάκι που κοστίζει 0,05 ευρώ και στο χρεώνει 3-4 ευρώ δλδ 60-80 φορές επάνω :S
ρε μάστορα από που το παίρνεις το πράσινο τσάι χύμα,Tσαι χυμα, οχι δηλαδη σε φακελακια. Οταν λεω κουταλιες εννοω του γλυκου.
Οικονομικο σε σουπερμαρκετ και σχετικα καλο ειναι αυτορε μάστορα από που το παίρνεις το πράσινο τσάι χύμα,
σε μαγαζιά με ματζούνια και βότανα, ή έχει και κανένα γνωστό μαγαζί/super market;